Lajitteluastiat

LAJITTELUASTIAT

HYVÄ LAJITTELUASTIA LISÄÄ KIERRÄTYSMÄÄRIÄ

Suomessa valmistetut korkealaatuiset, älykkäästi muotoillut lajitteluastiat täyttävät vaativimmatkin kriteerit jätteiden lajittelulle sisätiloissa. Lehtovuoren lajitteluastioiden valikoima kattaa astiat kahden tai kolmen eri jätteen lajittelutarpeesta monien eri jätelajien kierrätyspisteeseen saakka. Lajitteluastiat ovat muunneltavissa käyttötarkoituksenne sopiviksi.

BERMUDA

Tyylikäs Bermuda-lajitteluastia soveltuu kahden, kolmen tai neljän eri jätelaadun lajitteluun. Bermuda-astioissa on tulen tukahduttava rakenne.

EDGE

Edge -erillisastioiden modulaarisuuden ja kansivaihtoehtojen ansiosta voitte rakentaa juuri sellaisen lajittelupisteen kuin haluatte. Edge-astioissa on itsestään sammuva rakenne.

WAVE

Wave kutsuu lajittelemaan. Wave soveltuu julkisiin tiloihin, sekä sisälle että ulos. Lajitteluastiasarja sisältää yksi-, kaksi- ja kolmiosastoiset lajitteluastiamallit.

CUBIO

Henri Sydänheimon muotoilema moderni CUBIO laajenee tarvittaessa monen astian näyttäväksi lajittelupisteeksi. CUBIO-lajitteluastiat valmistetaan korkealuokkaisesta jauhemaalatusta teräksestä.

LAJITTELUTARRAT

Voit täydentää lajitteluastiat opastarroilla, jotka helpottavat kierrätystä ja lajittelua. Katso valmiit lajittelutarrat eri jätelajeille

LAJITTELUASTIAN ÄLYKÄS MUOTOILU OHJAA KÄYTTÄJÄÄ

Palkitun muotoilutiimimme suunnittelemat Lehtovuoren  lajitteluastiat  ovat aina paitsi miellyttäviä käyttää, myös helppoja huoltaa. Muotoilussa on kiinnitetty huomiota loppukäyttäjän toiminnan ohjaamiseen. Älykkäästi muotoiltuja tuotteita on myös helppo muuntaa yksilöllisiin tarpeisiinne sopivia.

Käytämme Lehtovuoren lajitteluastioiden valmistuksessa ainoastaan kansainvälisten standardien mukaisia, korkealaatuisia teräslaatuja. Käytössämme on myös ainutlaatuinen galvannelead-teräs, joka parantaa merkittävästi roska-astian korroosionkestävyyttä ja maalattavuutta.

Voit olla varma, että meiltä hankkimasi lajitteluastia on alkuperäinen Lehtovuori-tuote, jossa yhdistyvät kestävyys ja turvallisuus. Lehtovuoren lajitteluastioiden materiaalit ovat kierrätettäviä.

Tuotteita yhteensä 18 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 18 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet