Roska-astiat

Kuvassa Lehtovuoren galvannealed-teräksestä valmistettu tyylikäs roska-astia puistoympäristössä. Galvannealed-erikoisteräs parantaa selvästi roska-astian korroosion kestävyyttä ja tekee roska-astioistamme todella pitkäikäisiä.

KAUNIS JA KESTÄVIN ROSKA-ASTIA

Jokainen älykkäästi muotoiltu ulkotilojen Lehtovuoren roska-astia huomioi sekä jätehuollon että loppukäyttäjän tarpeet yksityiskohtaisesti.

Erikoisvahva teräs takaa roska-astian pitkäikäisyyden. Ainutlaatuisen vahva galvannealed-teräs parantaa roska-astian korroosionkestävyyttä ja antaa sen maalaukselle aivan uudet mahdollisuudet. Tutustu referensseihin ja lue lisää käyttämistämme materiaaleista!

Valikoimiimme kuuluvat roska-astioiden lisäksi tyylikkäät lajitteluastiat sekä jäteastiasuojatroskakatokset ja jätekatokset. Teimme myös tarkistuslistan taloyhtiöille uuden jätelain vaikutuksista.

PERINTEISET ROSKA-ASTIAT JA SÄKKITELINEET

ROSKA-ASTIA CITY®

Palkittu, 1990-luvulta alkaen maailmaa valloittanut roska-astia Lehtovuori City® on skandinaavisen toiminnallisen muotoilun edelläkävijä.

Litter bin Archie Finbin

SÄKKITELINE KAARI 150

Lehtovuori Kaari on molemmilta sivuilta täytettävä säkkiteline (150 ltr), joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

PALKITTU ELLIPSE

Max Bruunin suunnittelema, muotoilustaan palkittu Lehtovuori Ellipse on roska-astioiden Rolls Royce.

VANKKA ROSKA-ASTIA PLAZA

Finbin® Plaza on vankka ja kapasiteetiltaan suuri roska-astia. Suorien laattojen vaihtoehto on koristeellisesti leikattu lattateräs.

HUOLTOASEMAN ROSKA-ASTIA ROBOMAT

Kestävät Lehtovuori Robomat roska-astiat on suunniteltu huoltoasemien käyttöön. Nämä roska-astiat voidaan muuntaa brändinne väreihin ja ilmeeseen sopiviksi.

PARISTONKERÄYSASTIA

Lehtovuoren teräksestä valmistettu keräysastia käytetyille paristoille.

JOKO TUNNET CITYSOLAR ÄLYROSKA-ASTIAN?

CitySolar on aurinkoenergialla toimiva kotimainen älyroska-astia, jonka jätekapasiteetti on ainutlaatuisen puristustoiminnon ansiosta yli 1200 litraa.

Lehtovuori roska-astiat – kierrätettävät materiaalit, poikkeuksellinen teräslaatu

Voit olla varma, että meiltä hankkimasi Lehtovuori -roska-astia on alkuperäinen Finbin®-tuote, jonka materiaalit ovat kierrätettäviä. Helppokäyttöisyys, kestävyys, turvallisuus ja kauneus - Lehtovuoren roska-astiat ovat aina lajinsa valioita.

Materiaalien korkea laatu takaa, että roska-astiat kestävät pitkään. Käytämme ainoastaan kansainvälisten standardien mukaisia, korkealaatuisia teräslaatuja. Käytössämme on lisäksi ainutlaatuinen galvannealed-teräs, joka parantaa merkittävästi roska-astian korroosion kestävyyttä ja maalattavuutta.

Valmistamme Lehtovuoren roska-astiat moderneilla tuotantokoneilla ja tuotantotekniikoilla, jotta voimme toimittaa asiakkaillemme aina varmasti korkealaatuisen lopputuotteen. Oma maalaamomme viimeistelee roska-asianne ulkoisen ilmeen ja varmistaa pintakäsittelyprosessin hallinnan.

Tuotteita yhteensä 41 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 41 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-12 yht. 41 tuotteesta