Bikeep Dock – älykäs pyöräteline ja sähköpyörän latausasema

Bikeep Dock on helppo asentaa ilman sijoituspaikan päällysteen irrottamista ja sähkötöitä. Asemien ylläpitäjät voivat päättää, halutaanko pyöräpysäköinnistä veloittaa vai tarjota se maksuttomana. Bikekeep mahdollistaa myös sähköpyörien latauksen.

Ominaisuudet

Pyöräilijä:

Et tarvitse enää erillistä lukitusvaijeria tai lukkoa mukaasi, sillä Bikeep Dockin sähköisesti lukittuva puomi huolehtii polkupyörän säilytyksen turvallisuudesta. Telineessä on myös sisäänrakennettu kaiutin, joka hälyttää kovaäänisesti, jos pyörää yritetään irrottaa telineestä väkisin. Hälytys on mahdollista välittää paikalliselle vartiointiliikkeelle.
Voit ladata erittäin helppokäyttöisen Bikeep-sovelluksen Applen App Storesta (iPhonet) tai Googlen Playsta (Android-puhelimet).

Pyöräparkin perustaja:
Bikeep voidaan yhdistää olemassa oleviin kulku- ja matkakortteihin. Bikeep-mobiilisovelluksessa on valmius pyörien vuokraukseen ja käyttöveloituksiin.
Telinekokonaisuuteen on saatavilla lisävarusteina aurinkokenno, kameratolppa kameravalvontaa varten sekä sähköpyörien latausmahdollisuus.

Leveys

250 mm

Syvyys

420 mm

Korkeus

932 mm

Materiaalit

Teräs, sinkitty + jauhepolttomaalattu

Vakiovärit

Runko: RAL5008 (harmaansininen), lukituskaari: RAL6018 (viherkeltainen) Kysy rohkeasti lisää muita värejä!

Lisävarusteet

Aurinkokenno, tolppa kameravalvontaa varten, sähköpyörien lataus ja värien kustomointi.

Soveltuvuus

Bikeep soveltuu paikkoihin, jossa halutaan varmistaa polkupyörien, potkulautojen, sähköpotkulautojen tai sähköpolkupyörien turvallisuus. Se soveltuu myös pitkälle automatisoidun pyörävuokraamon pääjärjestelmäksi.