Penkit ja pöydät

Kaupunkikalusteiden valiot sopivat puistoon ja terassille

Lehtovuori Kuru

Teräksinen runko liittyy sulavasti Kuru-penkin mäntyiseen istuinosaan. Suomessa suunniteltu ja valmistettu Kuru eroaa perinteisistä puupenkeistä tyylinsä lisäksi esteettömyydellään.

Lehtovuori Klassikko

Todellinen penkkien klassikko, valmistettu jo 1950-luvulta lähtien.

Lehtovuori Combi

Kestävä, perinteinen pöytä-penkkiyhdistelmä.

Lehtovuori Kuusamo

Kuusamo- penkin lähtökohta on ollut perinteinen talonpoikainen pirtinpenkki. Yksinkertainen vankka jalkarakenne kestävät kovaa kulutusta.

Vera

Ajattoman muotoilun ansiosta penkit soveltuvat tyyliltään moneen paikkaan, esim. kaduille, puistoihin, asemille tai liikekiinteistöille. Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Intervera

Todella tyylikkäät Intervera penkit ovat keveän ja modernin näköisiä. Malli on saatavilla puisella ja teräksisellä istuimella.Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Vera Solo

Maahan kiinnitettävät Vera Solo penkit ovat huomaamattoman tyylikkäitä esimerkiksi puistossa, kävelykaduilla, piha-alueilla ja asemilla. Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Vera Solo, kaareva

Kaarevat Vera Solo penkit voidaan yhdistellä tilan mukaan ja niistä voidaan rakentaa istuinryhmä esimerkiksi puun ympärille.Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Blocq

Massiivinen puutaso terävien jalkojen varassa. Juuri tämä kontrasti tekee vaikutuksen julkisessa tilassa parhaalla mahdollisella tavalla. Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Rivage

Uudenlainen kansituolimalli julkiseen ympäristöön, puistoihin, rannalle ai hotellien ja koulujen pihoille. Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Miela

Miela-penkit soveltuvat tyyliltään moneen paikkaan sekä ulko että sisäkäyttöön: puistot, pihat, kauppakeskukset ja liikekiinteistöt. Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Bistrot

Bistrot tarjoaa mielenkiitoisia vaihtoehtoja istuin- ja pöytäryhmien luomiseen. Sarjaan kuuluu tuoli, baarituoli ja pöytä.

Emau

Emau penkin modernia muotoilua on inspiroinut 60-luvun arkkitehtuuri. Ohut sivuprofiili ja yhdestä osasta koostuva penkki ja selkänoja, tekevät penkistä tunnelmallisen ja tyylikkään katseenvangitsijan, joka sopii moneen erilaiseen ympäristöön.

Emau Solo

Tyylikäs betonia, puuta ja terästä yhdistelevä vaihtoehto pihasi tai alueesi kalustamiseen.

Deconord penkit ja pöydät

Tyylikäs betonia, puuta ja terästä yhdistelevä vaihtoehto pihasi tai alueesi kalustamiseen.

Tuotteita yhteensä 31 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 31 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet