Kuru

Puupenkki Kuru - esteetön teräksen ja männyn liitto

Teräksinen runko liittyy sulavasti Kuru-penkin mäntyiseen istuinosaan. Suomessa suunniteltu ja valmistettu Kuru eroaa perinteisistä puupenkeistä tyylinsä lisäksi esteettömyydellään. Käsinojan etureuna asettuu istuimen reunan tasalle, joten siitä saa hyvän tuen penkiltä ylös noustessa. Kuru-tuotesarja on suunniteltu kalustemuotoilijoiden kanssa. Sarjan puupenkit ovat saatavilla myös ilman selkänojaa.

Käsinojat voi sijoitella vapaasti molempiin vaihtoehtoihin. Kuru-puupöytä noudattaa penkkien muotokieltä. Myös pöydän pinta on mäntyä ja jalat terästä. Kuru-sarjan teräsosat ovat sinkkipohjamaalattuja ja sen jälkeen jauhepolttomaalattuja. Kuru yhdistää käyttäjäystävällisyyden, tyylikkään designin ja kestävät materiaalit. Kuru selkänojallinen penkki täyttää esteettömyysvaatimukset.

Moni puinen design-penkkimme on löytänyt paitsi ulos myös sisälle kodin, toimiston tai julkisen tilan persoonalliseksi yksityiskohdaksi.Lehtovuoren klassikko penkkien valikoima täydentyy jatkuvasti uusilla penkeillä.

Lehtovuori Kuru-puupenkki selkänojalla

Kuru-puupenkin pituus on 180 cm, syvyys 52,5 cm, istuinosan korkeus 49 cm ja selkänojan korkeus 90 cm.

Lehtovuori Kuru - puinen penkki ilman selkänojaa

Kuru-penkki ilman kädensijoja ja selkänojaa soveltuu pöydän ääreen, kun käyttäjille halutaan tarjota helppo mahdollisuus istua ja poistua paikalta. Penkin voi sijoittaa ulos tai sisälle ja siihen voi yhdistellä kädensijat haluttuun paikkaan, vaikkapa penkin keskelle.

Kuru-puupenkin käsinoja

Käsinoja on vapaasti sijoiteltavissa Kuru-penkkeihin. Penkkiin voi asentaa useita käsinojia rajaamaan istuintilaa.

Kuru-puupöytä

Kuru puupöytä on suomalaisten mäntypöytien aatelia. Tämän kestävän puupöydän voi sijoittaa yhtä hyvin ulos kuin sisälle.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tuotteita yhteensä 5 kpl.

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-5 yht. 5 tuotteesta