Vivid -taukokatos

Vivid taukokatos on modulaarinen katos, jota voidaan muokata Viva -katoskonseptin mukaisesti esim.  mittojen, varustelun ja valaistuksen osalta. 

Vivid taukokatos

Vivid-taukokatos on 100 % suomalainen tuote. Taukokatos Vividin runkorakenne koostuu vahvoista runkoputkista, joiden materiaali on teräs. Pintakäsittely on tehty sinkkipohjamaalilla ja jauhepolttomaalilla. 

Vivid voidaan toimittaa myös viherkatevalmiudella tai valmiilla viherkatolla! Tämä tarkoittaa, että voitte joko itse asentaa viherkaton tai tilata sen kauttamme. Viherkattomme on maksaruohokatto, jonka toimittaa ja asentaa kotimainen yhteistyökumppanimme EG-Trading. Lue lisää viherkatteen hyödyistä.

Pyöräkatos toimitetaan elementteinä, jotka kiinnitetään alustaan tai betonianturoihin. Tämä katos on mahdollista tilata myös valmiiksi koottuna betonilaatalle. 

Tutustu myös Viva-katosratkaisuun,  joka yhdistää Vivid- ja Akva-katostemme ominaisuuksia entistä joustavammin. Asiantuntijamme auttavat mielellään katoskysymyksissä! 

Mitat

Kysy lisää Vivid-katosten mitoista asiantuntijoiltamme!

Materiaalit

Runko: Sinkkipohjamaalattu ja jauhepolttomaalattu teräs. Kate: polykarbonaatti

Vakiovärit

RAL 7024 ja Finbin Black 1945. Kysy muita RAL värejä asiakaspalvelustamme.

Asennusvaihtoehdot

Uppoasennus: kiinnitys maan alle tulevaan betonilaattaan tai anturaan.

Pinta-asennus vaihtoehto 1: Kiinnitys pulteilla raudoitettuun betonilaattaan tai raudoitettuun betonianturaan.

Pinta-asennus vaihtoehto 2: Pintakerroksen läpi pulttaamalla raudoitettuun betonilaattaan tai raudoitettuun betonianturaan.

Lisävarusteet

Mm. Viherkatto, valaistus, erikoisväri ja vedenjohtaminen (räystäskourut)

Suunnittelu ja valmistus

Lehtovuori Oy, Suomi

Valitse tarvittavat ominaisuudet

Vivid taukokatos on osa ViVa katoskonseptiamme. Tämä tarkoittaa, että Vivid on ominaisuuksiltaan hyvin joustava ja muokattavissa  tarpeeseen sopivaksi. 

Modulaarinen

Yksi- tai kaksipuoleinen

Penkki

Pyöräteline

Valaistus

Viherkatto

Hammerglass

Verhoilu

Lumikuorma

Sadeveden ohjaus

Pinta- tai uppoasennus

Lisävarusteet

Viherkatto on kaunis ja hyödyllinen

 Elävä viherkate on pieni ilmastoteko, joka tarjoaa lukuisia hyötyjä. Viherkatto varastoi vettä maksaruohokasvustoon, mikä vähentää katteelle kohdistuvaa vesikuormitusta. Viherkate on saatavissa pysäkkikatoksiimme, taukokatoksiimme ja pyöräkatoksiimme.