Roskakatokset ja jätekatokset

Valokuva jätekatos Moduleista. Kuvassa on liitetty monta Modulia yhteen (jätekatos Modul on modulaarinen tuote). Kuva havainnollistaa Modulin etuovien aukeamista ja roska-astian helppoa siirtoa sisään ja pois jäteastiasuojasta.

KESTÄVÄ JA TYYLIKÄS, LUKITTAVA JÄTEKATOS MODUL

Etsitkö jätepisteratkaisua taloyhtiölle uuden jätelain pohjalta? Täältä löydät taloyhtiöille tekemämme konkreettisen tarkistuslistan: uuden jätelain vaikutus taloyhtiöön.

Suomessa valmistettu Finbin® Modul on korkealaatuinen, muunneltava ja moderni jätekatos. Toisin kuin moni muu roskakatos, Modul suojaa jäteastiat rottien vierailuilta.

Modul-jäteastiasuojan täyttöluukku toimii kaasujousilla. Modulien paloturvaversiot voidaan VTT:n testien perusteella sijoittaa aivan talon lähituntumaan, kun perinteinen puinen roskakatos vaatii minimissään kahdeksan metrin etäisyyden lähimmän asunnon tuuletusaukosta tai ikkunasta.

Modul-jätekatoksen käyttö
ä helpottavat ovien erikoissaranat, jotka mahdollistavat avaamisen, vaikka kynnyksen edessä olisi esimerkiksi lunta. Lukittava roskakatos voidaan toteuttaa sekä perinteisellä Abloyn lukkojärjestelmällä tai IloQ:n älylukolla.

Modul muuntuu modulaarisuutensa ansiosta helposti niin monen jäteastian katokseksi kuin on kulloinkin tarve.

Kaikki Modul-jäteastiasuojat voidaan varustaa lukkorungolla ja lisävarusteena saatavilla asennusjalusta, jonka avulla säästät asennuskustannuksissa. 

Muut katoksemme: pyöräkatospysäkkikatos. taukokatos

ILMAINEN OPAS TALOYHTIÖN JÄTEPISTEEN SUUNNITTELUUN

Sijoittelu, sijainti, paloturva, jakeiden määrä, jätelaki... On paljon asioita, joita jätepistettä uusiessa tulee ottaa huomioon.

Kokosimme avuksesi maksuttoman oppaan jätepisteen suunnitteluun.
Kuvassa roskakatos Modulin on sytytetty tulipalo VTT:n paloturvallisuus-testin aikana.

Kuvassa Modulin paloturvaversio VTT:n testissä.

Paloturvallinen roskakatos

Tavallinen roskakatos on sijoitettava vähintään 8 metrin etäisyydelle talosta.

Modulin paloturvamallin voi sijoittaa seinän viereen. Sen turvallisuus on varmistettu VTT:n testillä.

Turvallisuus perustuu paitsi Modulin rakenteeseen, myös paloturvamalliin asennettuihin palosuojalevyihin, jotka on sijoitettu jäteasiatilan sisustan vuoraukseksi.

Modulin paloturvamallin suojalevyt estävät lämmön nousua ulkorakenteissa, vaikka tuli pääsisi syttymään jäteastiassa.

Myös Modulin perusmallin muotoilu estää palon leviämistä, ja sen voi sijoittaa 4 metrin etäisyydelle talosta.

Jätekatoksen voi asentaa ilman paloviranomaisen lupaa, mutta sijoituspaikka on silti hyvä varmistaa paikalliselta palotarkastajalta.

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ UUSI JÄTEPISTE

Pyydä asiantuntijamme suunnittelemaan jätepiste juuri teidän tarpeisiinne.

KOKOA MODUL JÄTEKATOKSISTA TÄYDELLINEN JÄTEPISTE

Havainnekuva Moduleista: kuvassa eri kokoiset roskakatos-versiot ja niihin mahtuvat jäteastiat.

