Pyöräkatos Viva (Vivid)
Pyöräkatos Viva (Vivid)

Pyöräkatos ViVa (Akva/Vivid), yksipuoleinen


Vivid ja Akva on nyt ViVa! Yksipuolinen malli ViVa-pyöräkatoksesta edustaa modernia, hillittyä tyyliä. ViVa tarjoaa esteettömän näkyvyyden ympäristöön ja on modulaarisuutensa laajennettavissa vaikka pyöräparkiksi tai liityntäpysäköintikatokseksi. CE-merkintä takaa katostemme turvallisuuden.


ViVa on saatavilla viherkatteella. Katosta voidaan muokata Viva -katoskonseptin mukaisesti esim. mittojen, varustelun ja valaistuksen osalta.

Vivid ja Akva on nyt ViVa! Sinä valitset ominaisuudet, me toteutamme.

ViVa-pyöräkatos on 100 % suomalainen tuote. Pyöräkatos ViVan runkorakenne koostuu vahvoista runkoputkista, joiden materiaali on teräs. Pintakäsittely on tehty sinkkipohjamaalilla ja jauhepolttomaalilla. Taivasnäkymät avaava katto on polykarbonaattia. ViVa-pyöräkatosratkaisu on täysin modulaarinen ja siinä yhdistyy kaikki Vivid- ja Akva-katosten hyvät ominaisuudet.

ViVa voidaan toimittaa myös viherkatevalmiudella tai valmiilla viherkatolla! Tämä tarkoittaa, että voitte joko itse asentaa viherkaton tai tilata sen kauttamme. Viherkattomme on maksaruohokatto, jonka toimittaa ja asentaa kotimainen yhteistyökumppanimme EG-Trading. Lue lisää viherkatteen hyödyistä.

Pyöräkatos toimitetaan elementteinä, jotka kiinnitetään alustaan tai betonianturoihin. Tämä katos on mahdollista tilata myös valmiiksi koottuna betonilaatalle. 

Asiantuntijamme auttavat mielellään katoskysymyksissä! 

 

Pituus

Modulaarinen: 2700, 4000, 5300, 6600, 7900, 9200 mm jne.

Leveys

2000 mm

Korkeus

Korkeus max. 2530 mm (maan pinnasta)

Materiaalit

Runko: Sinkkipohjamaalattu ja jauhepolttomaalattu teräs. Kate: polykarbonaatti

Vakiovärit

Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.

Asennusvaihtoehdot

Uppoasennus: kiinnitys maan alle tulevaan betonilaattaan tai anturaan.

Pinta-asennus vaihtoehto 1: Kiinnitys pulteilla raudoitettuun betonilaattaan tai raudoitettuun betonianturaan.

Pinta-asennus vaihtoehto 2: Pintakerroksen läpi pulttaamalla raudoitettuun betonilaattaan tai raudoitettuun betonianturaan.

Lisävarusteet

Viherkatto, LED-valaistus, erikoisväri, lumiesteet ja vedenjohtaminen (räystäskourut/syöksytorvi)

Suunnittelu ja valmistus

Lehtovuori Oy, Suomi

CE-merkintä takaa katosten turvallisuuden

Polkupyörä-, pysäkki- tai muita katoksia hankkiessa on hyvä huomioida, että teräs- tai alumiinisten katosten toimittajalla tulee olla kantavien teräskokoonpanojen ja tuotejärjestelmien vaatimustenmukaisuus, EN1090-1 rakennustuotestandardin mukaisesti.
Lehtovuori Oy:n katokset valmistetaan vaaditun EN 1090-1 rakennustuotestandardin mukaisesti.

Tutustu ViVa-yhteensopiviin pyörätelineisiin

Lataa katoksen tietomalli suunnitelmaasi

Lataa ilmainen BIM-malli tai DWG-kuva suunnitelmaasi Prodlib-kirjastosta. Katoskonfiguraattorilla valitset oikean koon ja tarvittavat elementit katokselle helposti.

Tutustu valmiisiin ViVa-pyöräkatoksiin pyörätelineillä

Pyöräkatos, joka sopii niin kauppakeskuksiin kuin kouluympäristöön

Polkupyöräkatos Vivid soveltuu erinomaisesti koulujen, linja-autopysäkkien, bussiasemien, taloyhtiöiden ja kauppojen piha-alueiden pyöräpysäköintiin. 

Lisää tietomalli suunnitelmaasi

Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva suunnitelmaasi ProdLib tai BIMobject.com -kirjastoista. 

Viherkatto on kaunis ja hyödyllinen

 Elävä viherkate on pieni ilmastoteko, joka tarjoaa lukuisia hyötyjä. Viherkatto varastoi vettä maksaruohokasvustoon, mikä vähentää katteelle kohdistuvaa vesikuormitusta. Viherkate on saatavissa pysäkkikatoksiimme ja pyöräkatoksiimme.

Lehtovuori Oy:n ViVa-katokset - Modulaarisuutta ja muotoilua CERN:in mittakaavassa

Lue miten Lehtovuori voitti kansainvälisen pyöräpysäköinti kilpailutuksen Euroopan hiukkasfysiikan tutkimuskeskukseen, CERN:iin.