CitySolar älyroska-astia
CitySolar älyroska-astia
CitySolar älyroska-astia
CitySolar älyroska-astia
CitySolar älyroska-astia
CitySolar älyroska-astia

CitySolar älyroska-astia

CitySolar on ainutlaatuista teknologiaa sisältävä, aurinkoenergialla jätteet puristava älyroska-astia. Sen sisään sopivat ilman muutoksia tavallinen 120 tai 240 litran roska-astia. CitySolar soveltuu myös sisäkäyttöön sähkövirralla.

ÄLYROSKA-ASTIA, JOLLA ON ALHAISIMMAT KÄYTTÖKUSTANNUKSET

Patentoitua teknologiaa sisältävän älyroska-astia CitySolarin puristussuhde on keskimäärin 5:1. Säiliön 240 litran tilavuus on kaksi kertaa enemmän kuin muissa älyroska-astioissa, joissa käytetään 120 litran sisäastiaa. CitySolariin mahtuu n. 1200 litraa roskia.


CitySolar ilmoittaa itsenäisesti täyttymisasteestaan jätehuollon hallintajärjestelmään. Siinä on myös API-rajapinta, joka mahdollistaa integroinnin asiakkaan omaan jätehuollon hallintajärjestemään.
CitySolarin täyttymistiedot ovat markkinoiden tarkimpia, sillä ne perustuvat oman tuotekehityksemme tuloksena syntyneeseen ainutlaatuiseen, patentoituun mittajärjestelmään.

Pienin hiilijalanjälki – älyroska-astia brändinne väreissä

Jätehuollon hiilijalanjälki pienenee merkittävästi, sillä neljä viidestä tyhjennysajosta voidaan jättää tekemättä. 60 litran katuroska-astioihin verrattuna suhde on 1:20.
CitySolar on tyylikäs ja erittäin kestävä roska-astia. Materiaalit ovat ruostumaton, galvanoitu teräs ja alumiini. Tuotetta voidaan muuntaa asiakkaan brändin mukaiseksi (värit, logo).

Patentoitua puristusvoimaa

Patentoitu puristusjärjestelmä mahdollistaa jäteastian kapasiteetin maksimaalisen hyödyntämisen. Materiaali puristuu tiiviisti jopa 600 kg puristusvoiman vaikutuksesta.

Ei virheellisiä mittaustuloksia

Patentoitu täyttöasteen mittausjärjestelmä tuottaa tarkkaa ja luotettavaa tietoa, joka auttaa ajoittamaan tyhjennykset oikein ja laskemaan kuluja. Mittausjärjestelmä estää turhat tyhjennyskierrokset ja toisaalta ylitsepursuavat roska-astiat.

100 % aurinkovoimaa

Aurinkokennot on testattu ja toimivisi todettu pohjoisen niukassa valossa. Jos ne toimivat täällä, ne toimivat missä vain. Sisäkäyttöön myös verkkovirtaan kytkettävä versio.

MARKKINOIDEN SUURIN JÄTEKAPASITEETTI

0 litraa
240 l standardi jäteastia
0 litraa
CitySolar + 240 l standardi jäteastia

Puristusvoima jopa 600 KG

Patentoitu puristusjärjestelmä puristaa materiaalin jopa 600 kg:n voimalla tiiviisti astian pohjaan. Näin koko kapasiteetti saadaan maksimaalisesti hyödynnettyä.

2 in 1 sisäastia

Markkinoiden ainoa tuote, jonka sisäastia voidaan helposti vaihtaa 120 litrasta 240 litraan. Pienempi koko mahdollistaa manuaalisen tyhjennyksen.

Helppo käyttää ja huoltaa

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Nämä kaupungit ovat jo valinneet CitySolarin: