City 30 Hotbin tuhka-astia

369,00 €
Veroton

City 30 roska-astia muuntautuu helposti tuhka-astiaksi Hotbin maskin avulla. 

Väri

 • Kysy tuotteesta
 • Monipuolinen tuhka-astia julkisiin tiloihin

  City 30 tuhka-astia, on suunniteltu vastaamaan niin kaupunkien kuin muidenkin ympäristöjen tarpeita. Astian kokonaistilavuus on 30 litraa, mikä tekee siitä sopivan valinnan julkisiin tiloihin, joissa on tarve suuremmalle kapasiteetille.

  Tämä monipuolinen tuhka-astia astia voidaan kiinnittää suoraan seinään, pylvääseen sekä uppoasennettaviin- tai laattatolppiin, mikä mahdollistaa sen sijoittamisen käytännöllisesti ja esteettisesti sopiviin paikkoihin, parantaen näin ympäristön siisteyttä ja viihtyisyyttä. City 30 muuntautuu helposti tupakkamaskin avulla perinteisestä jäteastiasta Hotbiniksi, tehden siitä erityisen käyttökelpoisen tupakoitsijoiden tarpeisiin. Tämä lisävaruste lisää astian monikäyttöisyyttä ja helpottaa tupakantumppejen keräämistä turvallisesti.

  City 30 tuhka-astia soveltuu erityisesti vastaamaan SUP-direktiivin (single-use plastics directive) vaatimuksiin, joka edellyttää kunniltakin toimia kertakäyttömuovin käytön vähentämiseksi ja jätteen hallitsemiseksi tehokkaammin. Direktiivin mukaisesti kunnat ovat velvoitettuja järjestämään riittävä määrä tuhka-astioita näkyville paikoille, jotta tupakantumppien päätyminen luontoon voidaan minimoida. City 30 tuhka-astia tarjoaa kestävän ja helppohoitoisen ratkaisun näihin tarpeisiin, ylläpitäen samalla ympäristön puhtautta ja estetiikkaa

  City 30 tuhka-astia on valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka takaavat pitkän käyttöiän ja helpon huollon. Sen muotoilu on sekä käytännöllinen että visuaalisesti miellyttävä, minkä ansiosta se sopii saumattomasti erilaisiin ympäristöihin, olipa kyseessä sitten kaupungin keskusta, puistoalue tai muu julkinen tila.

  Mitat (s,l,k)

  315 x 315 x 580 mm

  Täyttöaukko (l,k)

  220 x 95 mm

  Paino

  14 kg

  Kokonaistilavuus

  30 l

  Materiaalit

  Jauhepolttomaalattu galvannealed rakenneteräs tai rst

  Ainevahvuus

  2 mm

  Värit

  Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.
  Klikkaa tästä värikarttaan.

  Kiinnitys

  Seinäkiinnike, tolppakiinnikkeet, uppopylväs, laattapylväs

  Lisävarusteet

  panttiputki pulloille ja tölkeille, muut RAL-värit

  Design

  Hannu Kähönen

  Valmistaja

  Lehtovuori Oy, Finland

  Tuotteeseen sopivat kiinnitystarvikkeet:

  Lisää tietomalli suunnitelmaasi

  Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva ilmaiseksi suunnitelmaasi ProdLib tai BIMobject.com -kirjastoista. 

  City® näkyy maailman lentokentillä, puistoissa ja kaduilla

  Cityn® tuotesuunnittelu 1990-luvulla perustui tarkkaan selvitykseen ja testauksiin. Hannu Kähkösen johtaman muotoilutiimin tehtävänä oli luoda roska-astia, joka voidaan tyhjentää mahdollisimman helposti, turvallisesti ja tehokkaasti. 


  City®-roska-astiat ovat valloittaneet maailmaa 1990-luvulta lähtien, ja niitä on tilattu jo yli 40 maahan. Samanaikaisesti syntyi vankka tuote, joka kestää ilkivaltaa ja pitkäaikaista mekaanista rasitusta.
  Cityn® kansainvälinen  suosio kasvoi nopeasti sen jälkeen, kun se oli voittanut Helsingin kaupungin 1990-luvulla järjestämän suuren suunnittelukilpailun.

  City®-mallisto on monipuolinen, ja malleihin on saatavilla paljon lisävarusteita. City® onkin löytänyt lukuisten kaupunkien kaduille, puistoihin, taloyhtiöiden pihoille, kauppakeskuksiin, lentokentille ja sisätiloihin ympäri maailmaa. Kaikki City® -roska-astiat valmistetaan Suomessa.

  Tutustu City -tuoteperheen esitteeseen

  Suunniteltu ja valmistettu Suomessa