Velopa kaksikerroksinen pyöräteline

Kaksikerrospyörätelineet tuplaavat säilytystilan, mahdollistaen useamman pyörän sijoittamisen samaan tilaan. Tämä on erityisen hyödyllistä rajoitetuissa tiloissa, kuten kaupunkialueilla, missä tila on arvokasta. 

Käyttäjän edut

  • Pyörää ei tarvi juuri nostaa
  • Lukitusjärjestelmä pyörälle
  • Ergonomisesti suunnitellut, liukumattomat kahvat
  • Ulkonevat osat turvallisesti suojattu
  • Lisälukituslenkit varkaudenestoon
  • Älykäs vedenpoistojärjestelmä

Ominaisuudet

Velopa kaksikerrospyörätelineet ovat käyttäjäystävällisiä ja telineet toimivat kaasujousituksella, joka helpottaa pyörien nostamista ylemmälle tasolle. Ergonomisesti muotoillut kahvat ja sujuva liikkeellelähtö tekevät niiden käytöstä vaivatonta.

Kaksikerrospyörätelineet on suunniteltu sopimaan erilaisille pyörille, mukaan lukien maasto-, sähkö- ja lastenpyörät, tarjoten monipuolisen säilytysratkaisun.

Joissakin malleissa on integroituja latauspisteitä sähköpyörille, mikä tekee niistä vieläkin käytännöllisempiä nykyajan liikkumistarpeisiin.

Velopa pyörätelineet soveltuvat sisä- ja ulkokäyttöön.

Mallit

VelopA-Up, CapaCity, Easylift 500 & Premium

Mitat

Yksipuoleinen teline: 4,12 tai 16 pyörälle / Kaksipuoleinen teline: 8,16,24 tai 32 pyörälle. Elementit voidaan yhdistää minkä tahansa pituisiksi riveiksi

Korkeus

Suositeltu tilan korkeus: 2750 mm

Materiaalit

Runko, telineet ja kannakkeet: teräs, galvanoitu ja/tai pinnoitettu Pyöräurat: anodisoitu alumiini Muoviosat: PA6 lasikuituvahvisteinen

Vakiovärit

Kahvat ja kaasujousien kansi: RAL 3000 punainen Muut muoviosat: RAL 9005 musta

Valmistaja

Velopa Hollanti