Jäteastiasuojat ja roskakatokset

Valokuva jätekatos Moduleista. Kuvassa on liitetty monta Modulia yhteen (jätekatos Modul on modulaarinen tuote). Kuva havainnollistaa Modulin etuovien aukeamista ja roska-astian helppoa siirtoa sisään ja pois jäteastiasuojasta.

KESTÄVÄ JA TYYLIKÄS, LUKITTAVA JÄTEASTIASUOJA MODUL

Toteuta modulaarinen jätekatos Modul jäteastiasuojilla

Etsitkö jätekatosratkaisua taloyhtiölle uuden jätelain pohjalta? Me autamme löytämään juuri oikeanlaisen ratkaisun!

Tutustu tarkistuslistaan: 2021 jätelain vaikutus taloyhtiöön. Modul roskakatokset muuntuvat modulaarisuutensa ansiosta helposti niin monen jäteastian suojaksi kuin on tarve ja löydät valikoimastamme sopivan jäteastiasuojan 140/240/360/370/660 litraisille jäteastioille. Modul XL sopii jopa kolmelle jäteastialle!

Modul on monipuolinen, lukittava ja jyrsijäturvallinen jätekatos

  • Kaasujousien ansiosta täyttöluukku on kevyt käyttää
  • Ovissa erikoissaranat, jotka mahdollistavat ovien avaamisen myös lumessa
  • Mahdollista varustaa lukkojärjestelmällä (Abloy, IloQ) - paloturvamallissa lukkorunko vakiona
  • Ratkaisu rottaongelmaan
  • Asennusjalustan avulla vähennät asennuskustannuksia
  • Lajittelutarrat helpottavat jätteiden lajittelua - saatavilla myös täysin kustomoituna
  • Saatavilla RAL-värikartan väreissä - valitse vaikka rakennuksen julkisivua vastaava väri!

Testatusti paloturvallinen jätekatos

Modulien paloturvaversiot voidaan VTT:n testien perusteella sijoittaa aivan talon lähituntumaan, kun perinteinen puinen roskakatos vaatii minimissään kahdeksan metrin etäisyyden lähimmän asunnon tuuletusaukosta tai ikkunasta. Paloturvallinen Modul jäteastiasuoja on täydellinen ratkaisu ahtaisiin pihoihin ja kiinteistöille, joilla ei ole mahdollista sijoittaa perinteistä jätekatosta paloturvallisesti. 

Suomessa suunniteltu ja valmistettu

Finbin® Modul on korkealaatuinen, muunneltava ja moderni jätekatos. Se on Suomessa suunniteltu ja valmistettu. Modul jätekatokset valmistetaan korkealuokkaisista materiaaleista, jotka kestävät neljän vuodenajan säävaihtelut. Lue lisää valmistuksessa käyttämistämme materiaaleista.

Muut katoksemme: pyöräkatospysäkkikatostaukokatos

KOKOA MODUL JÄTEKATOKSISTA TÄYDELLINEN JÄTEPISTE

Modul Maxi Single

Soveltuu yhden max. 660 litran jäteastian suojaksi.

Modul Maxi

Soveltuu kahden 660 l jäteastian suojaksi, jäteastiat sijoittuvat katokseen pitkittäin.

Modul XL

Soveltuu 3 x max. 360 L tai 1 x 660 L + 1 x max. 240 L

Modul 1

Soveltuu kahden max. 360 litran tai yhden 660 litran jäteastian suojaksi.

Modul Solo

Soveltuu yhden max. 370 litran jäteastian suojaksi.

Modul Duo

Soveltuu kahden max. 370 litran jäteastian suojaksi.

Testatusti paloturvallinen roskakatos

Tavallinen roskakatos on sijoitettava vähintään 8 metrin etäisyydelle talosta. VTT:n testaaman Modulin paloturvamallin jäteastiasuojan voi sijoittaa jopa seinän viereen. Turvallisuus perustuu paitsi Modulin rakenteeseen, myös paloturvamalliin asennettuihin lämmönnousua estäviin A1-luokan palosuojalevyihin, jotka on sijoitettu jäteastiasuojan sisustan vuoraukseksi. 

Myös Modulin perusmallin rakenne estää palon leviämistä, ja sen voi sijoittaa 4 metrin etäisyydelle talosta. Suosittelemme jätekatokselle sopivan sijoituspaikan tarkistamista paikalliselta palotarkastajalta.

