Lajitteluastiat

Ei roskaa, vaan raaka-aineita

HYVÄ LAJITTELUASTIA LISÄÄ KIERRÄTYSTÄ

Suomessa valmistetut korkealaatuiset, älykkäästi muotoillut lajitteluastiat täyttävät vaativimmatkin kriteerit jätteiden lajittelulle sisätiloissa. Lehtovuoren lajitteluastioiden valikoima kattaa astiat kahden tai kolmen eri jätteen lajittelutarpeesta monien eri jätelajien kierrätyspisteeseen saakka. Lajitteluastiat ovat muunneltavissa käyttötarkoituksenne sopiviksi. Roskien lajittelu sisätiloissa ei ole ollut koskaan näin helppoa - lajittelutarrat ja tuotteiden muotoilu ohjaavat käyttäjiä lajittelemaan oikein. 

BERMUDA

Tyylikäs Bermuda-lajitteluastia soveltuu kahden, kolmen tai neljän eri jätelaadun lajitteluun. Bermuda-astioissa on tulen tukahduttava rakenne. Asiakkaiden suosikki!

EDGE

Edge lajitteluastioiden modulaarisuuden ja kansivaihtoehtojen ansiosta voitte rakentaa juuri sellaisen lajittelupisteen kuin haluatte. Edge-astioissa on itsestään sammuva rakenne.

WAVE

Wave kutsuu lajittelemaan. Wave lajitteluastiat soveltuvat julkisiin tiloihin, sekä sisälle että ulos. Lajitteluastiasarja sisältää kaksi- ja kolmiosastoiset lajitteluastiamallit.

CUBIO

Henri Sydänheimon muotoilema moderni CUBIO laajenee tarvittaessa monen astian näyttäväksi lajittelupisteeksi. CUBIO-lajitteluastiat valmistetaan korkealuokkaisesta jauhemaalatusta teräksestä. Nämä lajitteluastiat sopivat sisä- ja ulkokäyttöön.

LAJITTELUTARRAT

Voit täydentää lajitteluastioita opastarroilla, jotka helpottavat kierrätystä ja lajittelua. Katso valmiit lajittelutarrat eri jätelajeille tai suunnittele omat tarrat.

LAJITTELUASTIAN ÄLYKÄS MUOTOILU OHJAA KÄYTTÄJÄÄ

Palkitun muotoilutiimimme suunnittelemat Lehtovuoren lajitteluastiat ovat  paitsi miellyttäviä käyttää, myös helppoja huoltaa. Muotoilussa on kiinnitetty huomiota loppukäyttäjän toiminnan ohjaamiseen. Älykkäästi muotoiltuja tuotteita on myös helppo muuntaa yksilöllisiin tarpeisiinne sopivia. Lajitteluastioidemme avulla edistät asiakkaidesi ja henkilökuntasi roskien lajittelua.

Käytämme Lehtovuoren lajitteluastioiden valmistuksessa ainoastaan kansainvälisten standardien mukaisia, korkealaatuisia teräslaatuja. Käytössämme on myös ainutlaatuinen galvannelead-teräs, joka parantaa merkittävästi roska-astian korroosionkestävyyttä ja maalattavuutta. Lue lisää käyttämistämme materiaaleista

Voit olla varma, että meiltä hankkimasi lajitteluastia on alkuperäinen Lehtovuori-tuote, jossa yhdistyvät kestävyys ja turvallisuus. Lehtovuoren lajitteluastioiden materiaalit ovat kierrätettäviä. 

Tuotteita yhteensä 19 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 19 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet