Paristonkeräysastia

334,00 €
Hintoihin lisätään alv 24%

Lehtovuoren teräksinen paristojen kierrätysastia on kestävä ja käytännöllinen ratkaisu käytettyjen paristojen asianmukaiseen hävittämiseen. Korkealaatuisesta teräksestä valmistettu keräysastia takaa luotettavan suorituskyvyn samalla edistäen vastuullista jätehuoltoa.

Väri

Roska-astia, joka yhdisti kauneuden, käytettävyyden ja kestävyyden

Lehtovuoren teräksinen paristojen kierrätysastia on kestävä ja käytännöllinen ratkaisu käytettyjen patterien asianmukaiseen hävittämiseen. Korkealaatuisesta teräksestä valmistettu keräysastia takaa luotettavan suorituskyvyn samalla edistäen vastuullista jätehuoltoa. Vankka teräsrakenne minimoi vuotojen tai vahinkojen riskiä, tarjoten turvallisen ja varman vaihtoehdon paristojen hävittämiseen. Sen siro ja kompakti muotoilu mahdollistavat helpon integroinnin erilaisiin ympäristöihin, kuten koteihin, toimistoihin tai julkisiin tiloihin. Selkeät merkinnät ja käyttäjäystävällinen avaamismekanismi tekevät siitä helppokäyttöisen.

Valitsemalla teräksisen patterien kierrätysastiamme, autat minimoimaan ympäristövaikutuksia estämällä haitallisten kemikaalien pääsyn ekosysteemiin. Paristojen asianmukainen hävittäminen tämän astian kautta auttaa varmistamaan puhtaamman ja turvallisemman ympäristön kaikille.

Mitat (s,l,k)

267 x 267 x 420 mm

Täyttöaukko (l,k)

85 x 35 mm

Vakiovärit

Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.

Materiaalit

Jauhepolttomaalattu teräs

Kiinnitys

Seinäkiinnitys

Valmistaja

Lehtovuori Oy, Finland

Suunniteltu ja valmistettu Suomessa