MODUL JÄTEASTIASUOJAT

Lehtovuoren Modul edustaa modernin roskakatoksen tyyliä ja  kestävyyttä, jota lisää astian  alumiinilevyverhous. Tämä jäteastian katos soveltuu 2 x 240, 2 x 360 litran tai 1 x 660 litran jäteastioille. Laajennettava Modul on erinomainen jätekatos esimerkiksi taloyhtiöön.

Kestävä alumiinilevyverhous on varma jäteastioiden suoja mm. jyrsijöiden vierailuja vastaan. Tämä malli soveltuu 2 x 240, 2 x 360 litran tai 1 x 660 litran jäteastioille. 

Lehtovuoren Modul XL on suuri roskakatos, johon mahtuu kolme 240 litran jäteastiaa tai vaihtoehtoisesti yksi 240 litran sekä yksi 660 jäteastia.

Lehtovuoren Modul XL:n sisään mahtuu kolme 240 litran jäteastiaa tai vaihtoehtoisesti yksi 240 litran sekä yksi 660 jäteastia.

Suuri Finbin® Modul Maxi on markkinoiden kustannus- ja tilatehokkain suuri jäteastiasuoja kahdelle 660 litran roska-astialle. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Suuri Finbin® Modul Maxi on markkinoiden kustannus- ja tilatehokkain suuri jäteastioiden katos kahdelle 660 litran roska-astialle. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Maxi Single on tilava jätekatos, jonka sisään mahtuu yksi 660 l roska-astia. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. 

Modul Maxi Singleen mahtuu yksi 660 l roska-astia. Paloturvaversio on varusteltu valmiiksi lukkorungolla.

Modul Solo on tyylikäs roskakatos yhden 370 litran jäteastian suojaksi. Kaksi luukkuvaihtoehtoa.

Modul Solo soveltuu yhden 370 litran jäteastian suojaksi. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. Paloturvaversio on varusteltu lukkorungolla. 

Modul Duo soveltuu kahden 370 litran jäteastian suojaksi. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. Tämä jäteastiasuoja on taloyhtiöiden suosikki ja se voidaan varustella mm. lukkorungolla. 

Modul Duon paloturvaversio on suosittu taloyhtiöiden jätekatos. Duoa laajennetaan tarpeen mukaan lisämoduuleilla. Kaksi luukkuvaihtoehtoa. Paloturvamalli on varusteltu lukkorungolla. 

SUUNNITELLAAN YHDESSÄ UUSI JÄTEPISTE

Asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan jätepisteen juuri teidän tarpeisiinne.

TUTUSTU MODULEIHIN

Esitteestämme löydät kaikki Modul-jäteastiasuojat.

Jätelaki uudistui - tiedätkö miten se vaikuttaa sinun taloyhtiössäsi?

Onko jätelain uudistuksen tuomat muutokset taloyhtiöllesi selvää kuin pläkki? Jos jätejakeiden määrä, astioiden sijoittelu ja muut kierrätyksen kiemurat aiheuttavat päänvaivaa, ota yhteys asiantuntijoihimme. Taloyhtiön tarkistuslistan löydät täältä.

Soita! Mietitään yhdessä, millainen jätepisteratkaisu on taloyhtiöllesi paras!

info(a)lehtovuori.fi

+358 (0)3 7846 777

Modul on 100 % suomalainen, kestävä ja moderni jätekatos. Valmistamme Modul-tuotteet Ylöjärven tehtaallamme moderneilla tuotantokoneilla ja tuotantotekniikoilla.

Modul nimi kertoo modulaarisuudesta. Jäteastiakatokset on helppo liittää päädyistä toisiinsa kiinni. Näin voit koota Modul-astioista tyylikkään roskakatoksen niin monelle jäteastialle kuin on tarpeen. Helppokäyttöisyys ja laajennettavuus tekevät Moduleista kustannustehokkaita jätekatoksia. Modul onkin kasvattanut viime aikoina suosiotaan taloyhtiön jätekatoksena. 

Lehtovuori on merkki korkeasta laadusta. Olemme auttaneet asiakkaitamme kehittämään kaupunkiympäristöjä jo vuodesta 1945 saakka. Lehtovuoren tuotteita on toimitettu yli 45 eri maahan. Oma maalaamomme viimeistelee Modul-jätekatostenne tyylikkään ulkoisen ilmeen ja varmistaa pintakäsittelyprosessin hallinnan. Lue lisää käyttämistämme materiaaleista.