Pysäkkikatokset

Pysäkkikatos – valoa, tyyliä ja turvallisuutta

Lehtovuoren korkealaatuiset pysäkkikatokset avaavat käyttäjilleen rajoittamattoman näkyvyyden ympäristöön. Muotoilun harkitun tyylikkäät linjat ja korkealaatuiset materiaalit tekevät pysäkkikatoksistamme ympäristön yleisilmettä virkistäviä elementtejä. Olemme suunnitelleet katokset helposti käytettäviksi ja muunneltaviksi. Kestävyys ja turvallisuus ovat Lehtovuoren kaikkien tuotteiden vakio-ominaisuus. Katoksemme ovat CE-merkittyjä ja Suomessa valmistettu.

ViVa-bussikatoksiin on saatavilla laaja lisävarustevalikoima, kuten särkymätön lasinkaltainen Hammerglass® -levy, viherkatto, LED-valaistus, vedenohjaus ja puupanelointi. Valikoimastamme löydät myös katoksiin asennettavat roska-astiat.

Muut katoksemme:
jätekatos / jäteastiasuojapyöräkatos ja taukokatos

Akva on nyt ViVa! Selkeäpiirteinen, modulaarinen pysäkkikatos Lehtovuori ViVa muuntuu moneen tarpeeseen. Lisävarusteina ovat saatavilla lisävarusteita ovat istuimet, roska-astia, LED-valaisimet, tuhkakuppi ja pidike linja-autojen aikatauluille tai muille ilmoituksille. ViVa voidaan toimittaa myös erikoiskestävällä lasinkaltaisella Hammerglass®-levyllä varustettuna.

Bussikatos Vario

Lehtovuori Vario yhdistää hillityn, laatua viestivän muotokielen ja korkealaatuiset materiaalit. Varion seinät ovat karkaistua lasia. Bussikatoksen kate on polykarbonaattia ja runko-osat sinkkipohjamaalattua sekä  jauhepolttomaalattua terästä. Penkki sisältyy tuotteeseen.

Viherkatto virkistää kaupunkiympäristöä

Viherkate on pieni ilmastoteko, joka tuo myös toivottua vehreyttä urbaaniin ympäristöön. 

Löytyi 1 tuote.

Näytetään 1-1 yht. 1 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-1 yht. 1 tuotteesta