Wheelylift

TILAA SÄÄSTÄVÄ PYÖRÄTELINE JÄTTÄÄ LATTIAN VAPAAKSI

Wheelylift - polkupyöräteline

Ainutlaatuinen, yksinkertainen ja tilaa säästävä polkupyörien varastointijärjestelmä. Soveltuu taloyhtiöiden pyörävarastoihin, toimistokiinteistöille sekä myös kodin varastotiloihin. Tämä hollantilainen keksintö tekee pyörän ripustamisen seinälle todella helpoksi. Wheelylift-telineen kääntyvä varsi mahdollistaa polkupyörien säilyttämisen myös ahtaissa ja kapeissa tiloissa, jättäen kulkuväylät silti vapaaksi. Wheelylift-teline on kestävä ja voidaan käyttää lähes joka paikassa.

Wheelylift-telineen perusajatus on hyvin yksinkertainen: ripustamalla polkupyörät seinälle säästetään paljon varastotilaa. Seinälle ripustaminen säästää tilankäytössä jopa 60%.

Mikä tekee Wheelylift–telineestä ainutlaatuisen?

Tilaa säästävä

Säilyttäessä polkupyöriä pystyasennossa, Wheelylift–telineen avulla voit säilyttää pyöriä tilaa säästäen. Telineet voidaan asentaa seinälle tai esimerkiksi säteittäin eri suuntiin tolpan ympärille.

Sopii jokaiselle polkupyörälle

Wheelylift–telineeseen voi laittaa helposti minkä polkupyörän tahansa kevyesti, oli pyörä sitten kevyt tai raskas. Teline nostaa ylös jopa sähköpolkupyörän ongelmitta.

Höyhenen kevyt

Wheelylift–telineen käyttö ei vaadi käyttäjältä erityisiä toimenpiteitä, koska nostomekanismi aktivoituu automaattisesti, kun polkupyörän eturengas on nostettu nostovarren koukkuun, ja nostaa polkupyörän ylös telineeseen lähes itsestään. Tämän mahdollistaa patentoidun rakenteen vääntömomentti.

Huoltovapaa

Wheelylift-teline on huoltovapaa ja yksinkertainen rakenne on helppo pitää puhtaana.

Ympäristöä säästävä

Wheelylift-teline ei vaadi toimiakseen sähköä eikä sen saastuta ympäristöä. Teline on valmistettu kierrätettävistä materiaaleista.

Turvallinen

Normaalissa käytössä Wheelylift-teline on turvallinen käyttää. Teline ei vahingoita polkupyörää.

Näin se toimii:

1: polkupyörän asettaminen Wheelylift -telineeseen

Etupyörän nostaminen ja asettaminen Wheelyliftin nostovarren koukun varaan aktivoi nostomekanismin. Nostovarren alkaessa nostamaan polkupyörää, pyörä pidetään pystyssä ja ohjataan kevyesti toisella kädellä satulan takaa kiinni pitäen, kunnes takarengas nousee ylös seinälle. Muuta ei tarvita ja pyörä on turvallisesti paikoillaan. Tarvittaessa teline voidaan kääntää vinottain oikealle tai vasemmalle seinää vasten, jättäen näin enemmän tilaa kulkuväylille.

2: polkupyörän poistaminen Wheelylift –telineestä

Ota kiinni ohjaustangosta ja toisella kädellä penkistä ja yksinkertaisesti vedä polkupyörää seinästä poispäin. Nostovarsi laskee polkupyörän alas lattialle kevyesti. Nostovarsi lukittuu sen kääntyessä täysin ala-asentoon ja samalla sen nostomekanismi virittyy seuraavaa käyttökertaa varten. Tämän jälkeen polkupyörän eturengas nostetaan pois nostovarren koukusta. Todella helppoa.

 

Tutustu tarkemmin

Wheelylift polkupyöräteline

Ainutlaatuinen, yksinkertainen ja tilaa säästävä polkupyörien varastointijärjestelmä.

Wheelylift, kiinnityskiskopari seinälle

Alumiininen Wheelylift kiinnityskiskopari seinälle. Kiskopari myydään metreittäin.

Tuotteita yhteensä 2 kpl.

Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet

Näytetään 1-2 yht. 2 tuotteesta