ViVa Pyörätallit

Lehtovuoren ViVa-pyörätalli tarjoaa käytännöllisen, turvallisen ja tyylikkään ratkaisun kaikenlaiseen pyöräsäilytystarpeisiin. Modulaarinen suunnittelu mahdollistaa joustavuuden ja laajennettavuuden, mikä tekee ViVa- pyörätallista erinomaisen valinnan niin pienille kuin suurillekin asuinalueille, koulujen pihoille ja yritysten tiloihin. 

Avainominaisuudet

  • Modulaarisuus: ViVa pyörätalli on suuniteltu modulaarisesti, jolloin erilaisia kokonaisuuksia voidaan toteuttaa asiakkaan tarpeiden mukaisesti. 
  • Turvallisuus: Korkealaatuiset materiaalit ja tukeva rakenne takaavat pyörille turvallisen säilytyspaikan. Lukittavat ovet pitävät varkaat poissa.
  • Kestävyys: ViVa-pyörätalli on valmistettu säänkestävistä materiaaleista ja C5M korroosionestoluokittelun maalaus takaavat pitkän käyttöiän ja vähäisen huollon.
  • Esteettisyys: Tyylikäs ja moderni muotoilu varmistaa, että pyörätalli sopii saumattomasti ympäristöönsä, olipa kyseessä sitten moderni kaupunkialue tai perinteisempi ympäristö. Laajasta vakiovärivalikoimastamme löydät sopivat värit sopimaan ympäristöön ja julkisivuihin.

ViVa pyörätalleihin on saatavilla laaja lisävarustevalikoima, kuten erilaisia seinäelementtejä, viherkatto, LED-valaistus, vedenohjaus ja valmiit perustukset. Valikoimastamme löydät myös pyörätalleihimme yhteensopivia pyörätelineitä.


Muut katoksemme:
jätekatos / jäteastiasuojapyöräkatos ja taukokatos

Pyörätalli ViVa

ViVa Pyörätalli on turvallinen, modulaarinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu pyöräpysäköintiin. Lehtovuoren ViVa-pyörätalli on ihanteellinen ratkaisu monenlaisiin kohteisiin. Se on erinomainen valinta asuinalueille, tarjoten asukkaille turvallisen paikan pyörilleen. Kouluissa ja oppilaitoksissa ViVa-pyörätalli edistää pyöräilyn suosiota turvallisena ja kätevänä vaihtoehtona. Yrityksille se tarjoaa työntekijöille ja asiakkaille helpon tavan säilyttää pyöränsä työpäivän aikana.

Löytyi 1 tuote.

Näytetään 1-1 yht. 1 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-1 yht. 1 tuotteesta