Roska-astiat

KAUNIS JA KESTÄVIN ROSKA-ASTIA

Jokainen älykkäästi muotoiltu ulkotilojen Lehtovuoren roska-astia huomioi sekä jätehuollon että loppukäyttäjän tarpeet yksityiskohtaisesti. Erikoisvahva teräs takaa roska-astian pitkäikäisyyden. Ainutlaatuisen vahva galvannealed-teräs parantaa roska-astian korroosion kestävyyttä ja antaa sen maalaukselle aivan uudet mahdollisuudet.  Valikoimiimme kuuluvat myös tyylikkäät lajitteluastiat.

CITY®

Palkittu, 1990-luvulta alkaen maailmaa valloittanut roska-astia Lehtovuori City® on skandinaavisen toiminnallisen muotoilun edelläkävijä.

NOVUS

Novus on legendaarisen roska-astia Lehtovuori Cityn® modernimpi versio, jossa yhdistyvät kauneus ja käytännöllisyys.

ELLIPSE

Max Bruunin suunnittelema, muotoilustaan palkittu Lehtovuori Ellipse on roska-astioiden Rolls Royce.

PLAZA

Finbin® Plaza on vankka ja kapasiteetiltaan suuri roska-astia. Suorien laattojen vaihtoehto on koristeellisesti leikattu lattateräs.

UNIQUE

Kun tyyli on tärkein, Lehtovuori Unique on oikea valinta.
Litter bin Archie Finbin

KAARI 150

Lehtovuori Kaari on molemmilta sivuilta täytettävä säkkiteline (150 ltr), joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

ROBOMAT

Kestävät Lehtovuori Robomat roska-astiat on suunniteltu huoltoasemien käyttöön. Nämä roska-astiat voidaan muuntaa brändinne väreihin ja ilmeeseen sopiviksi.

CUBIO

Huipputyylikäs lajitteluastia sisä- ja ulkokäyttöön. Cubioilla on helppo luoda oikean kokoinen ja kutsuva lajittelupiste.

Lehtovuori roska-astiat – kierrätettävät materiaalit, poikkeuksellinen teräslaatu

Voit olla varma, että meiltä hankkimasi Lehtovuori -roska-astia on alkuperäinen Finbin®-tuote, jonka materiaalit ovat kierrätettäviä. Helppokäyttöisyys, kestävyys, turvallisuus ja kauneus - Lehtovuoren roska-astiat ovat aina lajinsa valioita.

Materiaalien korkea laatu takaa, että roska-astiat kestävät pitkään. Käytämme ainoastaan kansainvälisten standardien mukaisia, korkealaatuisia teräslaatuja. Käytössämme on lisäksi ainutlaatuinen galvannealed-teräs, joka parantaa merkittävästi roska-astian korroosion kestävyyttä ja maalattavuutta.

Valmistamme Lehtovuoren roska-astiat moderneilla tuotantokoneilla ja tuotantotekniikoilla, jotta voimme toimittaa asiakkaillemme aina varmasti korkealaatuisen lopputuotteen. Oma maalaamomme viimeistelee roska-asianne ulkoisen ilmeen ja varmistaa pintakäsittelyprosessin hallinnan.

Tuotteita yhteensä 48 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 48 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet