Lajitteluastiat

Ei roskaa, vaan raaka-aineita

HYVÄ LAJITTELUASTIA LISÄÄ KIERRÄTYSTÄ

Suomessa valmistetut korkealaatuiset, älykkäästi muotoillut lajitteluastiat täyttävät vaativimmatkin kriteerit jätteiden lajittelulle sisätiloissa. Lehtovuoren lajitteluastioiden valikoima kattaa astiat 1-4 eri jätteen lajittelutarpeesta monien eri jätelajien kierrätyspisteeseen saakka. Lajitteluastiat ovat muunneltavissa käyttötarkoituksenne sopiviksi. Roskien lajittelu sisätiloissa ei ole ollut koskaan näin helppoa - lajittelutarrat ja tuotteiden muotoilu ohjaavat käyttäjiä lajittelemaan oikein. 

Lajitteluastiamme soveltuvat esimerkiksi toimistoihin, julkisiin tiloihin, sairaaloihin, koulukampuksille, urheiluhalleihin sekä näyttely- ja messutiloihin, joissa lajittelutarpeet voivat vaihdella. Tyylikkäästi muotoillut lajitteluastiamme ovat suosittuja ympäri maailmaa lentokentillä, hotelleissa, kaupoissa, kauppakeskuksissa ja vastaanottoauloissa.

LAJITTELUASTIAT SISÄKÄYTTÖÖN

BERMUDA

Tyylikäs Bermuda-lajitteluastia soveltuu kahden, kolmen tai neljän eri jätelaadun lajitteluun. Bermuda-astioissa on tulen tukahduttava rakenne. Asiakkaiden suosikki!

EDGE

Edge lajitteluastioiden modulaarisuuden ja kansivaihtoehtojen ansiosta voitte rakentaa juuri sellaisen lajittelupisteen kuin haluatte. Edge-astioissa on itsestään sammuva rakenne.

LAJITTELUTARRAT

Voit täydentää lajitteluastioita opastarroilla, jotka helpottavat kierrätystä ja lajittelua. Katso valmiit lajittelutarrat eri jätelajeille tai suunnittele omat tarrat.

SUURET LAJITTELUASTIAT ULKOKÄYTTÖÖN

EKOCITY

EkoCity käyttää 120 litran tai 240 litran standardoitua pyörällistä jäteastiaa ja astiat voidaan helposti yhdistää riviin tai selät vastakkain, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan lajitteluasemaksi.

CITYSOLAR

CitySolar on älykäs roska-astia, joka vakuuttaa tehokkuudellaan. Se puristaa jopa 2000 litraa jätettä 240 litran perusjäteastiaan, hyödyntäen aurinkovoimaa. CitySolar tekee lajittelusta yksinkertaista ja tehokasta.

CITYPACK

Tämä lajitteluastia on suunniteltu helpottamaan jätehuoltoa ja soveltuu muotoilultaan CitySolarin kumppaniksi. Se on erityisen sopiva paikkoihin, missä jätettä kertyy paljon, mutta ilman tarvetta puristaa jätettä.

LAJITTELUASTIAN ÄLYKÄS MUOTOILU OHJAA KÄYTTÄJÄÄ

Palkitun muotoilutiimimme suunnittelemat Lehtovuoren lajitteluastiat ovat  paitsi miellyttäviä käyttää, myös helppoja huoltaa. Muotoilussa on kiinnitetty huomiota loppukäyttäjän toiminnan ohjaamiseen. Älykkäästi muotoiltuja tuotteita on myös helppo muuntaa yksilöllisiin tarpeisiinne sopivia. Lajitteluastioidemme avulla edistät asiakkaidesi ja henkilökuntasi roskien lajittelua.

Käytämme Lehtovuoren lajitteluastioiden valmistuksessa ainoastaan kansainvälisten standardien mukaisia, korkealaatuisia teräslaatuja. Käytössämme on myös ainutlaatuinen galvannelead-teräs, joka parantaa merkittävästi roska-astian korroosionkestävyyttä ja maalattavuutta. Lue lisää käyttämistämme materiaaleista

Voit olla varma, että meiltä hankkimasi lajitteluastia on alkuperäinen Lehtovuori-tuote, jossa yhdistyvät kestävyys ja turvallisuus. Lehtovuoren lajitteluastioiden materiaalit ovat kierrätettäviä. 

Tuotteita yhteensä 14 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 14 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet