Cubio lajitteluastia

838,00 €
Hintoihin lisätään alv 24%

Henri Sydänheimon muotoilema Finbin® Cubion on valmistettu korkealuokkaisesta jauhemaalatusta teräksestä. Cubio laajenee monen astian kierrätyspisteeksi, joka kerää tyylillään katseet ja jätteet.

Linjakas lajitteluastia Cubio sopii vaativimpaankin ympäristöön

Cubion suunnittelussa on keskitytty helppoon käytettävyyteen ja huollettavuuteen.  Selkeät lajitteluohjetarrat värikoodeineen ohjaavat käyttäjiä lajittelemaan materiaalit oikein.

120 litran kapasiteetti on riittävä julkisiin ympäristöihin.  Cubio soveltuu käytettäväksi sekä yksittäisenä roska-astiana että useamman astian yhdistelmänä lajittelupisteenä. Vaihtoehtoja ovat 1- ja 2-puoleiset mallit. Cubion vakiovarusteita ovat saranoitu etuovi magneettikiinnityksellä, erillinen sisäastia ja kaksinkertainen pintakäsittely. Lisävarusteita ovat lintuläppä, hygienialuukku ja kolmiolukko.

Mitat (p,l,k)

420 x 440 x 1210 mm

Täyttöaukko (ø)

125x210 mm

Paino

38 kg

Kokonaiskapasiteetti

120 l, sisäastia 80 l

Materiaalit

Jauhemaalattu galvanoitu rakenneteräs

Materiaalivahvuus

2 mm

Vakiovärit

Finbin Black 1945 (struktuuripinta), RAL 6005, RAL 7024, RAL 9005, RAL 9006, DB703 (struktuuripinta) Kysy muita RAL värejä asiakaspalvelustamme.

Kiinnitysvaihtoehdot

Betonijalusta, metallijalusta

Lisävarusteet

Integroitu tuhkakuppi, säkkipanta, lintuluukku, kolmiolukko, muut RAL-värit, jalkapoljin, panttiputki

Design

Henri Sydänheimo

Valmistaja

Lehtovuori Oy, Suomi

Moderni ja tyylikäs lajitteluastia sisä- ja ulkotiloihin. 

Lehtovuori Cubio valmistetaan korkealuokkaisesta jauhemaalatusta teräksestä.  Kiinnitysvaihtoehtoja ovat betonijalusta ja metallijalusta. Cubio-tuotteet valmistetaan Suomessa.

 

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.