CitySolar älyroska-astia

CitySolar on ainutlaatuista teknologiaa sisältävä, aurinkoenergialla jätteet puristava älyroska-astia. CitySolar on markkinoiden ainoa tuote, jossa sisäastia voidaan helposti vaihtaa 120/240/360 litraan. CitySolar soveltuu myös sisäkäyttöön sähkövirralla.

TUTUSTU CITYSOLAR ÄLYROSKA-ASTIAAN

ÄLYROSKA-ASTIA, JOLLA ON ALHAISIMMAT KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Patentoitua teknologiaa sisältävän älyroska-astia CitySolarin puristussuhde on keskimäärin 5:1. Säiliön 240 litran tilavuus on kaksi kertaa enemmän kuin muissa älyroska-astioissa, joissa käytetään 120 litran sisäastiaa. Samaan laitteeseen voidaan helposti vaihtaa myös 360 litrainen standardi jäteastia, jolloin  CitySolariin mahtuu jopa 2000 litraa roskia.


CitySolar ilmoittaa itsenäisesti täyttymisasteestaan jätehuollon hallintajärjestelmään. Siinä on myös API-rajapinta, joka mahdollistaa integroinnin asiakkaan omaan jätehuollon hallintajärjestemään.
CitySolarin täyttymistiedot ovat markkinoiden tarkimpia, sillä ne perustuvat oman tuotekehityksemme tuloksena syntyneeseen ainutlaatuiseen, patentoituun mittajärjestelmään.

Pienin hiilijalanjälki – älyroska-astia brändinne väreissä

Jätehuollon hiilijalanjälki pienenee merkittävästi, sillä neljä viidestä tyhjennysajosta voidaan jättää tekemättä. 60 litran katuroska-astioihin verrattuna suhde on jopa 1:33.
CitySolar on tyylikäs ja erittäin kestävä roska-astia. Materiaalina on ruostumaton, galvanoitu teräs. Tuotetta voidaan muuntaa asiakkaan brändin mukaiseksi (värit, logo).

Patentoitua puristusvoimaa

Patentoitu puristusjärjestelmä mahdollistaa jäteastian kapasiteetin maksimaalisen hyödyntämisen. Materiaali puristuu tiiviisti jopa 600 kg puristusvoiman vaikutuksesta.

Ei virheellisiä mittaustuloksia

Patentoitu täyttöasteen mittausjärjestelmä tuottaa tarkkaa ja luotettavaa tietoa, joka auttaa ajoittamaan tyhjennykset oikein ja laskemaan kuluja. Mittausjärjestelmä estää turhat tyhjennyskierrokset ja toisaalta ylitsepursuavat roska-astiat.

100 % aurinkovoimaa

Aurinkokennot on testattu ja toimivisi todettu pohjoisen niukassa valossa. Jos ne toimivat täällä, ne toimivat missä vain. Sisäkäyttöön myös verkkovirtaan kytkettävä versio.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa