• Setti
City 100 roska-astia betonijalustalla
City 100 roska-astia
City 100 roska-astia
City 100 roska-astia
City 100 roska-astia
City 100 roska-astia betonijalustalla
City 100 roska-astia
City 100 roska-astia
City 100 roska-astia
City 100 roska-astia

City® 100 roska-astia betonijalustalla, RST

996,00 €
Veroton

Kestävä klassikkoastia on Suomessa valmistettu. Tämä tuotepaketti sisältää rosterisen City® 100 roska-astian ja betonijalustan.

City® 100 betonijalustalla - valmis tuotepaketti

City®-roska-astian etuovi on saranoitu ja lukittu. Teräksinen sisäastia on helppo ja turvallinen tyhjentää. Kaikki City®-sarjan mallit Castlea lukuun ottamatta voidaan varustaa integroidulla tuhkakupilla tai sivutuhkakupilla sekä pullojen ja tölkkien keräystelineellä (panttiputki). Pyöreä muoto ja laadukas materiaali parantavat ilkivallan ja sääolojen kestävyyttä. Cityn tarkka muotoilu pitää linnut ja sateen poissa astian sisältä.  Cityyn on saatavilla lintuläppä ja hygienialuukku.

FinBin® City® on roska-astiasarja, jonka ajaton muotoilu sopii hyvin monenlaisiin ympäristöihin. 

Mitat (s,l,k)

400 x 400 x 868 mm (jalustan korkeus +100 mm)

Täyttöaukko (l,k)

270 x 115 mm

Kokonaistilavuus

100 l

Materiaalit

RST

Ainevahvuus

2 mm

Värit

RST

Kiinnitys

Betonijalusta sisältyy tuotepaketin toimitukseen.

Lisävarusteet

Combi-tuhkakuppi, lintuläppä, doggyluukku, panttiputki pulloille ja tölkeille

Design

Hannu Kähönen

Valmistaja

Lehtovuori Oy, Finland

City® näkyy maailman lentokentillä, puistoissa ja kaduilla

Cityn® tuotesuunnittelu 1990-luvulla perustui tarkkaan selvitykseen ja testauksiin. Hannu Kähkösen johtaman muotoilutiimin tehtävänä oli luoda roska-astia, joka voidaan tyhjentää mahdollisimman helposti, turvallisesti ja tehokkaasti. 


City®-roska-astiat ovat valloittaneet maailmaa 1990-luvulta lähtien, ja niitä on tilattu jo yli 40 maahan. Samanaikaisesti syntyi vankka tuote, joka kestää ilkivaltaa ja pitkäaikaista mekaanista rasitusta.
Cityn® kansainvälinen  suosio kasvoi nopeasti sen jälkeen, kun se oli voittanut Helsingin kaupungin 1990-luvulla järjestämän suuren suunnittelukilpailun.

City®-mallisto on monipuolinen, ja malleihin on saatavilla paljon lisävarusteita. City® onkin löytänyt lukuisten kaupunkien kaduille, puistoihin, taloyhtiöiden pihoille, kauppakeskuksiin, lentokentille ja sisätiloihin ympäri maailmaa. Kaikki City® -roska-astiat valmistetaan Suomessa.

REFERENSSIT

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa