Polkupyöräkatokset

Suomalainen pyöräkatos – tyyliä käytettävyyden ehdoilla

Pyöräkatos on parhaimmillaan paitsi tyylikäs ja kestävä, myös tilaa säästävä ja helposti laajennettava. Miten olisi pyöräkatos, jossa on viherkatto? Viherkate on saatavissa Vivid, Vario ja Akva-katoksiimme. 

Jokainen Lehtovuoren pyöräkatos on suunniteltu ja muotoiltu pohjoismaisen Form follows function -ajattelun perustalta. Käyttäjän tarve on tärkein muotoilun perusta. Omat pyöräkatoksemme valmistetaan Ylöjärven tehtaallamme.

Kaikki Lehtovuoren pyörätelineet sopivat katoksiimme. Tutustu myös viherkattoihin, joita on saatavilla Vivid, Vario ja Akva-katoksiimme. 

Lehtovuori Oy:n katokset ovat CE-merkittyjä – meillä on tarkastusyhtiö Dekran myöntämä sertifikaatti.

Muut katoksemme: jätekatos ja jäteastiasuojapysäkkikatos sekä taukokatos.

Sinkkipohjamaali pidentää käyttöikää

Käsittelemme kaikki pulverimaalatut katoksemme sinkkipohjamaalilla. Tämä lisää tuotteiden käyttöikää torjuen tehokkaasti korroosiota. Perinteiseen kuumasinkitykseen verrattuna sinkkipohjamaali on huomattavasti ympäristöystävällisempi vaihtoehto. 

Viherkatto virkistää kaupunkiympäristöä

Viherkate on pieni ilmastoteko, joka tuo myös toivottua vehreyttä urbaaniin ympäristöön. 

Pyöräkatos Vivid  

Vivid on selkeälinjainen, tyylikäs pyöräkatos, joka tarjoaa esteettömän näkyvyyden ympäristöön. Modulaarisen katoksen leveys on  2700, 4000, 5300, 6600, 7900, 9200 mm jne. 

Vividin kaksipuoleinen malli tarjoaa tilaa suurelle määrälle polkupyöriä, mutta tarvitsee huomattavasti peittoaluettaan pienemmän asennusalueen. Vivid on saatavilla viherkaton kera.

Vario-polkupyöräkatos, 1 puoleinen

Vario 1:ssä on 2,5 metriä syvä ja neljä metriä leveä kate, joka suojaa kahdeksaa polkupyörää. Pyörätelineiksi sopivat eturenkaasta pyörää tukevat kaaritelineet tai putkesta taivutetut runkotelineet. Modulaarisesta telineestä voidaan muodostaa pitkiä jonoja. 

Vario-polkupyöräkatokset, 2 puoleinen

Kaksipuoleisella Variolla on syvyyttä 3,6 metriä, ja se sopii 16 polkupyörän suojaksi. Vario-polkupyöräkatokset on valmistettu runko-osiltaan  jauhepolttomaalatusta teräksestä. Kate on polykarbonaattia tai alumiinia. Modulaarisesta telineestä voidaan muodostaa pitkiä jonoja. 

Polkupyöräkatos Akva

Polkupyöräkatos Akva ei peitä ympäröivää liikennettä.  Huippulaadukas, lasin kaltainen särkymätön Hammerglass® polykarbonaattilevy on nyt saatavilla Akva on modulaarinen katosratkaisu, joka soveltuu muunneltavuutensa ansiosta moneen ympäristöön. 

Avara Basic-pyöräkatos tuo tilan tuntua

Basic on kevyen ja avaran mielikuvan luova pyöräkatos. Basic-katoksista on helppo yhdistellä monimuotoisia pyöräparkkeja. Basic ei peitä ympäröivää liikennettä. Yksi Basic riittää 10 polkupyörän paikoitukseen.

Lehtovuori Oy:n katokset ovat CE-merkittyjä – meillä on tarkastusyhtiö Dekran myöntämä sertifikaatti.

Tuotteita yhteensä 6 kpl.

Näytetään 1-6 yht. 6 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-6 yht. 6 tuotteesta