Plaza roska-astia
Plaza roska-astia
Plaza roska-astia
Plaza roska-astia
Plaza roska-astia
Plaza roska-astia
Plaza roska-astia
Plaza roska-astia

Plaza roska-astia

Suuri kapasiteetti ja ympäri avonainen täyttöaukko tekevät  Plazasta erinomaisen roska-astian esimerkiksi  ruokapakkausten keräykseen. Plaza voidaan kiinnittää pulteilla kovaan alustaan tai asentaa erilliselle betonijalustalle.

Kaupunkien keskustojen tyylikäs tilaihme

Plaza on tyylikäs, vankka ja kookas ulkotilojen roska-astia (115 x n. 55 cm), jonka ulkokuori voidaan muuntaa asiakkaan värien mukaiseksi. Plaza soveltuu roska-astiaksi liikennemääriltään vilkkaisiin puistoihin ja kaupunkien kaduille. Plaza voidaan kiinnittää pulteilla kovaan alustaan tai asentaa erilliselle betonijalustalle. Plazassa on myös ylimääräiset reiät mikäli astiaan halutaan lisätä munalukot (max  14 mm munalukko).

Plazan lattateräsrunko aukkoineen estää ilkivaltaa, sillä pinta ei ole helppo kohde töhrimiselle. Ympäri avonainen yläosan täyttöaukko soveltuu myös kookkaille roskille, esimerkiksi ruokapakkauksille. Sisäastian tyhjennys tapahtuu avaamalla sivusaranoitu lukollinen ovi. Suosittelemme käyttämään jätesäkkiä sisäastiassa.

Mitat (s,l,k)

550 x 550 x 1150 mm

Täyttöaukko

172 mm

Kokonaiskapasiteetti

140 l, suosittelemme jätesäkin käyttöä

Materiaali

Jauhepolttomaalattu rst ja galvanoitu teräs

Vakiovärit

Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.

Materiaalivahvuus

5 mm /2 mm

Kiinnitys

Betonijausta, metallijalusta

LIsävarusteet

Combi tuhkakuppi,panttiputki, muut RAL värit

Design

Yrjö Ojanen

Valmistaja

Lehtovuori Oy, Suomi

Kotimaista laatua

Materiaaleja ovat jauhepolttomalaattu ruostumaton teräs sekä sinkitty ja jauhepolttomalaattu teräs. Plaza on valmistettu Suomessa.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa