Wave 2

936,00 €
Hintoihin lisätään alv 24%

2 x 100 litran lajitteluastia. Wave houkuttelee käyttäjiä kierrättämään. Suomessa valmistettu, korkealaatuinen Wave saatavana kaksi- ja kolmiosastoisena.

Väri

 • Kysy tuotteesta
 • Tyylikäs ja kutsuva lajitteluastia

  Waven kansi on saranoitu, jotta se on mahdollisimman helposti tyhjennettävissä ja huollettavissa. Astian sisällä säkkipanta. Astiat on varustettu kääntyvillä pussikehyksillä.


  Wavet voidaan varustaa lajittelutarpeen mukaisilla, värikkäillä, jotka ohjaavat loppukäyttäjää sijoittamaan kunkin roskan oikeaan astiaan. Tarrat ovat kestäviä ja helppoja puhdistaa. Waven vakiovärit ovat jauhemaalattu metallinmusta (runko ja yläosa) sekä ruostumattomasta teräksestä valmistettu runko, jonka päällä on metallinmusta yläosa. Lajitteluastian väriä voidaan vaihtaa ympäristöön ja tilaajan muuhun kalustukseen sopivaksi.

  Mitat (p,l,k)

  410 x 900 x 780 mm

  Paino

  29 kg

  Kokonaiskapasiteetti

  2x 100 l, säkkipanta 150 l jätesäkille

  Materiaalit

  Jauhemaalattu teräs ja rst EN 1.4016

  Materiaalivahvuus

  1,25 / 2 mm

  Vakiovärit

  Runko RST/ kansi Finbin Black 1945 tai kokonaan Finbin Black 1945

  Kiinnitysvaihtoehdot

  Vapaasti seisova

  Lisävarusteet

  Lajittelutarrat

  Design

  Henri Sydänheimo

  Valmistaja

  Lehtovuori Oy, Suomi

  Kestävä ja kotimainen

  Waven valmistusmateriaaleja ovat korkealaatuinen ruostumaton teräs ja jauhepolttomaalattu teräs. Wave-lajitteluastiat tuovat sisustukseen tyyliä esimerkiksi  konserttihalleissa, museoissa ja näyttelytiloissa Wave-sarja käsittää monipuolisen tuotesarjan jätteiden keräilyyn, joten se soveltuu myös kaduille ja puistoihin, ja on varmasti edukseen kauppakeskuksissa, lentokentillä, messukeskuksissa sekä tapahtumissa. 

  Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

  Wave-tuoteperhe