Runkolukituskaari Treo

TREO runkolukituskaari voidaan asentaa osaksi pyörätelinekokonaisuutta. Tukeva putkirakenne kestävistä materiaaleista. Saatavilla kuumasinkittynä tai maalattuna. 100% Suomessa suunniteltu ja valmistettu! 

Väri

 • Kysy tuotteesta
 • Ominaisuudet

  Treo runkolukituskaari kiinnitetään tukevasti Treo-polkupyörätelineen runkoputkiin, mikä tekee siitä erinomaisen valinnan polkupyörien turvalliseen runkolukitukseen. Tämä runkolukittava pyöräteline tarjoaa lisäturvaa, sillä se mahdollistaa pyörän runkolukituksen, mikä vähentää varkauden riskiä. Lehtovuoren Treo-pyörätelinesarjan tukevan putkirakenteen materiaali on korkealaatuinen teräs, joka takaa kestävyyden ja pitkäikäisyyden.

  Treo-polkupyörätelineet valmistetaan ylpeydellä Suomessa, mikä varmistaa korkean laadun ja kestävyyden. Näitä runkolukittavia pyörätelineitä on saatavilla myös maalattuna, mikä antaa mahdollisuuden valita telineen väri ympäristön mukaan. Olipa kyseessä pyöräteline pihalle, kerrostaloon tai julkiseen tilaan, Treo-pyörätelineet ovat erinomainen valinta.

  Lehtovuoren runkolukittavat pyörätelineet soveltuvat täydellisesti erilaisiin asennuspaikkoihin, kuten kouluihin, toimistoihin ja kauppakeskuksiin, tarjoten kestävän ja turvallisen ratkaisun pyörien säilytykseen. Treo-runkolukituskaari on suunniteltu helpottamaan pyörän lukitusta, mikä tekee pyörän pysäköinnistä turvallisempaa ja vaivattomampaa.

  Suunnittelija: Haluatko  nopeuttaa pyöräpysäköinnin suunnittelua? 

  Ota avuksi ProdLib pyöräpysäköinnin suunnittelutyökalu, joka laskee pyöräpaikat antamiesi mittojen mukaan.  

  Syvyys

  820 mm

  Korkeus

  890 mm

  Halkaisija

  32 mm

  Vakiovärit

  Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.

  Materiaalit

  Kuumasinkitty teräs

  Suunnittelu ja valmistus

  Lehtovuori Oy, Suomi

  Soveltuvuus

  Modulaarisesta ja monia eri kokovaihtoehtoja tarjoavasta Treosta on helppo toteuttaa pyöräpysäköinnin ratkaisu hyvin erilaisiin ympäristöihin. Pienet moduulit voidaan sijoittaa pyörätelineiksi pihoihin ja katoksiin. Suurten moduulien avulla Treosta voidaan rakentaa isoja pyöräparkkeja ja pyörätelineaitauksia.

  Suunniteltu ja valmistettu Suomessa

  Tutustu Treo-pyörätelineisiin

  Lisää tietomalli suunnitelmaasi

  Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva suunnitelmaasi ProdLib tai BIMobject.com -kirjastoista. ProdLibista löydät myös työkalun pyöräpysäköinnin helppoon suunnitteluun.