Pysäkkikatokset

Pysäkkikatokset – valoa, tyyliä ja turvallisuutta

Lehtovuoren korkealaatuiset pysäkkikatokset avaavat käyttäjilleen rajoittamattoman näkyvyyden ympäristöön. Muotoilun harkitun tyylikkäät linjat ja korkealaatuiset materiaalit tekevät pysäkkikatoksistamme ympäristön yleisilmettä virkistäviä elementtejä. Olemme suunnitelleet katokset helposti käytettäviksi ja muunneltaviksi. Kestävyys ja turvallisuus ovat Lehtovuoren kaikkien tuotteiden vakio-ominaisuus. Katoksemme ovat CE-merkittyjä.

ViVa-bussikatoksiin on saatavilla laaja lisävarustevalikoima, kuten särkymätön lasinkaltainen Hammerglass® -levy, viherkatto, LED-valaistus, vedenohjaus ja puupanelointi.

Muut katoksemme:
jätekatos / jäteastiasuojapyöräkatos ja taukokatos.

Akva on nyt ViVa! Selkeäpiirteinen, modulaarinen pysäkkikatos Lehtovuori ViVa muuntuu moneen tarpeeseen. Lisävarusteina ovat saatavilla lisävarusteita ovat istuimet, roska-astia, LED-valaisimet, tuhkakuppi ja pidike linja-autojen aikatauluille tai muille ilmoituksille. ViVa voidaan toimittaa myös erikoiskestävällä lasinkaltaisella Hammerglass®-levyllä varustettuna.

Bussikatos Vario

Lehtovuori Vario yhdistää hillityn, laatua viestivän muotokielen ja korkealaatuiset materiaalit. Varion seinät ovat karkaistua lasia. Bussikatoksen kate on polykarbonaattia ja runko-osat sinkkipohjamaalattua sekä  jauhepolttomaalattua terästä. Penkki sisältyy tuotteeseen.

Vario-liityntäpysäköintikatos

Vario-liityntäpysäköintikatos on yksityiskohtia myöten mietitty kokonaisuus, johon matkustaja voi jättää polkupyöränsä suojaan ja siirtyä odottamaan jatkoyhteyttä katoksen toiselle puolelle. Karkaistut lasiseinät toimitetaan huomiomerkinnöillä.

Viherkatto virkistää kaupunkiympäristöä

Viherkate on pieni ilmastoteko, joka tuo myös toivottua vehreyttä urbaaniin ympäristöön. 

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta