Pyöräkatokset

Suomalainen pyöräkatos – tyyliä käytettävyyden ehdoilla

ViVa Pyörätalli on turvallinen, modulaarinen ja käyttäjäystävällinen ratkaisu pyöräpysäköintiin. Lehtovuoren ViVa-pyörätalli on ihanteellinen ratkaisu monenlaisiin kohteisiin. Se on erinomainen valinta asuinalueille, tarjoten asukkaille turvallisen paikan pyörilleen. Kouluissa ja oppilaitoksissa ViVa-pyörätalli edistää pyöräilyn suosiota turvallisena ja kätevänä vaihtoehtona. Yrityksille se tarjoaa työntekijöille ja asiakkaille helpon tavan säilyttää pyöränsä työpäivän aikana 

Basic on kevyen ja avaran mielikuvan luova pyöräkatos. Basic-katoksista on helppo yhdistellä monimuotoisia pyöräparkkeja. Basic ei peitä ympäröivää liikennettä. Yksi Basic riittää 10 polkupyörän paikoitukseen.

Akva ja Vivid on nyt Viva! ViVa on selkeälinjainen, tyylikäs pyöräkatosratkaisu, joka tarjoaa esteettömän näkyvyyden ympäristöön. Modulaarinen Viva tarjoaa kaikki Akvan ja Vividin tutut ominaisuudet sekä lisäksi aimo annoksen muunneltavuutta.  Modulaarisen katoksen leveys on  2700, 4000, 5300, 6600, 7900, 9200 mm jne. 

Akva ja Vivid on nyt Viva! ViVan kaksipuoleinen malli tarjoaa tilaa suurelle määrälle polkupyöriä, mutta tarvitsee huomattavasti peittoaluettaan pienemmän asennusalueen. Viva on äärimmäisen joustava katosratkaisu, sen avulla luot tutut Akva ja Vivid katokset tai juuri omaan kohteeseesi räätälöidyn ratkaisun. Modulaarinen, 2-puolinen ViVa on saatavilla viherkaton ja runsaiden lisävarusteiden kera.

Vario 1:ssä on 2,5 metriä syvä ja neljä metriä leveä kate, joka suojaa kahdeksaa polkupyörää. Pyörätelineiksi sopivat eturenkaasta pyörää tukevat kaaritelineet tai putkesta taivutetut runkotelineet. Modulaarisesta telineestä voidaan muodostaa pitkiä jonoja. 

Kaksipuoleisella Variolla on syvyyttä 3,6 metriä, ja se sopii 16 polkupyörän suojaksi. Vario-polkupyöräkatokset on valmistettu runko-osiltaan  jauhepolttomaalatusta teräksestä. Kate on polykarbonaattia tai alumiinia. Modulaarisesta telineestä voidaan muodostaa pitkiä jonoja. 

Lehtovuoren ViVa pyörä-, bussi-, ja taukokatoksiin sekä ViVa pyörätalleihin saatavilla laaja valikoima lisävarusteita vastaamaan vaativankin kohteen tarpeita.

Lehtovuori Oy:n katokset ovat CE-merkittyjä – meillä on tarkastusyhtiö Dekran myöntämä sertifikaatti.

Suunnittele toimiva polkupyöräparkki

Pyöräpysäköinnin suunnittelu

Kokosimme polkupyörien pysäköinnin tärkeimmät suunnittelu ohjeet ja yksityiskohdat oppaaksi, jonka avulla onnistut suunnittelemaan tarpeita vastaavan pyöräparkin.

Toimiva pyöräpysäköinti edistää pyöräilyä ja sen tuomia hyötyjä

Pyöräkatos on parhaimmillaan paitsi tyylikäs ja kestävä, myös tilaa säästävä ja helposti laajennettava. Miten olisi pyöräkatos, jossa on viherkatto? Viherkate on saatavissa ViVa-katoksiimme. 

Jokainen Lehtovuoren pyöräkatos on suunniteltu ja muotoiltu pohjoismaisen Form follows function -ajattelun perustalta. Käyttäjän tarve on tärkein muotoilun perusta. Omat pyöräkatoksemme valmistetaan Ylöjärven tehtaallamme. Lehtovuori Oy:n katokset ovat CE-merkittyjä – meillä on tarkastusyhtiö Dekran myöntämä sertifikaatti.

Kaikki Lehtovuoren pyörätelineet sopivat katoksiimme. Tutustu myös viherkattoihin, joita on saatavilla ViVa-katoksiimme. Muut katoksemme: jätekatos ja jäteastiasuojapysäkkikatos sekä taukokatos.

Sinkkipohjamaali pidentää käyttöikää

Käsittelemme kaikki pulverimaalatut katoksemme sinkkipohjamaalilla. Tämä lisää tuotteiden käyttöikää torjuen tehokkaasti korroosiota. Perinteiseen kuumasinkitykseen verrattuna sinkkipohjamaali on huomattavasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto. Lue lisää käyttämistämme materiaaleista.

Tuotteita yhteensä 8 kpl.

Näytetään 1-8 yht. 8 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-8 yht. 8 tuotteesta