City 200 roska-astia
City 200 roska-astia
City 200 roska-astia
City 200 roska-astia
City 200 roska-astia
City 200 roska-astia

City 200 roska-astia

Suosittu City roska-astia tuoteperhe sai merkittävän lisäyksen. Uusi City 200-malli, joka on sarjan suurin, on vastaus kasvavaan tarpeeseen suuremmille ja kestävämmille jäteastioille kaupunkialueilla. 

Roska-astia, joka yhdisti kauneuden, käytettävyyden ja kestävyyden

City 200 on suunniteltu vastaamaan suurten ja monenlaisten jätteiden keräystarpeita, tarjoten tilavaa 200 litran vetoisuutta. Tämä tekee siitä ihanteellisen valinnan julkisiin tiloihin, puistoihin, ostoskeskuksiin ja muille alueille, joissa suuri jätemäärä vaatii tehokasta hallintaa.

City®-roska-astian etuovi on saranoitu ja lukittu. Teräksinen sisäastia on helppo ja turvallinen tyhjentää. Pyöreä muoto ja laadukas materiaali parantavat ilkivallan ja sääolojen kestävyyttä. Cityn tarkka muotoilu pitää linnut ja sateen poissa astian sisältä.  Cityyn on saatavilla lintuläppä ja hygienialuukku. 

Kokovaihtoehtoja on viisi: 30, 60, 100, 140 ja 200 litraa. FinBin® City® on roska-astiasarja, jonka ajaton muotoilu sopii hyvin monenlaisiin ympäristöihin. Todellinen katseenvangitsija City® Castle on esimerkki City-sarjan muotoilun kehityksestä.

Mitat (s,l,k)

550 x 550 x 1130 mm (sisältää integroidun sokkelin)

Täyttöaukko (l,k)

380 x 120 mm

Paino

56 kg

Kokonaistilavuus

200 l

Ainevahvuus

2 mm

Vakiovärit

Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.

Materiaalit

Jauhepolttomaalattu galvannealed rakenneteräs

Kiinnitys

metallijalusta, betonijalusta

Lisävarusteet

Tuhkakuppi, lintuläppä, doggyluukku, muut RAL-värit

Design

Hannu Kähönen

Valmistaja

Lehtovuori Oy, Finland

Tuotteeseen sopivat kiinnitystarvikkeet:

Lisävarusteet :

Lisää tuote suunnitelmaasi

Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva suunnitelmaasi ProdLib tai BIMobject.com -kirjastoista. 

City® näkyy maailman lentokentillä, puistoissa ja kaduilla

Cityn® tuotesuunnittelu 1990-luvulla perustui tarkkaan selvitykseen ja testauksiin. Hannu Kähkösen johtaman muotoilutiimin tehtävänä oli luoda roska-astia, joka voidaan tyhjentää mahdollisimman helposti, turvallisesti ja tehokkaasti. 


City®-roska-astiat ovat valloittaneet maailmaa 1990-luvulta lähtien, ja niitä on tilattu jo yli 40 maahan. Samanaikaisesti syntyi vankka tuote, joka kestää ilkivaltaa ja pitkäaikaista mekaanista rasitusta.
Cityn® kansainvälinen  suosio kasvoi nopeasti sen jälkeen, kun se oli voittanut Helsingin kaupungin 1990-luvulla järjestämän suuren suunnittelukilpailun.

City®-mallisto on monipuolinen, ja malleihin on saatavilla paljon lisävarusteita. City® onkin löytänyt lukuisten kaupunkien kaduille, puistoihin, taloyhtiöiden pihoille, kauppakeskuksiin, lentokentille ja sisätiloihin ympäri maailmaa. Kaikki City® -roska-astiat valmistetaan Suomessa.

Tutustu City -tuoteperheen esitteeseen:

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa