Finbin Care jätehuollon hallintaohjelmisto

Finbin® Care on karttapohjainen, paikannusteknologiaa hyödyntävä sovellus, jolla voit hallinnoida helposti satoja ulkokalusteita (esim. roska-astiat ja puistojen penkit) älypuhelimella tai tietokoneella.

Sijainnit kartalla – huoltokutsujen välitys älypuhelimella

Finbin®Care toimii pilvipohjaisena palveluna, joten se on käytettävissä internet-yhteyden kautta älypuhelimella tai tietokoneella. Palvelu ei vaadi ohjelmistoasennuksia.
Finbin®Care näyttää mm. kalusteiden perustiedot, sijainnit kartalla,  ilmoitukset ja mahdollistaa huoltotoimien aikataulutuksen.
Pääkäyttäjänne voi lähettää älypuhelimellaan Finbin®Caresta huoltokutsut ja vikailmoitukset voi suoraan ko. huollosta vastaavalle henkilölle.
Kalusteet voidaan myös kohdentaa eri huoltopiireihin, jolloin huoltokutsut ja ilmoitukset ohjautuvat sähköpostilla suoraan oikealle henkilölle. Sovelluksella voi aikatauluttaa myös määräaikaishuoltoja.
Finbin®Caren jätehuolto tehostuu, ja sen hiilijalanjälki pienenee.

Kuntien ja kiinteistöyhtiöiden jätehuollon hallintaohjelmisto

Finbin® Care on erittäin helppokäyttöinen kaupunkikalusteiden ja jätehuollon hallintajärjestelmä esimerkiksi kaupungeille tai kiinteistöyhtiöille.
Care paikantaa kalusteet niihin liitettävien, älypuhelimella luettavien NFC/QR -tagien perusteella. Järjestelmään kirjatun kalusteen sijainti on aina tiedossa.
Finbin® Care soveltuu lisäksi loppukäyttäjien osallistamiseen jätehuollossa – halutessanne voitte antaa loppukäyttäjille mahdollisuuden tehdä esimerkiksi roska-astian tyhjennyspyynnön järjestelmään omalla matkapuhelimellaan.  
Finbin® Caren avulla voidaan paikallistaa kartalla ja hallita laajaa kalustemassaa, johon kuuluvat esimerkiksi ulkopenkit, roska-astiat, valaisinpylväät, polkupyörätelineet, katokset ja leikkipuistovälineet. Halutessanne myös loppukäyttäjä voi tehdä kalusteen korjauspyynnön tai jäteastian tyhjennyskutsun jätehuoltoon omalla älypuhelimellaan.

Tutustu myös aurinkovoimalla jätteet puristavaan, markkinoiden tehokkaimpaan ja ainutlaatuista patentoitua teknologiaa sisältävään älyroska-astia CitySolariin.