CubiQ

Polkupyöräteline, joka muutti ajatuksen pyörän säilytyksestä

Polkupyöräteline CubiQ:n muotoilussa unohdettiin vanhat telinemallit. Työssä kuunneltiin pyöräilijöiden lisäksi arkkitehtejä ja maisemasuunnittelijoita.

Polkupyöräteline CubiQ:n muotoilussa unohdettiin vanhat telinemallit. Työssä kuunneltiin pyöräilijöiden lisäksi arkkitehtejä ja maisemasuunnittelijoita. Muotoilija Henri Sydänheimon ja suunnittelija Yrjö Ojasen kantava ajatus oli skandinaavisen muotoilun ydin: Form follows function. Muotoilun piti täyttää ensi sijassa käyttäjän tarve.

CubiQ-tuoteperhe on täysin yhteensopiva valmistamiemme pyöräkatosmallien Akva, Vario, Vivid ja Basic kanssa!

Polkupyöräteline CubiQ:ssa on huomioitu monia pyöräilijöille tärkeitä yksityiskohtia. Teline on suunniteltu helppoa runkolukitusta varten.

Uniikki, säädettävä kiila varmistaa, että eri kokoiset renkaat kiinnittyvät napakasti telineeseen. Teline ehkäisee myös herkän jarrulevyn vääntymistä. CubiQ Premium on täydellinen pyöräteline myös fatbikeille.

VIHDOIN SOPIVA TELINE MYÖS LÄSKIPYÖRILLE

Potkulautateline CubiQ e-scooter

Potkulautateline CubiQ e-scooter toimii sekä sähköpotkulautojen että perinteisten potkulautojen pysäköintipaikkana. Lisäksi tämä lautaparkki voidaan yhdistää saumattomaksi osaksi CubiQ-pyörätelineisiin, jolloin tuloksena on kahden kulkuvälineen tyylikäs ja turvallinen pysäköintipaikka.

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet