Tuhkakupit

TUHKAKUPPI SEINÄÄN TAI ROSKA-ASTIAAN

Lehtovuori Oy tarjoaa laajan valikoiman korkealaatuisia tuhkakuppeja erilaisiin tarpeisiin ja ympäristöihin. Seinätuhkakuppi Viisto on ihanteellinen ratkaisu, kun halutaan säästää lattiapintaa ja pitää ulkotilat siistinä. Roska-astiaan kiinnitettävä tuhkakuppi yhdistää roskiksen ja tuhkakupin yhteen yksikköön, vähentäen tilantarvetta ja ylläpidon vaivaa. Erityisen monipuolinen Combi-tuhkakuppi voidaan kiinnittää roska-astiaan, pylvääseen tai suoraan seinään, mukautuen eri ympäristöihin. Pylvästuhkakuppi Sammu on edullinen, pystyssä pysyvä pylvästuhkakuppi, joka on suosittu erityisesti julkisissa tiloissa ja suuremmissa ulkoalueissa. 

Kaikkien tuhkakuppiemme sisäastiat on valmistettu korkealaatuisesta ruostumattomasta teräksestä, mikä takaa niiden pitkäikäisyyden ja helpon ylläpidon. Lisäksi tuhkakuppien suunnittelussa on otettu huomioon käyttäjien vaivattomuus: tyhjentäminen on tehty mahdollisimman yksinkertaiseksi ja nopeaksi.

Sammu tuhkakuppi

Sammu on edullinen, tukeva ja kätevä kapeaan tilaan mahtuva pylvästuhkakuppi.

Tuhkakuppi Combi seinään

Combi tuhkakuppi, eri kiinnitysvaihtoehtoja

Suomessa valmistettu putkituhkakuppi FinBin® Combi on helppo kiinnittää osaksi City®, Plaza tai Novus roska-astiaa. Voit kiinnittää tuhkakupin myös suoraan seinään tai pylvääseen. Muotoilun ansiosta tuhka-astian sisältö on suojassa sateelta. Useita eri värivaihtoehtoja.

Viisto tuhkakuppi

Tyylikäs, siro ja kapeaankin tilaa sopiva seinään kiinnitettävä Lehtovuori Viisto -tuhkakuppi on valmistettu ruostumattomasta teräksestä.

City 30 Hotbin tuhka-astia

City 30 tuhka-astia on monipuolinen ja kestävä ratkaisu, joka sopii erinomaisesti julkisiin tiloihin. Sen 30 litran tilavuus täyttää tehokkaasti tupakoitsijoiden tarpeet.

Tuotteita yhteensä 4 kpl.

Näytetään 1-4 yht. 4 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-4 yht. 4 tuotteesta