Kaupunkisi värit

Kuuntelimme asiakkaidemme tarpeita ja loimme monipuolisen vakiovärivalikoiman, joka tekee kaupunkikalusteiden suunnittelusta entistä inspiroivampaa ja helpompaa.

Lehtovuoren vakiovärit

Olemme laajentaneet väripalettiamme, jotta voimme tarjota enemmän vaihtoehtoja erilaisiin suunnittelutarpeisiin. Lehtovuoren vakiovärien valikoima on suunniteltu korostamaan erilaisia tunnelmia ja visuaalisia vaikutelmia kaupunkiympäristöissä. Uudistuneessa  valikoimassa vanhat tutut klassikkovärit ovat saaneet rinnalleen yleisimpiin julkisivuväreihin sointuvia murrettuja sävyjä, sekä kirkkaampia ja rohkeampia vaihtoehtoja. 

Struktuurivärit

Finbin Black 1945 on Lehtovuoren oma tyylikäs, tuotteen muotoilua korostava ja kevyesti metallinen hohtava struktuurisävy. Sävy on suunniteltu huolettomampaan käyttöön, sillä pöly ja lika erottuu heikosti. Lisäksi löydät struktuuripintaisten maalien valikoimasta harmaan ja beigen sävyt. 

Kaupunkisi värit

Uudistettu vakiovärien valikoima tarjoaa laajan kirjon värejä, olitpa sitten  suunnittelemassa modernia kaupunkimaisemaa tai perinteistä kaupunkiympäristöä. Meiltä löydät aina sopivan värin, joka täydentää visiotasi. 

Vuoden väri

Haluamme tarjota suunnittelijoille aina parhaat mahdolliset työkalut luoda kaupunkiympäristöjä, jotka erottuvat ja tuntuvat ajankohtaisilta. Siksi olemme iloisia voidessamme ilmoittaa, että meillä on nyt myös Pantonen vuoden väriä mukaileva vaihtoehto osana valikoimaamme. Vuoden 2023 väri on Viva Magenta, jolle valitsimme vastineeksi RAL-värikartan sävyn RAL 3027 Raspberry Red. 

Yhdistele puupintoihin

Lehtovuoren tuotteisiin on valittavana männystä valmistettuja puupintoja kolmessa eri sävyssä: lämpökäsitelty mänty, kuultohonka ja kuultotammi. Lämpökäsitelty mänty luo modernin ja kestävän ilmeen, kun taas kuultohongan ja kuultotammen sävyt tuovat esiin puun luonnollisen kauneuden. Näiden eri puupintojen avulla voit yhdistellä ja sovittaa erilaisia värejä, luoden juuri haluamasi tunnelman ja visuaalisen ilmeen kaupunkiympäristöön.

Valitse kolmesta eri sävystä

Kuultotammi
Lämpökäsitelty mänty
Kuultohonka

Tietokoneen näytöllä näkyvät värit luodaan digitaalisesti, eivätkä ne vastaa täysin todellisia värimalleja. Värin havaitsemiseen vaikuttavat erilaiset tekijät, kuten materiaalin pinta ja kiilto sekä ympäröivä valaistus.