Toimitusehdot

 

Maksutavat

Yksityisasiakkaat voivat maksaa tilauksensa ostoskorissa valittavissa olevilla maksutavoilla. Yritysasiakkaat voivat lisäksi hakea laskutusasiakkuutta rekisteröitymällä verkkokaupan asiakkaaksi.
 

Maksut Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla:

Maksunvälityspalvelun toteuttajana ja maksupalveluntarjoajana toimii Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Visa, Visa Electron tai MasterCard-korteilla tehtävissä maksuissa Paytrail Oyj näkyy maksun saajana korttilaskulla ja välittää maksun kauppiaalle. Paytrail Oyj:llä on maksulaitoksen toimilupa.

Paytrail Oyj, y-tunnus: 2122839-7
Innova 2
Lutakonaukio 7
40100 Jyväskylä
Puhelin: 0207 181830
 

Verkkopankit:

Verkkopankkimaksamiseen liittyvän maksunvälityspalvelun toteuttaa Paytrail Oyj (2122839-7) yhteistyössä suomalaisten pankkien ja luottolaitosten kanssa. Käyttäjän kannalta palvelu toimii aivan kuten perinteinen verkkomaksaminenkin.               

 

Toimitusmaksu

Pakkaus- ja toimituskulut riippuu tuotteesta, tilattujen tuotteiden määrästä, toimituspaikasta ja ne lisätään automaattisesti tilauksen loppusummaan.

 

Toimitukset

Lähetämme tilatut tuotteet postitse tai rahtikuljetuksena mahdollisimman pian. Normaali toimitusaika on 3-4 vkoa tilauksesta force majeure -varauksin. Asiakas on velvollinen tarkistamaan vastaanottamansa tuotteen kuljetuspakkauksen ja tuotteen välittömästi mahdollisten kuljetusvaurioiden havaitsemiseksi sekä ilmoittamaan mahdollisista puutteista asiakaspalveluumme 3 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Huomautukset tavaran laadusta tai muista epäkohdista on tehtävä viimeistään 8 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta. Rahtikustannusten minimoimiseksi monet tuotteista toimitetaan kokoamattomina. 

 

Vakuutus

Toimitukset asiakkaan vastuulla. Vakuutamme lähetykset vain ostajan pyynnöstä ja kustannuksella.

 

Tuotteen palautusoikeus ja tilauksen peruutus

Ostajan tulee aina sopia palautuksesta Lehtovuori Oy:n myynnin kanssa ennen palauttamista. Mikäli Lehtovuori Oy hyväksyy tuotteen palautuksen, on tuote palautettava käyttämättömänä alkuperäispakkauksessa 14 päivän kuluessa tuotteen vastaanottamisesta samaa kuljetustapaa käyttäen, kuin millä tuote toimitettiin asiakkaalle (lähes poikkeuksetta rahtikuljetuksena, ei postitse).

Tuotteelle, joka tilataan, muokataan tai valmistetaan asiakkaan valitsemien väri- ja materiaalivaihtoehtojen mukaisesti, ei myönnetä palautus- ja/tai peruutusoikeutta, kun tuotteen valmistaminen on ehditty aloittaa tai asiakasta varten hankittavan tuotteen ostotilaus on lähetetty alihankkijalle tai toimittajalle.

Ostaja vastaa tuotteen palauttamiskuluista täysimääräisesti. Palautettavan tuotteen pakkaaminen on lähettäjän vastuulla. Tuotteet tulee pakata huolellisesti, jotta tuotteet eivät vahingoitu kuljetuksessa. Lehtovuori Oy ei ole vastuussa huolimattomasti pakattujen palautusten vahingoittumisesta. Asiakkaan puolelta tulleesta virheestä aiheutuneet kustannukset peritään asiakkaalta. 

Käytetystä tuotteesta veloitamme tapauskohtaisen palautusvähennyksen, joka on vähintään 10% tuotteen alkuperäisestä hinnasta.  

 

Tuotevirheen korjaaminen

Jos toimitettu tuote on vioittunut, voit tehdä tuotteesta virheilmoituksen. Lehtovuori Oy pidättää oikeuden virheen korjaamiseen. Virheen luonteen ja laadun perusteella arvioitu virhe korjataan myöntämällä kohtuullinen hinnanalennus tai toimittamalla uusi tuote. Virheestä aiheutuvan korvauksen määrä on korkeintaan tilauksen hinta. Lehtovuori Oy ei ole vastuussa välittömistä tai välillisistä vahingoista tai ansionmenetystä, jotka ovat aiheutuneet virheestä.

 

Takuu

Kaikille toimittamillemme tuotteille myönnämme vähintään vuoden takuun, joka korvaa mahdolliset valmistus- ja raaka-aineviat. Sellaisissa tapauksissa, joissa takuuaika on pitempi, on tuote-esitteessä, asennusohjeissa siitä erillinen maininta. Takuu ei korvaa toimittamiemme tuotteiden normaalista kulumisesta tai virheellisestä käytöstä aiheutuneita vahinkoja. 

 

Muutokset

Hinnastomme on voimassa toistaiseksi. Mahdollisesti vaihtelevien valuuttakurssien tai kohonneiden raaka-aine- tai työkustannusten takia pidätämme itsellemme oikeuden tarvittaessa tarkistaa hintojamme. Lisäksi pidätämme itsellemme oikeuden tuotteisiin tehtäviin teknisiin muutoksiin ja parannuksiin. 

 

Tavaran omistus

Myyjä pidättää tavaran omistusoikeuden itsellään, kunnes maksu tavarasta ja toimituksesta on kokonaisuudessaan suoritettu.

Jokaisesta tilauksesta lähetetään ostajalle tilausvahvistus.

Tuotteiden värit kuvissa saattavat poiketa alkuperäisistä. Tämä johtuu sellaisista teknisistä syistä kuin näyttöjen värimääritykset, digitaalinen kuvankäsittely jne.