Runkolukituskaari Treo

TREO runkolukituskaari voidaan asentaa osaksi pyörätelinekokonaisuutta. Tukeva putkirakenne kestävistä materiaaleista. Saatavilla kuumasinkittynä tai maalattuna. 100% Suomessa suunniteltu ja valmistettu! 

Väri

Ominaisuudet

Treo runkolukituskaari kiinnitetään tukevasti Treo-polkupyörätelineen runkoputkiin, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan polkupyörien turvalliseen runkolukitukseen. Tämä runkolukittava pyöräteline tarjoaa lisäturvaa, sillä se mahdollistaa pyörän runkolukituksen, mikä vähentää varkauden riskiä. Lehtovuoren Treo-pyörätelinesarjan tukevan putkirakenteen materiaali on korkealaatuinen teräs, joka takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

Treo-polkupyörätelineet valmistetaan ylpeydellä Suomessa, mikä varmistaa korkean laadun ja kestävyyden. Näitä runkolukittavia pyörätelineitä on saatavilla myös maalattuna, mikä antaa mahdollisuuden valita telineen väri ympäristön mukaan. Olipa kyseessä pyöräteline pihalle, kerrostaloon tai julkiseen tilaan, Treo-pyörätelineet ovat erinomainen valinta.

Lehtovuoren runkolukittavat pyörätelineet soveltuvat täydellisesti erilaisiin asennuspaikkoihin, kuten kouluihin, toimistoihin ja kauppakeskuksiin, tarjoten kestävän ja turvallisen ratkaisun pyörien säilytykseen. Treo-runkolukituskaari on suunniteltu helpottamaan pyörän lukitusta, mikä tekee pyörän pysäköinnistä turvallisempaa ja vaivattomampaa.

Suunnittelija: Haluatko  nopeuttaa pyöräpysäköinnin suunnittelua? 

Ota avuksi ProdLib pyöräpysäköinnin suunnittelutyökalu, joka laskee pyöräpaikat antamiesi mittojen mukaan.  

Syvyys

820 mm

Korkeus

890 mm

Halkaisija

32 mm

Vakiovärit

Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.

Materiaalit

Kuumasinkitty teräs

Suunnittelu ja valmistus

Lehtovuori Oy, Suomi

Soveltuvuus

Modulaarisesta ja monia eri kokovaihtoehtoja tarjoavasta Treosta on helppo toteuttaa pyöräpysäköinnin ratkaisu hyvin erilaisiin ympäristöihin. Pienet moduulit voidaan sijoittaa pyörätelineiksi pihoihin ja katoksiin. Suurten moduulien avulla Treosta voidaan rakentaa isoja pyöräparkkeja ja pyörätelineaitauksia.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

Tutustu Treo-pyörätelineisiin

Lisää tietomalli suunnitelmaasi

Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva suunnitelmaasi ProdLib tai BIMobject.com -kirjastoista. ProdLibista löydät myös työkalun pyöräpysäköinnin helppoon suunnitteluun.