Taukokatos Vario T

Lehtovuoren suoja- ja taukokatokset ovat laatua suomalaista myös muotoilultaan. Avarat, läpinäkyvät seinät lisäävät turvallisuutta, kun näkyvyys ympäröivään liikenteeseen on esteetön.

Voi toimia tupakointikatoksena tuhkakupin kera

Karkaistuilla lasiseinäelementeillä varustettu Vario T voi toimia tupakointikatoksena, kun siihen liitetään Lehtovuoren tuhkakuppi. Ympäristön siisteyttä lisää Vario T:n liitettävissä oleva Lehtovuoren roska-astia.

Katoksen eteenpäin työntyvä katon lippa suojaa käyttäjiä hyvin sateelta. Räystäskourut ohjaavat veden sivuun.  Vario T on valoisa, eikä se peitä ympäröivää liikennettä.

Katos on varustettu kahdella penkillä. Vario T:n runko on jauhepolttomaalattua terästä, joka voidaan myös sinkkipohjamaalata. Räystäspellit ja räystäskourut ovat alumiinia. Katteen materiaali on polykarbonaatti.

Pituus

2000 mm

Syvyys

2500 mm

Korkeus

2500 mm

Materiaalit

Runko: Jauhepolttomaalattu teräs. Runkoputket 80 x80 mm.Kattokaaret 50 x 30 mm. Räystäspellit ja räystäskourut alumiinia. Kate: polykarbonaattilevy

Vakiovärit

RAL 7024. Kysy muita RAL värejä asiakaspalvelustamme.

Asennusvaihtoehdot

Pulttikiinnitys betonilaattaan tai valettuihin anturoihin. Vapaasti seisova malli jalkapalkilla, kiinnitettävä pultilla alustaan.

Lisävarusteet

Viherkatto, erikoisväri, roska-astia, tuhkakuppi ja vedenjohtaminen (räystäskourut)

Suunnittelu ja valmistus

Lehtovuori Oy, Suomi

Taukokatos, suojakatos tai tupakointikatos

Vario T on erinomainen valinta työpaikan, kaupan tai taloyhtiön pihan taukokatokseksi tai tupakointikatokseksi. Yksinkertaisen tyylikkään ulkonäkönsä ansioista soveltuu erittäin hyvin vaativiinkin kohteisiin. Lehtovuorelta saat myös yhdistelmäkatoksia, esim. tauko- ja polkupyöräkatoksen yhdistelmän. Meillä on vaihtoehtoja isoista, esimerkiksi koulujen pihoille asennettavista kokonaisuuksista pienen kiinteistön tarpeisiin sopiviin katoksiin. Kysy lisää ja pyydä tarjous kohteeseesi!

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.