Polkupyörätelineet

Polkupyöräteline, johon pyörät kiinnittyvät napakasti eri kokoisista renkaista huolimatta – mutta niin, että jarrulevyt, pinnat ja etuhaarukka eivät kosketa metallipintaa. Lehtovuoren valikoimasta löydät polkupyörätelineet, johon pyörä on helppo lukita rungosta. Valmistettu laadukkaista materiaaleista, jotka varmistavat pitkän käyttöiän - tee vastuullinen valinta.

Tie kohti täydellistä pyörätelinettä on ollut pitkä. Lehtovuoren ensimmäiset polkupyörätelineet näkyivät suomalaisessa katukuvassa jo vuonna 1945. Matka on opettanut muotoilijoillemme paljon. Nyt voimme ylpeänä esitellä laajan  pyörätelinemallistomme, joka on suunniteltu pyöräilijöiden ehdoilla.

Uusin ja suosituin mallimme on CubiQ-pyöräteline, jossa muotoilija Henri Sydänheimo ja suunnittelija Yrjö Ojanen lähestyivät pyörän säilytystä aivan uudesta näkökulmasta – yhdessä pyöräilijöiden kanssa. Tämä pyöräteline taipuu erilaisten pyörien pysäköintiin ja se mahdollistaa myös sähköpotkulautojen turvallisen pysäköinnin.

Valikoimamme kattaa pyörätelineet seinään ja maahan kiinnitettäväksi. Tutustu myös pyöräkatosratkaisuihin ja referensseihimme.

CubiQ on 100 % suomalainen, täysin uudenlainen polkupyöräteline.
Muotoilijamme Henri Sydänheimo ja suunnittelijamme Yrjö Ojanen ottivat CubiQ-tuoteperheen rakentamiseen mukaan jo varhaisessa vaiheessa aktiiviset polkupyöräilijät.  

Myös fatbikelle ja sähköpyörälle sopiva Qubiq on tyylikäs pyöräteline esim. taloyhtiön pihalle tai kauppakeskuksen edustalle. 

U2 on erittäin vankka ja kestävä Suomessa valmistettu teline polkupyörän runkokiinnitykseen. U2 runkolukitustelineen käyttökohteita ovat usein koulut, juna-asemat ja linja-autoasemat. U2 helpottaa kaiken tyyppisten pyörien turvallista pysäköintiä, oli kyseessä sitten tavallinen polkupyörä, sähköpyörä tai vaikka laatikkopyörä. 

U2-pyörätelineitä voit löytää myös useiden kaupunkien katukuvasta sekä kauppojen piha-alueilta.

Ehdoton tyyliniekka lajissaan. Fipo on kätevä ja kestävä runkolukitusteline, joka toimii myös pollarina ja ajoesteenä. Fipo pollari-pyöräteline vie vähän tilaa, mutta tarjoaa kiinnitysmahdollisuuden kahdelle pyörälle. 

Fipojen avulla voidaan rajata alueita, mutta ne voidaan pultata alustaan, jolloin pollarit ovat irrotettavissa kunnossapidon tieltä.

Lehtovuori
PERINTEISET PYÖRÄTELINEET

Jos pyöräteline-sanasta kysytään suomalaisilta mielikuvia, Klassikko on varma voittajamalli. Pyörätelineet voidaan kiinnittää toisiinsa, ja rakentaa halutun pituisia telinekokonaisuuksia. Klassikko-pyöräteline sisältää pieniä parannuksia perustelineeseen, esimerkiksi hieman oikealle kallistuvat telinekaaret. Valmistettu kestämään käyttöä ja sääolosuhteita. 

Treo-polkupyörätelineet on helppo yhdistää tarvittavan laajuiseksi kokonaisuudeksi, esimerkiksi pyöräparkiksi. Valikoimissamme ovat yksipuoleinen Treo-polkupyöräteline seinään ja kaksipuoleinen Treo-pyöräteline  maahan kiinnitettäväksi. Treo on tyylikäs ja tilaa säästävä pyöräteline esimerkiksi taloyhtiöön tai koulujen pihalle.

MUUT PYÖRÄTELINEET JA PYÖRÄN HUOLTO

Ainutlaatuinen, yksinkertainen ja tilaa säästävä polkupyörien varastointijärjestelmä seinälle. Soveltuu esimerkiksi taloyhtiöiden pyörävarastoihin, toimistokiinteistöille sekä myös kodin varastotiloihin. Wheelyliftin seinäkiinnitteinen polkupyöräteline on kääntyvä, joten se mahdollistaa pyörien säilytyksen pienessäkin tilassa. Wheelylift on seinäkiskojen ansionsta helppo asentaa. 

Kätevä ja kestävä pyörän seinäteline. Polkupyörä nostetaan eturenkaasta seinäkoukkuun roikkumaan seinälle. Koukku kiinnitetään seinään ruuveilla. Myydään viiden kappaleen paketeissa. Helppo ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi taloyhtiön pyörävarastoon.

Tyylikäs L-profiilista valmistettu moderni pyöräteline istuu monenlaiseen arkkitehtuuriin. Asennus pulttikiinnityksellä  valettavaan betonianturaan 100 mm maan alle. 

Lue lisää valmistajan, mmcitén sivuilta ja kysy tarkemmat tiedot asiakaspalvelustamme.

Särmikäs polkupyörän runkoteline tuo modernia ilmettä urbaaniin ympäristöön. Pulttikiinnitys valettavaan betoniin. Voidaan käyttää myös pyöräkatoksissa.

Lue lisää valmistajan, mmcitén sivuilta ja kysy tarkemmat tiedot asiakaspalvelustamme.

Käytännöllinen ja vankka pyöräteline joka selkeästi viestii käyttötarkoitustaan. Runko on valmistettu taivutetusta teräsputkesta. Kaksi kiinnitysvaihtoehtoa; pulttikiinnitys valettavaan betonianturaan 100 mm maan alle sekä betonoitava jalusta. 

Lue lisää valmistajan, mmcitén sivuilta ja kysy tarkemmat tiedot asiakaspalvelustamme.

Hollantilainen Lo Minck valmistaa tehokkaasti tilaa säästäviä pyörätelineitä ja pyörän huoltoa helpottavia ratkaisuja. Tutustu valikoimaan valmistajan sivuilla ja kysy lisää Lehtovuoren asiantuntijoilta.

Polkupyörän renkaiden täyttö onnistuu vaivattomasti kestävän BikeAir ilmapumpuaseman avulla. Asema voidaan pultata alustaan.

Korjausasemaan kuuluu ilmapumpun lisäksi laaja ammattitasoinen työkalusetti, joka toimii vastapainoin toteutetulla hihnapyörämekanismilla. Vakiona 8 työkalua, laajennettavissa 12 työkaluun. 

Bikeep – älypuhelimella lukittavat pyörätelineet, pyöräkaapit, ja potkulautatelineet

Bikeep on esim.  älypuhelimella, henkilökortilla tai mulla sirukortilla lukittava pyöräpysäköintiratkaisu. Telineet sopivat niin julkiseen käyttöön kuin esimerkiksi yrityksen henkilökunnalle rajattuun käyttöön. Bikeep on erittäin turvallinen, telineen kovakourainen käsittely laukaisee hälytysjärjestelmän, joka voidaan yhdistää suoraan vartiointiliikkeeseen. 

Tuotteita yhteensä 24 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 24 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet