Jätekatos MOdul 1
Jätekatos MOdul 1

Modul 1 jätekatos

Jätekatos tai pikemminkin jäteastiasuoja Modul on 100 % suomalaista laatua, jonka materiaalina  on jauhepolttomaalattu Marine Grade alumiini. Modul on tyylikäs valinta esimeriksi taloyhtiön jätekatokseksi. Lisäksi se on modulaarisuutensa ansiosta helposti laajennettavissa. Asennusjalusta säästää asennuskustannuksissa. Tätä jätekatosta jyrsijät eivät läpäise. Kuvan Modul 1 -malli soveltuu 2 x max. 360 litran tai 1 x 660 litran jäteastioille.

Väri

 • Kysy tuotteesta
 • Tyylikäs jätekatos roska-astioille tai lajittelupisteelle

  Kestävä Modul-jätekatos soveltuu yleisesti käytetyille jäteastiamalleille. Modul-jätekatokset voidaan liittää päädyistään kiinni toisiinsa. Tuloksena saatte niin suuren roska-astioiden katoskokonaisuuden kuin tarvitsette.

  Modul-jätekatoksessa on monia käyttöä helpottavia ominaisuuksia. Täyttöluukku varustettu kaasujousilla ja se voidaan varustaa lukkorungolla. Jätekatosten ovissa on erikoissaranat, jotka mahdollistavat oven nostamisen ylöspäin, mikäli jäätä tai lunta on kertynyt oven kynnyksen eteen.  Modul on myös vastaus rottaongelmaan. Tämän jätekatoksen sisään rotilla ei ole pääsyä!

  Mitat (s,l,k)

  1000 x 1500 x 1660 mm

  Kapasiteetti

  Soveltuu kahden max. 360 litran tai yhden 660 litran jäteastian suojaksi.

  Materiaali

  Jauhepolttomaalattu Marine Grade alumiini.

  Materiaalivahvuus

  1,5 / 2 mm

  Vakiovärit

  RAL 7024, Finbin Black 1945 (struktuuripintainen metallimusta) kysy muita värejä asiakaspalvelustamme.

  Lisävarusteet

  Asennusjalusta, muut RAL-värit.

  Valmistaja

  Lehtovuori Oy, Suomi

  Jalusta laskee jätekatoksen asennuskustannuksia

  Modul asennusjalustan avulla itse jätekatos voidaan asentaa helposti ja kustannuksia säästäen, kun maatöitä ei tarvita. Laaja säätövara mahdollistaa asennusjalustan käytön myös hieman epätasaisissa pihoissa sekä jätepisteen siirtämisen tarvittaessa myöhemmin. Asennusjalusta voidaan myös kiinnittää alustaan. Modul asennusjalusta soveltuu kaikkiin Modul-jätekatosmalleihin.

  Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

  Kestävät Modul-jätekatokset valmistetaan Suomessa

  Kestävät ja helppokäyttöiset  Modul-jätekatokset valmistetaan Suomessa, Lehtovuoren tehtaalla.

  Runko, katto ja täyttöluukku ovat jauhepolttomaalattua Marine Grade alumiinia. Marine Grade alumiini on korroosionkestävää materiaalia, joka torjuu tehokkasti katusuolasta ja jätteistä koituvia kemiallisia rasitteita.

  Verhouksena on maalattu alumiini. Modul on helppokäyttöinen jätekatos, joka sopii tyylinsä ansiosta vaativiinkin käyttöympäristöihin.

  Lisää tuote suunnitelmaasi

  Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva suunnitelmaasi ProdLib -kirjastosta.