Viva Pyörätalli

Lehtovuoren pyörätallit tarjoavat kätevän ja joustavan ratkaisun polkupyörien turvalliseen säilytykseen. Modulaarisen rakenteensa ansiosta pyörätalleja voidaan helposti räätälöidä vastaamaan erilaisten kohteiden ja tarpeiden vaatimuksia. Valikoimassamme on liukuovilla ja lukoilla varustettuja tallimalleja, jotka takaavat pyörien turvallisuuden ja käyttömukavuuden. Lisäksi pyörätalliin on saatavilla erilaisia seinäelementtejä, jotka mahdollistavat tallien integroinnin erilaisiin ympäristöihin. Lehtovuoren pyörätallit ovat ihanteellinen ratkaisu sekä yksityisiin että julkisiin tiloihin, tarjoten sekä estetiikkaa että käytännöllisyyttä.

Täydellinen pyöräilykokemus alkaa turvallisesta säilytyksestä.

Pyöräily on nostanut suosiotaan ympäristöystävällisenä ja terveellisenä liikkumismuotona, mikä on kasvattanut tarvetta turvallisille ja kestäville pyöräsäilytysratkaisuille. Lehtovuoren pyörätallit tarjoavat juuri tämän – tyylikkäitä ja modulaarisia säilytysratkaisuja, jotka vastaavat nykypäivän tarpeisiin.

Lehtovuoren pyörätallit ovat syvyydeltään: 2,6 metriä. Seinäelementit on suunniteltu monipuolisuutta silmällä pitäen; valikoimassa on teräsreikälevy, umpinainen teräslevy, karkaistu lasi, panssarilasi ja puurimoitus. Tämän ansiosta voit valita juuri sinun kohteeseesi sopivan tyylin.

Lehtovuoren pyörätallien suunnittelun ytimessä on modulaarisuus, joka mahdollistaa juuri sinulle sopivan räätälöidyn säilytysratkaisun luomisen. Modulaarinen pituus mahdollistaa säilytystilan mitoittamisen tarkasti pyöräilijöiden määrän ja tilan ominaisuuksien mukaan. Uppo- tai pinta-asenteiset tolpat tuovat lisää joustavuutta asennukseen, varmistaen että pyörätalli istuu saumattomasti kaupunkikuvaan, puistoihin tai muihin ympäristöihin. 

Turvallisuus on keskeisessä roolissa; pyörätallin lukitusjärjestelmä voidaan räätälöidä asiakkaan tarpeiden mukaiseksi. Lisävarusteena saatavilla oleva LED-valaistus lisää käytännöllisyyttä ja turvallisuutta, ja värit voidaan sovittaa julkisivun mukaan, mikä tekee pyörätallista saumattoman osan ympäristöä.

Pyörätelineet ovat tärkeä osa säilytysratkaisua, ja Lehtovuoren valikoimasta löytyy useita vaihtoehtoja, kuten CubiQ , U2 ja Treo pyörätelineet. Näin jokainen pyörä löytää paikkansa ja säilyy turvassa ja järjestyksessä.

Lisäksi Lehtovuoren pyörätallit voidaan yhdistää ViVa-pyöräkatoksen kanssa, luoden näyttävän ja toimivan pyöräpysäköintikokonaisuuden. Olipa kyseessä sitten asuinalue, toimistorakennus tai julkinen tila, Lehtovuoren pyörätallit ovat erinomainen valinta pyöräilyn ystäville, jotka arvostavat designia, turvallisuutta ja toimivuutta.

Pituus

Modulaarinen: 2700, 4000, 5300, 6600, 7900, 9200 mm jne.

Leveys

2600 mm

Korkeus

Korkeus max. 2530 mm (maan pinnasta)

Materiaalit

Runko: Sinkkipohjamaalattu ja jauhepolttomaalattu teräs. Kate: polykarbonaatti

Vakiovärit

Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.

Asennusvaihtoehdot

Uppoasennus: kiinnitys maan alle tulevaan betonilaattaan tai anturaan.

Pinta-asennus vaihtoehto 1: Kiinnitys pulteilla raudoitettuun betonilaattaan tai raudoitettuun betonianturaan.

Pinta-asennus vaihtoehto 2: Pintakerroksen läpi pulttaamalla raudoitettuun betonilaattaan tai raudoitettuun betonianturaan.

Lisävarusteet

LED-valaistus, erikoisväri, lumiesteet ja vedenjohtaminen (räystäskourut/syöksytorvi). Tutustu tarkemmin ViVa-lisävarustevalikoimaan

Suunnittelu ja valmistus

Lehtovuori Oy, Suomi

TUTUSTU VIVA LISÄVARUSTE VALIKOIMAAN

CE-merkintä takaa katosten turvallisuuden

Polkupyörä-, pysäkki- tai muita katoksia hankkiessa on hyvä huomioida, että teräs- tai alumiinisten katosten toimittajalla tulee olla kantavien teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien vaatimustenmukaisuus, EN1090-1 rakennustuotestandardin mukaisesti.
Lehtovuori Oy:n katokset valmistetaan vaaditun EN 1090-1 rakennustuotestandardin mukaisesti.

Tutustu ViVa-yhteensopiviin pyörätelineisiin

Pyöräkatos, joka sopii niin kauppakeskuksiin kuin kouluympäristöön

Polkupyöräkatos Vivid soveltuu erinomaisesti koulujen, linja-autopysäkkien, bussiasemien, taloyhtiöiden ja kauppojen piha-alueiden pyöräpysäköintiin. 

Lisää tietomalli suunnitelmaasi

Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva suunnitelmaasi ProdLib tai BIMobject.com -kirjastoista. 

Viherkatto on kaunis ja hyödyllinen

 Elävä viherkate on pieni ilmastoteko, joka tarjoaa lukuisia hyötyjä. Viherkatto varastoi vettä maksaruohokasvustoon, mikä vähentää katteelle kohdistuvaa vesikuormitusta. Viherkate on saatavissa pysäkkikatoksiimme ja pyöräkatoksiimme.