EkoCity

EKOCITY lajitteluastiat

EkoCity lajitteluastiat tarjoavat tilavan ja tyylikkään kierrätysratkaisun, joka on suunniteltu sekä moderni ulkonäkö että helppo käytettävyys huomioon ottaen. EkoCityn kierrätysastiat voidaan yhdistää lajittelupisteiksi, joissa astiat voi sijoittaa vierekkäin tai selkänojat vastakkain. Lajittelua on helppo opastaa väreillä ja merkinnöillä. Kätevä jalkapoljin on vakiovarusteena ja helpottaa täyttöluukun hygieenistä avaamista. 

Lajitteluastian puhtaanapito on tehty helpoksi. Tasaisen lattian lisäksi alaosan 45 asteen kulmat mahdollistavat pesuveden valumisen seinistä lattialle, josta vesi on helppo poistaa. Materiaalina on laadukas jauhemaalattu galvanoitu teräs, alumiini ja ruostumaton teräs.

Tutustu EkoCityn kierrätysastioihin – ne tarjoavat modernin ja toimivan ratkaisun kaupunkiympäristön jätteiden lajitteluun, olipa kyseessä sitten sisätilat tai ulkotilat. Helppokäyttöisyyden ja huippuluokkaisen suunnittelun ansiosta kierrättäminen ei ole koskaan ollut näin vaivatonta ja tyylikästä!

EKOCITY 120

Modernia kaupunkikierrätystä! Finbin® Ekocity 120 on tyylikäs ja tilava lajitteluastia sisä- ja ulkokäyttöön. Se hyödyntää 120 litran pyörällistä jäteastiaa. Astian ulkoasu voidaan räätälöidä brändisi värien mukaiseksi. Helppokäyttöisyys ja huippusuunnittelu tekevät kierrättämisestä vaivatonta ja tyylikästä samanaikaisesti!

EKOCITY 240

Finbin® Ekocity 240 on tyylikäs ja tilava kierrätysastia sisä- ja ulkokäyttöön. Se hyödyntää 240 litran standardoitua, pyörällistä jäteastiaa. Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja luo moderni kierrätyspiste. Astian ulkopuoli voidaan räätälöidä asiakkaan brändivärien mukaisesti. ​

Tuotteita yhteensä 2 kpl.

Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet