Bermuda

BERMUDA LAJITTELUASTIA

BERMUDA TUKAHDUTTAA TULEN

Suosituimmassa lajitteluastiassamme Bermudassa yhdistyvät korkealaatuinen suunnittelu ja turvallinen, itsestään sammuva rakenne.  Suomessa valmistettu ja yli 30 maahan, mm. lentokenttien terminaaleihin, hotelleihin ja kauppakeskuksiin toimitettu Bermuda soveltuu kahden, kolmen tai neljän eri jätelaadun lajitteluun.

Bermuda 80 -roska-astia

Kaikki Bermuda-astiat on varustettu tulentukahdutusmekanismilla. Kannen muotoilu estää tulen hapensaannin ja tukahduttaa alkavan palon.

Bermuda Tupla lajitteluastia

Bermuda Tupla soveltuu kahden jätelaadun lajitteluun. Bermuda-astiat on muotoiltu käyttöä ja huoltoa ajatellen ergonomisesti.

Bermuda Tripla lajitteluastia

Bermuda Tripla sopii kolmen jätelaadun lajitteluun. Bermudan Tripla ja Tetra -mallit ovat saaneet suosiota mm. lentokenttien lajitteluastioina.

Bermuda Tetra lajitteluastia

Bermuda Tetra sopii neljän jätelaadun lajitteluun. Bermudat valmistetaan korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä ja jauhemaalatusta galvanoidusta teräksestä

Bermuda Jumbo roska-astia

Bermuda Jumbon tilavuus on 200 litraa. Vakiovärit ovat RST ja metallinmusta.

KANSAINVÄLINEN SISÄTILOJEN LAJITTELUASTIA BERMUDA  

Bermudan tyyli, paloturvallisuus ja eri vaihtoehdot yhden, kahden, kolmen tai neljän jätelaadun lajitteluun ovat tehneet Bermudasta kansainvälisimmän sisätilojen lajitteluastiamme.

Bermuda-lajitteluastioita on toimitettu jo yli 30 maahan. Niitä on käytössä lentokentillä, hotelleissa, kaupoissa, kauppakeskuksissa ja vastaanottoauloissa. Niiden käyttökohteita myös monien yritysten toimistot ja pääkonttorit, erilaiset näyttelytilat, kaupunkien virastot ja koulukampukset.

REFERENSSIT

Voit nähdä Bermuda-sarjan roska-astioita esimerkiksi seuraavien lentokenttien terminaaleissa:

Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet