Kuru

Puupenkki Kuru - esteetön teräksen ja männyn liitto

Esteetön puupenkki sisä- ja ulkokäyttöön

Suomessa suunniteltu ja valmistettu Kuru eroaa perinteisistä puupenkeistä tyylinsä lisäksi esteettömyydellään. Teräsrunko liittyy sulavasti Kuru-penkin männystä valmistettuun istuinosaan. Käsinojan etureuna asettuu istuimen reunan tasalle, joten siitä saa hyvän tuen penkiltä ylös noustessa. Kuru-tuotesarja on suunniteltu yhteistyössä kalustemuotoilijoiden kanssa ja sen moderni ilme kestää aikaa. Sarjan puupenkit ovat saatavilla myös ilman selkänojaa.

Voit sijoitella käsinojat penkkeihin haluamallasi tavalla. Kuru-puupöytä noudattaa penkkien muotokieltä. Myös pöydän pinta on mäntyä ja jalat terästä. Kuru-sarjan teräsosat ovat sinkkipohjamaalattuja ja sen jälkeen jauhepolttomaalattuja. Kuru yhdistää käyttäjäystävällisyyden, tyylikkään designin ja kestävät materiaalit. 

Kuru design-penkkimme on löytänyt tiensä ulkotilojen lisäksi myös sisälle toimiston, kauppakeskuksen tai muun julkisen tilan persoonalliseksi yksityiskohdaksi. Kuru on säänkestävä penkki, joka soveltuu myös puistonpenkiksi. Lehtovuoren penkkien valikoima täydentyy jatkuvasti uusilla tuotteilla.

Valitse sopiva istuinkorkeus

Kuru selkänojallinen penkki täyttää esteettömyysvaatimukset ja se on saatavilla myös korkeammalla istuinkorkeudella varustettuna senioripenkkinä. Kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Lehtovuori Kuru-puupenkki selkänojalla

Kuru-puupenkin pituus on 180 cm, syvyys 52,5 cm, istuinosan korkeus 49 cm ja selkänojan korkeus 90 cm. Saatavilla myös Seniori-versiona korkeammalla 55 cm istuinkorkeudella.

Lehtovuori Kuru - puinen penkki ilman selkänojaa

Kuru-penkki ilman käsinojia ja selkänojaa soveltuu pöydän ääreen, kun käyttäjille halutaan tarjota helppo mahdollisuus istua ja poistua paikalta. Penkin voi sijoittaa ulos tai sisälle ja siihen voi yhdistellä kädensijat haluttuun paikkaan, vaikkapa penkin keskelle.

Lehtovuori Kuru - puinen tuoli selkänojalla

Uusi Kuru-tuoli täydentää Kuru tuoteperhettä. Tuolin voi sijoittaa ulos tai sisälle ja siihen voi yhdistellä kädensijat ja valita jalat kahdesta eri vaihtoehdosta.

Kuru-puupenkin käsinoja

Käsinoja on vapaasti sijoiteltavissa Kuru-penkkeihin. Penkkiin voi asentaa useita käsinojia rajaamaan istuintilaa.

Kuru-puupöytä

Kuru puupöytä on suomalaisten mäntypöytien aatelia. Tämän kestävän puupöydän voi sijoittaa yhtä hyvin ulos kuin sisälle.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet