• Setti

City® 60 seinäkiinnityksellä, RST

620,00 €
Veroton

City® 60-roska-astia yhdistää ruostumattoman teräksen kestävyyden ja lukuisat lisävarusteet. Tämä tuote sisältää seinäkiinnitystarvikkeet.

Roska-astia, joka yhdisti kauneuden, käytettävyyden ja kestävyyden

City®-roska-astian etuovi on saranoitu ja lukittu. Teräksinen sisäastia on helppo ja turvallinen tyhjentää. Kaikki City®-sarjan mallit Castlea lukuun ottamatta voidaan varustaa integroidulla tuhkakupilla tai sivutuhkakupilla sekä pullojen ja tölkkien keräystelineellä (panttiputki). Pyöreä muoto ja laadukas materiaali parantavat ilkivallan ja sääolojen kestävyyttä. Cityn tarkka muotoilu pitää linnut ja sateen poissa astian sisältä.  Cityyn on saatavilla lintuläppä ja hygienialuukku.

Kokovaihtoehtoja on neljä: 30, 60, 100 tai 140 litraa. FinBin® City® on roska-astiasarja, jonka ajaton muotoilu sopii hyvin monenlaisiin ympäristöihin. Todellinen katseenvangitsija City® Castle on esimerkki City-sarjan muotoilun kehityksestä.

Mitat (s,l,k)

400 x 400 x 700 mm

Täyttöaukko (l,k)

260 x 120 mm

Paino

27 kg

Kokonaistilavuus

60 l, sisäastia 50 l

Materiaalit

Jauhepolttomaalattu galvannealed rakenneteräs tai rst

Ainevahvuus

2 mm

Värit

Katso vakiovärit yllä olevasta valikosta, myös muut RAL -värit mahdollisia. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

Kiinnitys

Seinäkiinnike, tolppakiinnikkeet, uppopylväs, laattapylväs, metallijalusta, betonijalusta

Lisävarusteet

Tuhkakuppi, lintuläppä, doggyluukku, panttiputki pulloille ja tölkeille, lajittelusuuaukko, muut RAL-värit

Design

Hannu Kähönen

Valmistaja

Lehtovuori Oy, Finland

Tuotteeseen sopivat kiinnitystarvikkeet:

Lisävarusteet:

Lisää tietomalli suunnitelmaasi

Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva suunnitelmaasi ProdLib tai BIMobject.com -kirjastoista. 

City® näkyy maailman lentokentillä, puistoissa ja kaduilla

Cityn® tuotesuunnittelu 1990-luvulla perustui tarkkaan selvitykseen ja testauksiin. Hannu Kähkösen johtaman muotoilutiimin tehtävänä oli luoda roska-astia, joka voidaan tyhjentää mahdollisimman helposti, turvallisesti ja tehokkaasti. 


City®-roska-astiat ovat valloittaneet maailmaa 1990-luvulta lähtien, ja niitä on tilattu jo yli 40 maahan. Samanaikaisesti syntyi vankka tuote, joka kestää ilkivaltaa ja pitkäaikaista mekaanista rasitusta.
Cityn® kansainvälinen  suosio kasvoi nopeasti sen jälkeen, kun se oli voittanut Helsingin kaupungin 1990-luvulla järjestämän suuren suunnittelukilpailun.

City®-mallisto on monipuolinen, ja malleihin on saatavilla paljon lisävarusteita. City® onkin löytänyt lukuisten kaupunkien kaduille, puistoihin, taloyhtiöiden pihoille, kauppakeskuksiin, lentokentille ja sisätiloihin ympäri maailmaa. Kaikki City® -roska-astiat valmistetaan Suomessa.

Tutustu City tuoteperheen -esitteeseen

REFERENSSIT

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa