Roskakatokset ja jätekatokset

Valokuva jätekatos Moduleista. Kuvassa on liitetty monta Modulia yhteen (jätekatos Modul on modulaarinen tuote).

KESTÄVÄ JA TYYLIKÄS, LUKITTAVA JÄTEKATOS MODUL

Etsitkö jätepisteratkaisua taloyhtiölle uuden jätelain pohjalta? Täältä löydät taloyhtiöille tekemämme konkreettisen tarkistuslistan: uuden jätelain vaikutus taloyhtiöön.

Suomessa valmistettu Finbin® Modul on korkealaatuinen, muunneltava ja moderni jätekatos. Toisin kuin moni muu roskakatos, Modul suojaa jäteastiat rottien vierailuilta.

Modul-jäteastiasuojan täyttöluukku toimii kaasujousilla. Modulien paloturvaversiot voidaan VTT:n testien perusteella sijoittaa aivan talon lähituntumaan.

Modul-jätekatoksen käyttö
ä helpottavat ovien erikoissaranat, jotka mahdollistavat avaamisen, vaikka kynnyksen edessä olisi esimerkiksi lunta.

Modul muuntuu modulaarisuutensa ansiosta helposti niin monen jäteastian katokseksi kuin on kulloinkin tarve.

Kaikki Modul-jäteastiasuojat voidaan varustaa lukkorungolla.

Muut katoksemme: pyöräkatospysäkkikatos. taukokatos

Jätekatos ennen

Jätekatos uudistettuna Moduleilla

Jätelaki uudistui - tiedätkö miten se vaikuttaa sinun taloyhtiössäsi?

Onko jätelain uudistuksen tuomat muutokset taloyhtiöllesi selvää kuin pläkki? Jos jätejakeiden määrä, astioiden sijoittelu ja muut kierrätyksen kiemurat aiheuttavat päänvaivaa, ota yhteys asiantuntijoihimme. Taloyhtiön tarkistuslistan löydät täältä.

Soita! Mietitään yhdessä, millainen jätepisteratkaisu on taloyhtiöllesi paras!

+358 (0)3 7846 777

info(a)lehtovuori.fi

KOKOA MODUL JÄTEKATOKSISTA TÄYDELLINEN JÄTEPISTE

Havainnekuva Moduleista: kuvassa eri kokoiset roskakatos-versiot ja niihin mahtuvat jäteastiat.

MODUL JÄTEASTIASUOJAT

Lehtovuoren Modul edustaa modernin roskakatoksen tyyliä ja  kestävyyttä, jota lisää astian  alumiinilevyverhous. Tämä jäteastian katos soveltuu 2 x 240, 2 x 360 litran tai 1 x 660 litran jäteastioille. Laajennettava modul on erinomainen jätekatos esimerkiksi taloyhtiöön.

Kestävä alumiinilevyverhous on varma jäteastioiden suoja mm. jyrsijöiden vierailuja vastaan. Tämä malli soveltuu 2 x 240, 2 x 360 litran tai 1 x 660 litran jäteastioille.

Lehtovuoren Modul XL:n sisään mahtuu kolme 240 litran jäteastiaa tai vaihtoehtoisesti yksi 240 litran sekä yksi 660 jäteastia.

Lehtovuoren Modul XL:n sisään mahtuu kolme 240 litran jäteastiaa tai vaihtoehtoisesti yksi 240 litran sekä yksi 660 jäteastia.

Suuri Finbin® Modul Maxi on markkinoiden kustannus- ja tilatehokkain suuri jäteastiasuoja kahdelle 660 litran roska-astialle. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Suuri Finbin® Modul Maxi on markkinoiden kustannus- ja tilatehokkain suuri jäteastioiden katos kahdelle 660 litran roska-astialle. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Maxi Singleen mahtuu yksi 660 l roska-astia. Kaikki Modulit saatavilla myös paloturvaversioina. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Maxi Singleen mahtuu yksi 660 l roska-astia. Kaikki Modulit saatavilla myös paloturvaversioina. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Solo: tyylikäs roskakatos yhden 370 litran jäteastian suojaksi. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Solo soveltuu yhden 370 litran jäteastian suojaksi. Kaksi luukkuvaihtoehtoa.

Modul Duo soveltuu kahden 370 litran jäteastian suojaksi. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Duon paloturvaversio on suosittu taloyhtiöiden jätekatos. Duoa laajennetaan tarpeen mukaan lisämoduuleilla. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Lue lisää ja lataa jätekatos-esite!

Modul on 100 % suomalainen, kestävä ja moderni jätekatos. Valmistamme Modul-tuotteet Ylöjärven tehtaallamme moderneilla tuotantokoneilla ja tuotantotekniikoilla.

Modul nimi kertoo modulaarisuudesta. Jäteastiakatokset on helppo liittää päädyistä toisiinsa kiinni. Näin voit koota Modul-astioista tyylikkään roskakatoksen niin monelle jäteastialle kuin on tarpeen. 

Helppokäyttöisyys ja laajennettavuus tekevät Moduleista kustannustehokkaita jätekatoksia. Modul onkin kasvattanut viime aikoina suosiotaan taloyhtiön jätekatoksena.

Lehtovuori on merkki korkeasta laadusta. Olemme auttaneet asiakkaitamme kehittämään kaupunkiympäristöjä jo vuodesta 1945 saakka. Lehtovuoren tuotteita on toimitettu yli 45 eri maahan.

Oma maalaamomme viimeistelee Modul-jätekatostenne tyylikkään ulkoisen ilmeen ja varmistaa pintakäsittelyprosessin hallinnan.