Polkupyöräkatos Vario 1, yksipuoleinen

Vario 1:ssä on 2,5 metriä syvä ja neljä metriä leveä kate, joka suojaa kahdeksaa polkupyörää. Pyörätelineiksi sopivat eturenkaasta pyörää tukevat kaaritelineet ja putkesta taivutetut runkotelineet. Modulaarisesta Variosta voidaan muodostaa pitkiä pyörätelinejonoja tarpeen mukaan.

Vario-polkupyöräkatokset laajenevat pyöräparkiksi

Vario-polkupyöräkatokset on valmistettu runko-osiltaan  jauhepolttomaalatuasta teräksestä. Kate on polykarbonaattia. Vario-katos on saatavilla myös modulaarisena, jolloin katos voidaan toteuttaa 2-16 metrisenä kokonaisuutena. Katokseen sijoitettavana polkupyörätelineenä voidaan käyttää eturenkaasta polkupyörää tukevaa pyörätelinettä ja erillisiä putkesta taivutettuja runkotelineitä. Vario-katos soveltuu myös tauko-, pysäkki- tai asemakatokseksi ja voidaan varustaa Lehtovuori valikoiman penkeillä.
Vario-polkupyöräkatokset ovat rungoltaan terästä, ja katteen osalta polykarbonaattia. Räystäskourut ja -pellit ovat alumiinia. Lehtovuori Oy valmistaa Variot Suomessa.

Pituus

Vakiopituudet 2000, 4000, 6000, 8000, 10 000, 12 000, 14 000, 16 000 mm. Katos koostuu 2 metrin moduuleista.

Syvyys

2500 mm

Korkeus

2540 mm

Materiaalit

Runko: Jauhepolttomaalattu teräs. Runkoputket 80 x80 mm.Kattokaaret 50 x 30 mm. Räystäspellit ja räystäskourut alumiinia. Kate: polykarbonaattilevy

Vakiovärit

RAL 7024. Kysy muita RAL värejä asiakaspalvelustamme.

Asennusvaihtoehdot

Pulttikiinnitys betonilaattaan tai valettuihin anturoihin. Vapaasti seisova malli jalkapalkilla, kiinnitettävä pultilla jalustaan.

Lisävarusteet

Viherkatto, valaistus, erikoisväri ja vedenjohtaminen (räystäskourut)

Suunnittelu ja valmistus

Lehtovuori Oy, Suomi

Polkupyöräkatokset yhdistettävissä pysäkkikatokseen

Vario-polkupyöräkatokset soveltuvat mm. koulujen, pysäkkien, taloyhtiöiden ja kauppojen piha-alueiden pyöräpysäköintiin. Tiedustele myös liityntäpysäköintiversiota. Yhdistelmäkatos voi muodostua pyöräkatoksesta ja pysäkkikatoksesta.

Lisää tietomalli suunnitelmaasi

Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva suunnitelmaasi ProdLib -kirjastosta.