Sort by:
 • Harmonista uudisrakentamista Nokialla
  Harmonista uudisrakentamista Nokialla

  Nokian kaupungin vuonna 2023 valmistunut sosiaali- terveysasema nivoo yhteen ympäröivän historiallisen rakennuskannan, modernin arkkitehtuurin ja toimivan pihasuunnittelun. Saimme toimittaa kohteeseen pyörätallit, pyöräkatokset, penkit ja roska-astiat.

  Lue lisää
 • Tekijät esiin - Lehtovuori Oy:n mestarihitsaajat Eeli ja Marko
  Tekijät esiin - Lehtovuori Oy:n mestarihitsaajat Eeli ja Marko

  Lehtovuori Oy:n menestys perustuu sen monipuoliseen ja taitavaan henkilöstöön. "Tekijät esiin" -blogisarjamme toisessa osassa tutustumme lähemmin hitsaamoon ja esittelemme kaksi sen taitavista hitsaajista Eelin ja Markon, jotka ovat myös avainhenkilöitä yrityksen työyhteisön ja turvallisuuden kehittämisessä.

  Lue lisää
 • Tekijät esiin - Tutustu Lehtovuoren logistiikan luottomiehiin Lasseen ja Petriin!
  Tekijät esiin - Tutustu Lehtovuoren logistiikan luottomiehiin Lasseen ja Petriin!

  Me Lehtovuorella uskomme, että menestyksemme taustalla ovat Lehtovuoren ihmiset. "Tekijät esiin" -sarjassa kurkistamme kulissien taakse ja esittelemme niitä upeita ammattilaisia, jotka ovat tämän yrityksen sydän. Sarjan kautta pääsette tutustumaan tarkemmin siihen, miten eri tiimit vaikuttavat päivittäiseen toimintaamme ja miten heidän työnsä auttaa meitä pysymään alamme kärjessä. Lehtovuori Oy:n logistiikkaosastolla työskentelee vakituisesti yhteensä neljä henkilöä, ja tänään kaksi heistä,...

  Lue lisää
 • Lehtovuori Oy:n ViVa-katokset - Modulaarisuutta ja muotoilua CERN:in mittakaavassa
  Lehtovuori Oy:n ViVa-katokset - Modulaarisuutta ja muotoilua CERN:in mittakaavassa

  Lehtovuori Oy on juuri saavuttanut merkittävän voiton, kun kansainvälisen kilpailutuksen tuloksena Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskus, CERN, päätyi valitsemaan ViVa-pyörä- ja bussikatoksemme. Vaikka alkujaan Lehtovuoren katokset eivät täyttäneet kilpailutuksen alkuperäisiä vaatimuksia, vientijohtajamme Antti Kinnunen otti rohkeasti yhteyttä CERN:iin esitelläkseen innovatiiviset ratkaisumme henkilökohtaisesti. Tämä aloite osoittautui käänteentekeväksi.

  Lue lisää
 • Mitä ottaa huomioon taloyhtiön jätepisteen suunnittelussa?
  Mitä ottaa huomioon taloyhtiön jätepisteen suunnittelussa?

  Taloyhtiön jätepisteen suunnittelu ja rakentaminen on tärkeä hanke, joka vaikuttaa sekä asumisviihtyvyyteen että kiinteistön ylläpitokustannuksiin pitkällä aikavälillä. Jätepisteen suunnittelussa on otettava huomioon useita tekijöitä, jotta voidaan varmistaa sen toimivuus, turvallisuus ja ympäristöystävällisyys. Seuraavassa on koottu yleisesti huomioitavia asioita ja ohjeita taloyhtiön jätepisteen suunnitteluun.

  Lue lisää
 • Lehtovuoren erikoisprojekti - Helsingin esplanadin parkletit, istutusaltaat ja pusupenkki
  Lehtovuoren erikoisprojekti - Helsingin esplanadin parkletit, istutusaltaat ja pusupenkki

  Helsingin Esplanadin kävelykadun projektikokonaisuus on herättänyt ansaittua huomiota kaupunkikuvan kehittämisessä. Tämän merkittävän projektin takana on monialainen suunnittelutoimisto WSP, joka on vastannut koko hankkeen suunnittelusta ja toteutuksesta. Projektin keskiössä ovat kuitenkin olleet myös Lehtovuori Oy:n valmistamat puistokalusteet, jotka tuovat alueelle ainutlaatuista ilmettä ja toiminnallisuutta. Tässä kontekstissa Lehtovuoren slogan "committed to happiness" eli "sitoutunut...

  Lue lisää
12>|
Showing 1 to 6 of 10 (2 Pages)