Pysäkkikatokset

Pysäkkikatokset – valoa, tyyliä ja turvallisuutta

Lehtovuoren korkealaatuiset pysäkkikatokset avaavat käyttäjilleen rajoittamattoman näkyvyyden ympäristöön. Muotoilun harkitun tyylikkäät linjat ja korkealaatuiset materiaalit tekevät pysäkkikatoksistamme ympäristön yleisilmettä virkistäviä elementtejä. Olemme suunnitelleet katokset helposti käytettäviksi ja muunneltaviksi. Kestävyys on Lehtovuoren kaikkien tuotteiden vakio-ominaisuus.

Uutta! Bussikatoksiimme on saatavana särkymätön lasinkaltainen Hammerglass® -levy. Tutustu myös viherkattoihin, joita on saatavilla Vario ja Akva -katoksiimme.

Muut katoksemme:
jätekatos / jäteastiasuojapyöräkatos ja taukokatos.

Lehtovuori Oy:n katokset ovat CE-merkittyjä – meillä on tarkastusyhtiö Dekran myöntämä sertifikaatti.

Pysäkkikatos Akva

Selkeäpiirteinen pysäkkikatos Lehtovuori Akva muuntuu moneen tarpeeseen, sillä sen lisävarusteina ovat saatavilla lisävarusteita ovat istuimet, roska-astia, tuhkakuppi ja pidike linja-autojen aikatauluille tai muille ilmoituksille. Akva voidaan toimittaa myös erikoiskestävällä lasinkaltaisella Hammerglass®-levyllä varustettuna.

Bussikatos Vario

Lehtovuori Vario yhdistää hillityn, laatua viestivän muotokielen ja korkealaatuiset materiaalit. Varion seinät ovat karkaistua lasia. Bussikatoksen kate on polykarbonaattia ja runko-osat sinkkipohjamaalattua sekä  jauhepolttomaalattua terästä. Penkki sisältyy tuotteeseen.

Vario-liityntäpysäköintikatos

Vario-liityntäpysäköintikatos on yksityiskohtia myöten mietitty kokonaisuus, johon matkustaja voi jättää polkupyöränsä suojaan ja siirtyä odottamaan jatkoyhteyttä katoksen toiselle puolelle. Karkaistut lasiseinät toimitetaan huomiomerkinnöillä.

Viherkatto virkistää kaupunkiympäristöä

Viherkate on pieni ilmastoteko, joka tuo myös toivottua vehreyttä urbaaniin ympäristöön. 

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta