Kuusamo

esteetön Kuusamo puistonpenkki tuo talonpoikaistunnelman kaupunkiin

Kuusamo-puupenkkien suunnittelun lähtökohta oli perinteinen talonpoikainen pirttipenkki. Paksut lankut ja yksinkertainen, vankka rakenne siirtävät talonpoikaismielikuvat uuteen aikaan. Lehtovuoren tuotteiden muotoilussa huomioidaan ja testataan aina myös käytettävyys, sekä loppukäyttäjän että huollon näkökulmista. 

Kuusamon kohdalla lankkujen muoto takaa paitsi hyvän istumamukavuuden myös varman säänkeston. Koko penkkisarja täyttää esteettömyyssuositukset. Kuusamo-sarjaan kuuluvat puiston penkki selkänojalla ja ilman selkänojaa. Penkki voidaan betonoida maahan tai pinta-asentaa.  Kuusamo-puistonpenkit valmistetaaan Suomessa, Ylöjärven tehtaallamme. Puupenkkien valmistusmateriaaleina toimivat mänty ja teräs. 

Kuusamo, selkänojallinen penkki

Kuusamon selkänojallinen malli on yksinkertaisen tyylikäs, ulkotiloihin soveltuva penkki. Runko jauhepolttomaalattu tai sinkkipohjamaalattu ja jauhepolttomaalattu.

Kuusamo puistonpenkki

Kuusamon muotoilu parantaa säänkestoa. Se näkyy erityisesti lankkujen muodossa. Runko jauhepolttomaalattu tai sinkkipohjamaalattu ja jauhepolttomaalattu.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tuotteita yhteensä 2 kpl.

Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet