Panttiputki, pullojen ja tölkkien kierrätysastia

165,00 €
Hintoihin lisätään alv 24%

Lehtovuori panttiputki, joka on kiinnitettävissä roska-astian kylkeen, seinään tai pylvääseen. Putkeen mahtuu runsaasti pieniä pulloja/tölkkejä tai max. 2 kpl 2 litran pulloa.

Panttiputki vähentää pullojen ja tölkkien päätymistä sekajätteeseen

Lehtovuori panttiputki on kiinnitettävissä City, CitySolar tai Novus roska-astiaan, seinään tai pylvääseen. Putkeen mahtuu runsaasti pieniä pulloja/tölkkejä tai max. 2 kpl 2 litran pulloa. Kerääjä voi ottaa pullot tai tölkit helposti putken pohjasta roska-astian sisältöön  koskematta. Panttiputki edistää kierrätystä ja turvallisempaa pullojen keräystä. 

Kestävää käytännöllisyyttä

Lehtovuoren uudella panttiputkella siistimpää ilmettä ympäristöön. Olipa kyseessä katu- ja puistoympäristö tai kiinteistön piha, mallistosta löytyy sopiva ratkaisu runsaan värivalikoiman puolesta.

Seinä- tai roska-astiaan kiinnitetteinen malli, tolppakiinnitykseen tarvitaan lisäksi tolppakiinnikkeet. Kiinnitettävissä myös City tai Novus roska-astiaan. 

Mitat (k, halkaisija)

735 x 125 mm

Täyttöaukko (ø)

125 mm

Materiaalit

Sinkitty teräs

Materiaalivahvuus

1,25 mm

Vakiovärit

Kts. valikko yllä. Kysy muita RAL värejä asiakaspalvelustamme.

Kiinnitysvaihtoehdot

Pylväskiinnitykseen tarvitaan lisäksi erikseen hankittavat pylväskiinnikkeet. Muut kiinnitystarvikkeet sisältyvät pakkaukseen.

Lisävarusteet

Muut RAL-värit

Valmistaja

Lehtovuori Oy, Suomi

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.