Penkit ja pöydät

Kaupunkikalusteiden valiot sopivat puistoon ja terassille

Lehtovuoren penkit ja pöydät kestävät aikaa ja katseita

Lehtovuori Oy on valmistanut kaupunkikalusteita jo vuodesta 1945. Tarjoamme laadukkaan ja monipuolisen valikoiman penkkejä ja pöytiä erilaisiin ympäristöihin ja tarpeisiin. Olitpa sitten etsimässä perinteistä taloyhtiöiden ja kaupunkien suosikkia Klassikko-penkkiä, monipuolista Combi-pöytäpenkkiä, joka on puistojen ja torialueiden suosikki, perinteistä muotoilua edustavaa Kuusamo-penkkiä, tai moderneja ja esteettömiä Kuru-penkkejä tai pöytiä, Lehtovuoren valikoimasta löydät ratkaisut niin kaupunkipuistoihin, koulujen pihoille kuin taloyhtiöidenkin alueille. Jokainen tuote on suunniteltu huolella, yhdistäen perinteistä käsityötä ja modernia muotoilua, varmistaen kestävyyden, toiminnallisuuden ja ajattoman estetiikan.

Löydät valikoimastamme myös mmcité-kaupunkikalusteet

Lehtovuori Kuru-kalustesarja

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Kuru-kalustesarja on esteetönTeräksinen runko liittyy sulavasti Kuru-penkin mäntyiseen istuinosaan. Kuru puupenkit ja puupöytä ovat erityisesti suosittuja kauppakeskuksissa, puistoissa, koulujen pihoilla sekä taloyhtiöiden kalusteina. 

Lehtovuori Klassikko-penkki

Todellinen penkkien klassikko, valmistettu jo 1950-luvulta lähtien. Penkki on valmistettu teräksestä ja männystä. Tämä aito ja alkuperäinen puupenkki on kestävä puistokaluste, joka valmistetaan yhä tänä päivänäkin kokonaan Suomessa.

Lehtovuori Combi-pöytäpenkki

Kestävä, perinteinen pöytä-penkkiyhdistelmä on puistojen klassikkokaluste. Combi valmistetaan Suomessa teräksestä ja männystä. Combi on täydellinen kaupunkikaluste ja se sopii julkisten ulkotilojen lisäksi myös taloyhtiöille. 

Lehtovuori Kuusamo-penkki

Kuusamo-penkin lähtökohta on ollut perinteinen talonpoikainen pirttipenkki. Yksinkertainen vankka jalkarakenne kestävät kovaa kulutusta. Tämä Suomessa valmistettu penkki on suosittu kaupunkikaluste.

Muotoilua maailmalta - mmcité-kaupunkikalusteet

Ajattoman muotoilun ansiosta penkit soveltuvat tyyliltään moneen paikkaan, esim. kaduille, puistoihin, asemille tai liikekiinteistöille. Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Todella tyylikkäät Intervera penkit ovat keveän ja modernin näköisiä. Malli on saatavilla puisella ja teräksisellä istuimella.Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Maahan kiinnitettävät Vera Solo penkit ovat huomaamattoman tyylikkäitä esimerkiksi puistossa, kävelykaduilla, piha-alueilla ja asemilla. Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Kaarevat Vera Solo penkit voidaan yhdistellä tilan mukaan ja niistä voidaan rakentaa istuinryhmä esimerkiksi puun ympärille.Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Massiivinen puutaso terävien jalkojen varassa. Juuri tämä kontrasti tekee vaikutuksen julkisessa tilassa parhaalla mahdollisella tavalla. Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Uudenlainen kansituolimalli julkiseen ympäristöön, puistoihin, rannalle ai hotellien ja koulujen pihoille. Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Miela-penkit soveltuvat tyyliltään moneen paikkaan sekä ulko että sisäkäyttöön: puistot, pihat, kauppakeskukset ja liikekiinteistöt. Katso lisää valmistajan sivuilta ja kysy tarkempia tietoja asiakaspalvelustamme.

Bistrot tarjoaa mielenkiitoisia vaihtoehtoja istuin- ja pöytäryhmien luomiseen. Sarjaan kuuluu tuoli, baarituoli ja pöytä.

Emau penkin modernia muotoilua on inspiroinut 60-luvun arkkitehtuuri. Ohut sivuprofiili ja yhdestä osasta koostuva penkki ja selkänoja, tekevät penkistä tunnelmallisen ja tyylikkään katseenvangitsijan, joka sopii moneen erilaiseen ympäristöön.

Tyylikäs betonia, puuta ja terästä yhdistelevä vaihtoehto pihasi tai alueesi kalustamiseen.

Tuotteita yhteensä 19 kpl.

Näytetään 1-12 yht. 19 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet