Roska-astiat

KAUNIS JA KESTÄVIN ROSKA-ASTIA

Jokainen älykkäästi muotoiltu ulkotilojen Lehtovuoren roska-astia huomioi sekä jätehuollon että loppukäyttäjän tarpeet yksityiskohtaisesti. Erikoisvahva teräs takaa roska-astian pitkäikäisyyden. Ainutlaatuisen vahva galvannealed-teräs parantaa roska-astian korroosion kestävyyttä ja antaa sen maalaukselle aivan uudet mahdollisuudet.  Valikoimiimme kuuluvat roska-astioiden lisäksi tyylikkäät lajitteluastiat.

ROSKA-ASTIA CITY®

Palkittu, 1990-luvulta alkaen maailmaa valloittanut roska-astia Lehtovuori City® on skandinaavisen toiminnallisen muotoilun edelläkävijä.

KÄYTÄNNÖLLINEN NOVUS

Novus on legendaarisen roska-astia Lehtovuori Cityn® modernimpi versio, jossa yhdistyvät kauneus ja käytännöllisyys.

PALKITTU ELLIPSE

Max Bruunin suunnittelema, muotoilustaan palkittu Lehtovuori Ellipse on roska-astioiden Rolls Royce.

VANKKA ROSKA-ASTIA PLAZA

Finbin® Plaza on vankka ja kapasiteetiltaan suuri roska-astia. Suorien laattojen vaihtoehto on koristeellisesti leikattu lattateräs.

TYYLI & ROSKA-ASTIA = UNIQUE

Kun tyyli on tärkein, Lehtovuori Unique on oikea valinta.

Litter bin Archie Finbin

SÄKKITELINE KAARI 150

Lehtovuori Kaari on molemmilta sivuilta täytettävä säkkiteline (150 ltr), joka sopii sekä sisä- että ulkokäyttöön.

HUOLTOASEMAN ROSKA-ASTIA ROBOMAT

Kestävät Lehtovuori Robomat roska-astiat on suunniteltu huoltoasemien käyttöön. Nämä roska-astiat voidaan muuntaa brändinne väreihin ja ilmeeseen sopiviksi.

NÄYTTÄVÄT CUBIO ROSKA-ASTIAT

Huipputyylikäs lajitteluastia sisä- ja ulkokäyttöön. Cubioilla on helppo luoda oikean kokoinen ja kutsuva lajittelupiste.

Lehtovuori roska-astiat – kierrätettävät materiaalit, poikkeuksellinen teräslaatu

Voit olla varma, että meiltä hankkimasi Lehtovuori -roska-astia on alkuperäinen Finbin®-tuote, jonka materiaalit ovat kierrätettäviä. Helppokäyttöisyys, kestävyys, turvallisuus ja kauneus - Lehtovuoren roska-astiat ovat aina lajinsa valioita.

Materiaalien korkea laatu takaa, että roska-astiat kestävät pitkään. Käytämme ainoastaan kansainvälisten standardien mukaisia, korkealaatuisia teräslaatuja. Käytössämme on lisäksi ainutlaatuinen galvannealed-teräs, joka parantaa merkittävästi roska-astian korroosion kestävyyttä ja maalattavuutta.

Valmistamme Lehtovuoren roska-astiat moderneilla tuotantokoneilla ja tuotantotekniikoilla, jotta voimme toimittaa asiakkaillemme aina varmasti korkealaatuisen lopputuotteen. Oma maalaamomme viimeistelee roska-asianne ulkoisen ilmeen ja varmistaa pintakäsittelyprosessin hallinnan.

Tuotteita yhteensä 48 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 48 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet