Tulosta

Lehtovuori - FINBIN®

Lehtovuori - FINBIN®

 

Lehtovuori on kalustanut suomalaisten elinympäristöä vuodesta 1945. Armas Lehtovuori perusti vuonna 1945 metalli- ja puusepänverstaan, jonka nimi oli T:mi A. Lehtovuori. Hänen perusajatuksenaan oli valmistaa kestäviä ja toimivia tuotteita sodan jälkeisen Suomen tarpeisiin. Armas Lehtovuori oli vahvasti yrittäjähenkinen persoona. Hän loi perustan Lehtovuori Oy:n pitkille asiakassuhteille ja vahvoille tuotteille, mitä vaalimme vielä tänäkin päivänä.

 

Maailmalla Lehtovuori tunnetaan paremmin FINBIN® -tuotemerkillä yli 30 maassa, jonne olemme toimittaneet elinympäristökalusteita jo vuodesta 1995.

 

Useista yrityksen alkuaikoina suunnitelluista ja valmistetuista katu- ja puistokalusteista on tullut tämän päivän klassikoita, ulkonäöltä tuttuja eri sukupolvien käyttäjille. Vuosi 2015 on Lehtovuori Oy:n juhlavuosi ja jatkamme edelleen vahvasti tulevaisuuden klassikoiden luomista elinympäristösi tarpeisiin.

 

Lehtovuoren tuotevalikoima on lavea ja eri tuoteryhmiin kuuluu useita tuotesarjoja, joilla voidaan kattaa laajasti erilaisia tarpeita. Esimerkiksi roska-astia- ja tuhkakuppituotesarjoja meillä on parikymmentä. Näin kykenemme tarjoamaan asiakkaalle kohteen mukaisen ratkaisun.

 

Suunnittelemme ja valmistamme tuotteemme Suomessa. Lehtovuoren tuotteille on myönnetty Design From Finland -sertifikaatti.
 

Lehtovuori - FinBin

Lehtovuori - FinBin


Näytä yhdellä sivulla
Lajitteluperuste:

Bermuda Jumbo roska-astia

Bermuda Jumbon tilavuus on 200 litraa. Tyylikkäät ja turvalliset Bermudat on suunniteltu erityisesti liikenneterminaalien, kauppakeskusten ja hotellien tarpeisiin.

458,00 *
*
Hinnat alkaen. Hintoihin lisätään 24% arvonlisäveroa.