COMMITTED TO HAPPINESS

Mistä kaikki alkoi

Kaikki alkoi pienestä metalliverstaasta Itä-Suomessa vuonna 1945. Syntyvoimana oli halu valmistaa uudenlaisia – kestäviä, helppokäyttöisiä ja kauniita – kalusteita ulos, kaikkien ihmisten käyttöön.

Syntynyt klassikoksi

Vuonna 1990 syntyi Finbin® City®, joka teki Finbin®-brändistä kansainvälisesti tunnetun merkin. Cityn® menestys alkoi Suomen pääkaupungin Helsingin järjestämän suuren suunnittelukilpailusta, jonka muotoilija Hannu Kähönen voitti tiimeineen. Kilpailussa tavoitteena oli luoda roska-astia, joka voidaan tyhjentää mahdollisimman helposti, tehokkaasti ja turvallisesti.

Tarkkoihin selvityksiin ja testauksiin perustuneen Cityn® suunnittelussa sovellettiin onnistuneesti skandinaavisen muotoilun periaatetta, joka kiteytyy lauseeseen ”Form follows function”. 

2000-luvun alkuvuosina oivalsimme, että uusi teknologia voi paitsi auttaa asiakkaitamme, myös vähentää jätehuollon hiilidioksipäästöjä todella merkittävästi. Vuonna 2017 julkaistiin Finbin CitySolar, markkinoiden tehokkain aurinkovoimalla jätteet puristava älyroska-astia, joka on jo valloittanut Pohjoismaiden suuret kaupungit.

Emme olisi olleet olemassa viime vuosisadan puolivälistä saakka ilman loistavien ammattilaistemme ymmärrystä siitä, että meillä on mahdollisuus luoda uutta juuri asiakkaidemme ansiosta. Vuosi vuodelta yksi asiakas erottuu yhä selvemmin kaikkien asiakkaidemme joukosta.  Ympäristö.

Meillä on nyt paremmat mahdollisuudet kuin koskaan aiemmin tehdä yhdessä töitä, jotta sekä ihmisten onnellisuus että luonnon hyvinvointi säilyvät myös tuleville sukupolville.