Suunnittelijoille

Me toimimme apunasi suunnittelussa​

Olitpa sitten arkkitehti, liikennesuunnittelija, rakennussuunnittelija, isännöitsijä tai muu kaupunkikalustamisen asiantuntija, olemme apunasi juuri oikeiden tuotteiden ja ratkaisujen löytämisessä. Voit tutustua tuotteisiimme, tuotekonfiguraattoreihin, BIM-kirjastoihin sekä tukenasi toimiviin oppaisiin ja esitteisiin.

Asiakaspalvelumme toimii apunasi ja tukenasi, ota yhteyttä!

Mitä BIM-mallit ovat?

BIM (Building Information Modeling) ovat digitaalisessa muodossa olevia tietomalleja esimerkiksi tuotteista. Ne ovat yhteensopivia erilaisten suunnitteluohjelmien kanssa. BIM-mallit ovat saatavilla mm. seuraavissa formaateissa:  3DS, 2D dwg, 3D dwg, Revit, Sketchup and ArchiCAD.

BIM -mallit nopeuttavat suunnitteluprosessia

Lataamalla valmiin BIM mallin, säästät aikaa ja saat tarvittavat tiedot suoraan suunnitelmaasi. Tutustu mallikirjastoihimme ProdLib ja Bimobject.com palveluissa. 

Voit käyttää Prodlibin katoskonfiguraattoria ViVa-katoskokonaisuuksien suunnitteluun. Kokeile myös Prodlibista löytyvää pyöräparkin suunnittelutyökalua. Työkaluun syötetään pyörätelineen haluttu mitta ja työkalu laskee oikean pyöräpaikkojen määrän valitulla telineellä ja luo DWG-kuvan kokonaisuudesta.

Lataa tuotteen tietomalli suunnitelmaasi:

Näin käytät Lehtovuoren Prodlib-kirjastoa

Tutustu suunnittelutyökaluihin

ViVa katoskonfiguraattori

ViVa konfiguraattorilla rakennat monipuoliset katossuunnitelmat.

Pyöräpysäköinnin konfiguraattori

Suunnittele konfiguraattorin avulla juuri tarpeisiinne sopiva pyöräpysäköintiratkaisu.