• Setti

City® 30 roska-astia seinäkiinnityksellä

459,00 €
Veroton

FinBin® City® on skandinaavisen, toiminnallisen muotoilun edelläkävijä. City® 30:n sisäastian tilavuus on 22 litraa. Tämä tuotepaketti sisältää roska-astian ja seinäkiinnitystarvikkeet.

Roska-astia, joka yhdisti kauneuden, käytettävyyden ja kestävyyden

City®-roska-astian etuovi on saranoitu ja lukittu. Teräksinen sisäastia on helppo ja turvallinen tyhjentää.  Pyöreä muoto ja laadukas materiaali parantavat ilkivallan ja sääolojen kestävyyttä. Cityn tarkka muotoilu pitää linnut ja sateen poissa astian sisältä.  Cityyn on saatavilla lintuläppä ja hygienialuukku.

Mitat (s,l,k)

315 x 315 x 580 mm

Täyttöaukko (l,k)

220 x 95 mm

Paino

14 kg

Kokonaistilavuus

30 l

Materiaalit

RST

Ainevahvuus

2 mm

Värit

RST

Kiinnitys

Tämä tuotepaketti sisältää seinäkiinnitysraudan.

Design

Hannu Kähönen

Valmistaja

Lehtovuori Oy, Finland

City® näkyy maailman lentokentillä, puistoissa ja kaduilla

Cityn® tuotesuunnittelu 1990-luvulla perustui tarkkaan selvitykseen ja testauksiin. Hannu Kähkösen johtaman muotoilutiimin tehtävänä oli luoda roska-astia, joka voidaan tyhjentää mahdollisimman helposti, turvallisesti ja tehokkaasti. 


City®-roska-astiat ovat valloittaneet maailmaa 1990-luvulta lähtien, ja niitä on tilattu jo yli 40 maahan. Samanaikaisesti syntyi vankka tuote, joka kestää ilkivaltaa ja pitkäaikaista mekaanista rasitusta.
Cityn® kansainvälinen  suosio kasvoi nopeasti sen jälkeen, kun se oli voittanut Helsingin kaupungin 1990-luvulla järjestämän suuren suunnittelukilpailun.

City®-mallisto on monipuolinen, ja malleihin on saatavilla paljon lisävarusteita. City® onkin löytänyt lukuisten kaupunkien kaduille, puistoihin, taloyhtiöiden pihoille, kauppakeskuksiin, lentokentille ja sisätiloihin ympäri maailmaa. Kaikki City® -roska-astiat valmistetaan Suomessa.

REFERENSSIT

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa