ViVa pysäkkikatos | Lehtovuori Oy
ViVa pysäkkikatos, ViVa pyöräkatos+CubiQ standard | Lehtovuori Oy
ViVa pysäkkikatos linjakilpikehyksellä, ViVa pyöräkatos+CubiQ standard | Lehtovuori Oy
Viva bussikatos + pyörätelineet Treo, liityntäpysäköinti | Lehtovuori
ViVa pysäkkikatos | Lehtovuori Oy
ViVa pysäkkikatos | Lehtovuori Oy
ViVa pysäkkikatos | Lehtovuori Oy
ViVa pysäkkikatos, ViVa pyöräkatos+CubiQ standard | Lehtovuori Oy
ViVa pysäkkikatos linjakilpikehyksellä, ViVa pyöräkatos+CubiQ standard | Lehtovuori Oy
Viva bussikatos + pyörätelineet Treo, liityntäpysäköinti | Lehtovuori
ViVa pysäkkikatos | Lehtovuori Oy
ViVa pysäkkikatos | Lehtovuori Oy

Pysäkkikatos ViVa (Akva/Vivid)

ViVa yhdistää Akva- ja Vivid-katosten parhaat ominaisuudet. ViVa tarjoaa esteettömän näkyvyyden ympäristöön ja on modulaarisuutensa laajennettavissa bussipysäkistä  liityntäpysäköintikatokseksi. ViVa on saatavilla viherkatteella. Katosta voidaan muokata Viva -katoskonseptin mukaisesti esim. mittojen, varustelun ja valaistuksen osalta. Bussikatos ViVa tarjoaa hyvän suojan ja samalla avaran näköyhteyden ympäröivään liikenteeseen. Se on 100% Suomessa valmistettu.

Saatavilla nyt myös 300 kertaa tavallista lasia vahvemmalla, huippulaadukkaalla Hammerglass® polykarbonaattilevyllä. CE-merkintä takaa katostemme turvallisuuden.

Vivid ja Akva on nyt ViVa! Sinä valitset ominaisuudet, me toteutamme.

Yksinkertaisen tyylikäs ViVa-pysäkkikatos tarjoaa käyttäjälleen esteettömän näkyvyyden ympäröivään liikenteeseen, mikä lisää turvallisuutta ja maksimoi katostilan valoisuuden. Viva-pysäkkikatos toimitetaan polykarbonaattikatteella. Runko on sinkkipohjamaalattua ja jauhepolttomaalattua terästä.

Lisävarusteina saatavilla mm. Hammerglass® levy, puupanelointi, penkki, viherkatto, LED-valaisimet, ilmoitustaulu, linjakilpikehys, roskakori ja tuhkakuppi. ViVa-bussikatos toimitetaan betonilaatan kanssa tai osina, jolloin pysäkkikatos voidaan kiinnittää alustaan tai betonianturoihin. Rakenna tarpeisiisi sopiva katosratkaisu Viva-katoskonfiguraattorilla

Asiantuntijamme auttavat mielellään katoskysymyksissä! 

Pituus

Modulaarinen: n. 2700, 4000, 5300, 6600, 7900, 9200 mm jne.

Syvyys

1550 mm

Korkeus

2530 mm maanpinnasta

Materiaalit

Runko: Teräs.
Pintakäsittely: Sinkkipohjamaali ja jauhepolttomaali Seinät: karkaistu lasi. Katto: Polykarbonaatti. Penkki: Lämpökäsitelty mänty

Vakiovärit

RAL 7024 ja Finbin Black 1945
Kysy muita RAL värejä asiakaspalvelustamme.

Asennusvaihtoehdot

Uppoasennus: kiinnitys maan alle tulevaan betonilaattaan tai anturaan.

Pinta-asennus vaihtoehto 1: Kiinnitys pulteilla raudoitettuun betonilaattaan tai raudoitettuun betonianturaan.

Pinta-asennus vaihtoehto 2: Pintakerroksen läpi pulttaamalla raudoitettuun betonilaattaan tai raudoitettuun betonianturaan.

Lisävarusteet

Roska-astia, viherkatto, vedenohjaus, tuhkakuppi, istuimet, LED-valaisimet, ilmoitus-/ aikataulupidike, Hammerglass - erikoiskestävä lasin kaltainen levy, puupanelointi (lämpökäsitelty mänty)

Suunnittelu ja valmistus

Lehtovuori Oy, Suomi

REFERENSSIKUVAT VIVA PYSÄKKIKATOKSET

CE-merkintä takaa katosten turvallisuuden

Polkupyörä-, pysäkki- tai muita katoksia hankkiessa on hyvä huomioida, että teräs- tai alumiinisten katosten toimittajalla tulee olla kantavien teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien vaatimustenmukaisuus, EN1090-1 rakennustuotestandardin mukaisesti.
Lehtovuori Oy:n katokset valmistetaan vaaditun EN 1090-1 rakennustuotestandardin mukaisesti.

Tyylikäs pysäkkikatos, joka on yhdistettävissä polkupyöräkatokseen

Pelkistetyn tyylikäs ViVa-bussikatos soveltuu vaativiinkin kohteisiin. Liityntäpysäköinnissä pysäkkikatoksen parina toimii erinomaisesti ViVa-polkupyöräkatos. Pysäkkikatos voidaan rakentaa yhtenäiseksi ja tyylikkääksi liityntäpysäköintikatokseksi tai erillinen ViVa-pyöräkatos voidaan sijoittaa pysäkkikatoksen välittömään läheisyyteen.

Tutustu ViVa-yhteensopiviin pyörätelineisiin

Lataa katoksen tietomalli suunnitelmaasi

Lataa ilmainen BIM-malli tai DWG-kuva suunnitelmaasi Prodlib-kirjastosta. Katoskonfiguraattorilla valitset oikean koon ja tarvittavat elementit katokselle helposti.

Tutustu valmiisiin ViVa-katosratkaisuihin

Viherkatto on kaunis ja hyödyllinen

 Elävä viherkate on pieni ilmastoteko, joka tarjoaa lukuisia hyötyjä. Viherkatto varastoi vettä maksaruohokasvustoon, mikä vähentää katteelle kohdistuvaa vesikuormitusta. Viherkate on saatavissa pysäkkikatoksiimme ja pyöräkatoksiimme.