Paristonkeräysastia

334,00 €
Veroton

Lehtovuoren teräksinen paristojen kierrätysastia on kestävä ja käytännöllinen ratkaisu käytettyjen paristojen asianmukaiseen hävittämiseen. Korkealaatuisesta teräksestä valmistettu keräysastia takaa luotettavan suorituskyvyn samalla edistäen vastuullista jätehuoltoa.

Väri

 • Kysy tuotteesta
 • Roska-astia, joka yhdisti kauneuden, käytettävyyden ja kestävyyden

  Lehtovuoren teräksinen paristojen kierrätysastia on kestävä ja käytännöllinen ratkaisu käytettyjen patterien asianmukaiseen hävittämiseen. Korkealaatuisesta teräksestä valmistettu keräysastia takaa luotettavan suorituskyvyn samalla edistäen vastuullista jätehuoltoa. Vankka teräsrakenne minimoi vuotojen tai vahinkojen riskiä, tarjoten turvallisen ja varman vaihtoehdon paristojen hävittämiseen. Sen siro ja kompakti muotoilu mahdollistavat helpon integroinnin erilaisiin ympäristöihin, kuten koteihin, toimistoihin tai julkisiin tiloihin. Selkeät merkinnät ja käyttäjäystävällinen avaamismekanismi tekevät siitä helppokäyttöisen.

  Valitsemalla teräksisen patterien kierrätysastiamme, autat minimoimaan ympäristövaikutuksia estämällä haitallisten kemikaalien pääsyn ekosysteemiin. Paristojen asianmukainen hävittäminen tämän astian kautta auttaa varmistamaan puhtaamman ja turvallisemman ympäristön kaikille.

  Mitat (s,l,k)

  267 x 267 x 420 mm

  Täyttöaukko (l,k)

  85 x 35 mm

  Vakiovärit

  Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.

  Materiaalit

  Jauhepolttomaalattu teräs

  Kiinnitys

  Seinäkiinnitys

  Valmistaja

  Lehtovuori Oy, Finland

  Suunniteltu ja valmistettu Suomessa