MODUL JÄTEASTIASUOJAT

Lehtovuoren Modul edustaa modernin roskakatoksen tyyliä ja  kestävyyttä, jota lisää astian  alumiinilevyverhous. Tämä jäteastian katos soveltuu 2 x 240, 2 x 360 litran tai 1 x 660 litran jäteastioille. Laajennettava modul on erinomainen jätekatos esimerkiksi taloyhtiöön.

Kestävä alumiinilevyverhous on varma jäteastioiden suoja mm. jyrsijöiden vierailuja vastaan. Tämä malli soveltuu 2 x 240, 2 x 360 litran tai 1 x 660 litran jäteastioille. 

Lehtovuoren Modul XL:n sisään mahtuu kolme 240 litran jäteastiaa tai vaihtoehtoisesti yksi 240 litran sekä yksi 660 jäteastia.

Lehtovuoren Modul XL:n sisään mahtuu kolme 240 litran jäteastiaa tai vaihtoehtoisesti yksi 240 litran sekä yksi 660 jäteastia.

Suuri Finbin® Modul Maxi on markkinoiden kustannus- ja tilatehokkain suuri jäteastiasuoja kahdelle 660 litran roska-astialle. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Suuri Finbin® Modul Maxi on markkinoiden kustannus- ja tilatehokkain suuri jäteastioiden katos kahdelle 660 litran roska-astialle. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Maxi Singleen mahtuu yksi 660 l roska-astia. Kaikki Modulit saatavilla myös paloturvaversioina. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Maxi Singleen mahtuu yksi 660 l roska-astia. Kaikki Modulit saatavilla myös paloturvaversioina. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Solo: tyylikäs roskakatos yhden 370 litran jäteastian suojaksi. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Solo soveltuu yhden 370 litran jäteastian suojaksi. Kaksi luukkuvaihtoehtoa.

Modul Duo soveltuu kahden 370 litran jäteastian suojaksi. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Duon paloturvaversio on suosittu taloyhtiöiden jätekatos. Duoa laajennetaan tarpeen mukaan lisämoduuleilla. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Jätelaki uudistui - tiedätkö miten se vaikuttaa sinun taloyhtiössäsi?

Onko jätelain uudistuksen tuomat muutokset taloyhtiöllesi selvää kuin pläkki? Jos jätejakeiden määrä, astioiden sijoittelu ja muut kierrätyksen kiemurat aiheuttavat päänvaivaa, ota yhteys asiantuntijoihimme. Taloyhtiön tarkistuslistan löydät täältä.

Soita! Mietitään yhdessä, millainen jätepisteratkaisu on taloyhtiöllesi paras!

+358 (0)3 7846 777

info(a)lehtovuori.fi

Lue lisää ja lataa jätekatos-esite!

Modul on 100 % suomalainen, kestävä ja moderni jätekatos. Valmistamme Modul-tuotteet Ylöjärven tehtaallamme moderneilla tuotantokoneilla ja tuotantotekniikoilla.

Modul nimi kertoo modulaarisuudesta. Jäteastiakatokset on helppo liittää päädyistä toisiinsa kiinni. Näin voit koota Modul-astioista tyylikkään roskakatoksen niin monelle jäteastialle kuin on tarpeen. 

Helppokäyttöisyys ja laajennettavuus tekevät Moduleista kustannustehokkaita jätekatoksia. Modul onkin kasvattanut viime aikoina suosiotaan taloyhtiön jätekatoksena.

Lehtovuori on merkki korkeasta laadusta. Olemme auttaneet asiakkaitamme kehittämään kaupunkiympäristöjä jo vuodesta 1945 saakka. Lehtovuoren tuotteita on toimitettu yli 45 eri maahan.

Oma maalaamomme viimeistelee Modul-jätekatostenne tyylikkään ulkoisen ilmeen ja varmistaa pintakäsittelyprosessin hallinnan.