Polkupyörätelineet

Pyöräteline, joka on suunniteltu pyöräilijän ehdoilla

Pyöräteline, johon pyörät kiinnittyvät napakasti eri kokoisista renkaista huolimatta – mutta niin, että jarrulevyt, pinnat ja etuhaarukka eivät kosketa metallipintaa. Pyöräteline, johon pyörä on helppo lukita rungosta. Lisäominaisuuksina ehdoton tyyli sekä materiaalit, jotka varmistavat pitkän käyttöiän.

Tie kohti täydellistä pyörätelinettä on ollut pitkä. Lehtovuoren ensimmäiset polkupyörätelineet näkyivät suomalaisessa katukuvassa jo vuonna 1945. Matka on opettanut muotoilijoillemme paljon. Nyt voimme esitellä ylpeänä pyörätelinemallistomme, joka on suunniteltu pyöräilijöiden ehdoilla.

Uusin ja suosituin mallimme on CubiQ, jossa muotoilija Henri Sydänheimo ja suunnittelija Yrjö Ojanen lähestyivät pyörän säilytystä aivan uudesta näkökulmasta – yhdessä pyöräilijöiden kanssa.

 Valikoimamme kattaa pyörätelineet seinään ja maahan kiinnitettäväksi.

Polkupyöräteline CubiQ – uusi hitti myös fatbikeille

CubiQ on 100 % suomalainen, täysin uudenlainen polkupyöräteline.
Muotoilijamme Henri Sydänheimo ja suunnittelijamme Yrjö Ojanen ottivat CubiQ-tuoteperheen rakentamiseen mukaan jo varhaisessa vaiheessa aktiiviset polkupyöräilijät.  Myös fatbikeille sopiva Qubic on tyylikäs pyöräteline esim. taloyhtiön pihalle tai kauppakeskuksen edustalle. Soveltuu ilman muutoksia fatbike-pyörätelineeksi.

Treo-polkupyörätelineet seinään tai pyöräparkiksi

Treo-polkupyörätelineet on helppo yhdistää tarvittavan laajuiseksi kokonaisuudeksi, esimerkiksi pyöräparkiksi. Valikoimissamme ovat yksipuoleinen Treo-polkupyöräteline seinään ja kaksipuoleinen Treo-pyöräteline  maahan kiinnitettäväksi. Treo on tyylikäs ja tilaa säästävä pyöräteline esimerkiksi taloyhtiöön. 

Klassikko on 4–12-paikkainen pyöräteline

Jos pyöräteline-sanasta kysytään suomalaisilta mielikuvia, Klassikko on varma voittajamalli. Tätä perinteisempää pyörätelinettä suomalaiselle pihalle – paitsi, että Klassikkomme sisältää pieniä parannuksia perustelineeseen, esimerkiksi hieman oikealle kallistuvat telinekaaret.

Pollari-ajoeste-runkolukitusteline Fipo

Ehdoton tyyliniekka lajissaan. Fipo on kätevä ja kestävä runkolukitusteline, joka toimii myös pollarina ja ajoesteenä. FIPO vie vähän tilaa, mutta tarjoaa kiinnitysmahdollisuuden kahdelle pyörälle. Fipojen avulla voidaan rajata alueita, mutta ne voidaan pultata alustaan, jolloin telineet ovat irrotettavissa kunnossapidon tieltä.

U2 – yksinkertaisesti toimiva polkupyörän runkokiinnitysteline

U2 on vankka ja kestävä teline polkupyörän runkokiinnitykseen. U2:n käyttökohteita ovat usein koulut, juna-asemat ja linja-autoasemat. U2-pyörätelineitä voit löytää myös useiden kaupunkien katukuvasta sekä kauppojen piha-alueilta.

Bikeep – älypuhelimella lukittavat pyörätelineet, pyöräkaapit, ja potkulautatelineet

Bikeep on esim.  älypuhelimella, henkilökortilla tai mulla sirukortilla lukittava pyöräpysäköintiratkaisu. Telineet sopivat niin julkiseen käyttöön kuin esimerkiksi yrityksen henkilökunnalle rajattuun käyttöön. Bikeep on erittäin turvallinen, telineen kovakourainen käsittely laukaisee hälytysjärjestelmän, joka voidaan yhdistää suoraan vartiointiliikkeeseen. 

Bikepark runkolukitusteline

Käytännöllinen ja vankka pyöräteline joka selkeästi viestii käyttötarkoitustaan. Runko on valmistettu taivutetusta teräsputkesta. Kaksi kiinnitysvaihtoehtoa; pulttikiinnitys valettavaan betonianturaan 100 mm maan alle sekä betonoitava jalusta. Lue lisää valmistajan, mmcitén sivuilta ja kysy tarkemmat tiedot asiakaspalvelustamme.

Edgetyre runkoteline

Särmikäs runkoteline tuo modernia ilmettä urbaaniin ympäristöön. Pulttikiinnitys valettavaan betoniin. 

Lotlimit polkupyörän runkoteline

Tyylikäs L-profiilista valmistettu runkoteline istuu monenlaiseen arkkitehtuuriin. Asennettavuus; pulttikiinnitys valettavaan betonianturaan 100 mm maan alle.
Lue lisää valmistajan, mmcitén sivuilta ja kysy tarkemmat tiedot asiakaspalvelustamme.

Pyöräteline seinälle

Kätevä ja kestävä pyörän seinäteline. Polkupyörä nostetaan eturenkaasta seinäkoukkuun roikkumaan seinälle. Koukku kiinnitetään seinään ruuveilla. Myydään viiden kappaleen paketeissa. Helppo ja edullinen vaihtoehto esimerkiksi taloyhtiön pyörävarastoon.

Wheelylift polkupyöräteline

Ainutlaatuinen, yksinkertainen ja tilaa säästävä polkupyörien varastointijärjestelmä. Soveltuu taloyhtiöiden pyörävarastoihin, toimistokiinteistöille sekä myös kodin varastotiloihin.

PYÖRÄN HUOLTOPISTE JA ILMAPUMPPU ​

Polkupyörän renkaiden täyttö onnistuu vaivattomasti kestävän BikeAir ilmapumpuaseman avulla. Asema voidaan pultata alustaan.

Korjausasemaan kuuluu ilmapumpun lisäksi laaja ammattitasoinen työkalusetti, joka toimii vastapainoin toteutetulla hihnapyörämekanismilla. Vakiona 8 työkalua, laajennettavissa 12 työkaluun. 

Lo Minck - innovatiiviset ja tilaa säästävät pyöräsäilytysjärjestelmät

Hollantilainen Lo Minck valmistaa tehokkaasti tilaa säästäviä pyöräsäilytysratkaisuja. Tutustu valikoimaan valmistajan sivuilla ja kysy lisää Lehtovuoren asianatuntijoilta.

Tuotteita yhteensä 31 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 31 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet