Sort by:
 • Taloyhtiön pakolliset jäteastiat
  Taloyhtiön pakolliset jäteastiat

  Uusi jätelakimuutos vuodelta 2021 toi mukanaan muutoksia taloyhtiöiden jätehuoltoon. Lue tämä postaus, jossa käsitellään, miten nämä muutokset vaikuttavat taloyhtiöihin ja mitä ovat taloyhtiön pakolliset jäteastiat. Pääset myös lukemaan vinkkejä siitä, miten parantaa jätepisteiden siisteyttä ja toimivuutta taloyhtiöissä.

  Lue lisää
 • Ota nämä asiat huomioon taloyhtiön jätehuollossa
  Ota nämä asiat huomioon taloyhtiön jätehuollossa

  Jätehuolto on yksi niistä aiheista, jotka saattavat jäädä vähemmälle huomiolle taloyhtiöiden hallituksissa ja kokouksissa. Usein keskitytään esimerkiksi remontteihin, muihin ylläpitokuluihin ja asumismukavuuteen. Kuitenkin jätehuolto on olennainen osa taloyhtiön arkea ja sillä on suora vaikutus niin asukkaiden tyytyväisyyteen kuin taloudellisiin seikkoihin. Tässä artikkelissa pureudumme siihen, miksi jätehuolto on tärkeä aihe taloyhtiöille. 

  Lue lisää
 • Kuinka valitsen pyörätelineen?
  Kuinka valitsen pyörätelineen?

  Pyörätelineen valinta voi olla haastava tehtävä, kun markkinoilla on lukemattomia vaihtoehtoja eri tarkoituksiin ja ympäristöihin. Tässä kattavassa oppaassa opit, kuinka valitset juuri sinun tarpeisiisi sopivan pyörätelineen. Lue eteenpäin, ja pian olet asiantuntija pyörätelineiden valinnassa!

  Lue lisää
Showing 1 to 3 of 3 (1 Page)