Treo

Treo polkupyörätelineet - Monipuoliset ja käytännölliset ratkaisut pyöräparkkeihin.

Treo-polkupyörätelineeton helppo yhdistää tarvittavan laajuiseksi kokonaisuudeksi, esimerkiksi pyöräparkiksi.

Etsitkö laadukasta ja kustannustehokasta polkupyörätelinettä, joka on helppo yhdistää tarvittavan laajuiseksi kokonaisuudeksi? Treo-polkupyörätelineet ovat erinomainen valinta, olipa tarpeenasi pyöräteline pihalle tai suurempi pyöräparkki. Treo-polkupyöräteline on saatavilla seinäkiinnitteisenä, laippapylväillä pinta-asennettuna tai betonoitavana versiona, joten se sopii monenlaisiin asennustarpeisiin ja ympäristöihin.

Treo-pyörätelineet on suunniteltu niin, että ne sopivat  kaikkiin Lehtovuoren pyöräkatoksiin, tarjoten käytännöllisen ja tyylikkään ratkaisun pyörien säilytykseen. Etsitkö erityisesti pyörätelinettä viidelle pyörälle? Treo-mallistosta löydät sopivat ratkaisut niin pienempiin kuin suurempiinkin tarpeisiin.

Treo-polkupyörätelineet ovat myös erinomainen valinta julkisiin tiloihin, kuten kouluihin, toimistoihin ja kauppakeskuksiin. Ne tarjoavat turvallisen ja kestävän ratkaisun pyörien säilytykseen, mikä auttaa edistämään pyöräilyä ympäristöystävällisenä liikkumismuotona. Lisäksi Treo-pyörätelineet ovat säänkestäviä ja pitkäikäisiä, joten ne säilyttävät toimivuutensa ja ulkonäkönsä vuodesta toiseen.

Treo-polkupyörätelineisiin on saatavilla myös jälkiasennettavat runkolukittavat kaaret. Nämä runkolukittavat pyörätelineet tarjoavat lisäturvaa ja varmistavat, että pyöräsi on suojattu entistä paremmin. Tämä tekee Treo-pyörätelineistä ihanteellisen valinnan, kun etsit turvallista ja luotettavaa runkolukittavaa pyörätelinettä.

Suunnittelija: Haluatko hoitaa pyöräpysäköinnin suunnittelun nopeasti ja helposti? Ota avuksi ProdLib pyöräpysäköinnin suunnittelutyökalu, joka laskee pyöräpaikat antamiesi mittojen mukaan.  

Treo pyöräteline, yksipuoleinen

Treo pyörätelineistä saatavilla 4,5 ja 6 pyöräpaikan telinemallit, joita yhdistelemällä voidaan muodostaa monipuolisia pyöräpysäköintiratkaisuja. Vaihtoehtoina kuumasinkityt telineet tai kuumasinkityt + maalatut telineet.

Treo pyöräteline, kaksipuoleinen

Kaksipuolisista Treo pyörätelineistä on saatavilla 8, 10 ja 12 pyöräpaikan telinemallit, joita voidaan helposti yhdistellä. Monipuoliset kiinnitysvaihtoehdot.

RUNKOLUKITUSKAARI TREO

Treo runkolukituskaari voidaan asentaa osaksi pyörätelinekokonaisuutta. Tukeva putkirakenne kestävistä materiaaleista. Saatavilla kuumasinkittynä tai maalattuna.

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa.

Tuotteita yhteensä 3 kpl.

Näytetään 1-3 yht. 3 tuotteesta

Aktiiviset suodattimet