Pysäkkikatos Akva

Pysäkkikatos Akva tarjoaa hyvän suojan ja samalla avaran näköyhteyden ympäröivään liikenteeseen. Saatavilla nyt myös 300 kertaa tavallista lasia vahvemmalla, huippulaadukkaalla Hammerglass® polykarbonaattilevyllä. 

Akva on valoisa pysäkkikatos

Yksinkertaisen tyylikäs Akva -pysäkkikatos tarjoaa käyttäjälleen esteettömän näkyvyyden ympäröivään liikenteeseen, mikä lisää turvallisuutta ja maksimoi katostilan valoisuuden. Ympärilasitettu Akva toimitetaan polykarbonaattikatteella. Akvan runko on sinkkipohjamaalattua ja jauhepolttomaalattua terästä.

Lisävarusteita ovat Hammerglass® levyn ohella penkki, ilmoitustaulu, linjakilpikehys, roskakori ja tuhkakuppi. Akva toimitetaan betonilaatan kanssa tai osina, jolloin pysäkkikatos voidaan kiinnittää alustaan tai betonianturoihin. 

Tutustu myös Viva-katosratkaisuun,  joka yhdistää Vivid- ja Akva-katostemme ominaisuuksia entistä joustavammin. Voit suunnitella tarpeisiisi sopivan katosratkaisun Viva-katoskonfiguraattorillaAsiantuntijamme auttavat mielellään katoskysymyksissä! 

Pituus

Kysy lisää Akva-katosten mitoista asiantuntijoiltamme!

Syvyys

1550 mm

Korkeus

2530 mm maanpinnasta

Materiaalit

Runko: Teräs.
Pintakäsittely: Sinkkipohjamaali ja jauhepolttomaali Seinät: karkaistu lasi. Katto: Polykarbonaatti. Penkki: Lämpökäsitelty mänty

Vakiovärit

RAL 7024 ja Finbin Black 1945
Kysy muita RAL värejä asiakaspalvelustamme.

Asennusvaihtoehdot

Uppoasennus: kiinnitys maan alle tulevaan betonilaattaan tai anturaan.

Pinta-asennus vaihtoehto 1: Kiinnitys pulteilla raudoitettuun betonilaattaan tai raudoitettuun betonianturaan.

Pinta-asennus vaihtoehto 2: Pintakerroksen läpi pulttaamalla raudoitettuun betonilaattaan tai raudoitettuun betonianturaan.

Lisävarusteet

Roska-astia, tuhkakuppi, istuimet, ilmoitus-/ aikataulupidike, Hammerglass - erikoiskestävä lasin kaltainen levy

Suunnittelu ja valmistus

Lehtovuori Oy, Suomi

Tyylikäs pysäkkikatos, joka on yhdistettävissä polkupyöräkatokseen

Pelkistetyn tyylikäs Akva soveltuu vaativiinkin kohteisiin. Liityntäpysäköinnissä Akva-pysäkkikatoksen parina toimii erinomaisesti Akva-polkupyöräkatos.

Lisää tuote suunnitelmaasi

Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva suunnitelmaasi ProdLib -kirjastosta.