Verkkokauppa

Roska-astiat verkkokaupasta nopeasti ja rahtivapaasti

Kaikki verkkokaupan toimitukset Suomessa rahtivapaasti!

nopea toimitus

Tervetuloa Lehtovuoren roska-astioiden ja lajitteluastioiden verkkokauppaan! Tarjoamme laadukkaan valikoiman roska-astioita ja lajitteluastioita, jotka on suunniteltu erityisesti vastaamaan julkisten tilojen tarpeisiin. Riippumatta siitä, onko kyseessä kaupunki, kunta, taloyhtiö tai yrityskiinteistö, meiltä löydät monipuolisen valikoiman vaihtoehtoja, jotka soveltuvat sekä sisä- että ulkokäyttöön.

Roska-astiat

Pidä ympäristösi siistinä ja järjestyksessä Lehtovuoren roska-astioilla. Luotettavat materiaalit ja kestävä rakenne takaavat, että roska-astioidemme käyttöikä on pitkä ja ne kestävät erilaisia sääolosuhteita. Roska-astioiden tuotepaketit sisältävät roska-astian ja kiinnitystarvikkeen. Verkkokaupan City-tuotepakettien toimitusaika on vain 2 viikkoa!

Lajitteluastiat

Suosituimmassa lajitteluastiassamme Bermudassa yhdistyvät korkealaatuinen suunnittelu ja turvallinen, itsestään sammuva rakenne. Suomessa valmistettu ja yli 30 maahan, mm. lentokenttien terminaaleihin, hotelleihin ja kauppakeskuksiin toimitettu Bermuda soveltuu jopa neljän eri jätelajin kierrätykseen. Bermuda-lajitteluastioiden toimitusaika on 5-6 viikkoa.

Tuotteissamme painottuu laatu ja kestävyys, ja tavoitteenamme on tarjota ratkaisuja, jotka kestävät aikaa ja käyttöä. Olipa tarpeesi suuri tai pieni, meillä on astiaratkaisu juuri sinulle. Selaa valikoimaamme, tutustu tuotetietoihin ja valitse sopivat roska-astiat ja lajitteluastiat tarpeisiisi. Yhdessä voimme tehdä ympäristöystävällisestä jätteiden lajittelusta osan arkeasi, oli sitten kyse kaupungista, kunnasta, taloyhtiöstä tai yrityskiinteistöstä!

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Kaikki verkkokaupan valikoiman tuotteet on suunniteltu ja valmistettu Suomessa, Lehtovuoren Ylöjärven tehtaalla.