City 30 roska-astia RAL7024
City 30 roska-astia RAL7024

City® 30 roska-astia

293,00 €
Veroton

City® on skandinaavisen, toiminnallisen muotoilun edelläkävijä. Aito ja alkuperäinen Suomessa valmistettu malli.

Väri

 • Kysy tuotteesta
 • Roska-astia, joka yhdisti kauneuden, käytettävyyden ja kestävyyden

  City®-roska-astian etuovi on saranoitu ja lukittu. Teräksinen sisäastia on helppo ja turvallinen tyhjentää. Kaikki City®-sarjan mallit Castlea lukuun ottamatta voidaan varustaa integroidulla tuhkakupilla tai sivutuhkakupilla sekä pullojen ja tölkkien keräystelineellä (panttiputki). Pyöreä muoto ja laadukas materiaali parantavat ilkivallan ja sääolojen kestävyyttä. Cityn tarkka muotoilu pitää linnut ja sateen poissa astian sisältä.  Cityyn on saatavilla lintuläppä ja hygienialuukku.

  Kokovaihtoehtoja on neljä: 30, 60, 100 tai 140 litraa. FinBin® City® on roska-astiasarja, jonka ajaton muotoilu sopii hyvin monenlaisiin ympäristöihin. Todellinen katseenvangitsija City® Castle on esimerkki City-sarjan muotoilun kehityksestä.

  Mitat (s,l,k)

  315 x 315 x 580 mm

  Täyttöaukko (l,k)

  220 x 95 mm

  Paino

  14 kg

  Kokonaistilavuus

  30 l

  Materiaalit

  Jauhepolttomaalattu galvannealed rakenneteräs tai rst

  Ainevahvuus

  2 mm

  Värit

  Saatavilla kaikki Lehtovuoren vakiovärit.
  Klikkaa tästä värikarttaan.

  Kiinnitys

  Seinäkiinnike, tolppakiinnikkeet, uppopylväs, laattapylväs

  Lisävarusteet

  Tuhkakuppi, lintuläppä, doggyluukku, panttiputki pulloille ja tölkeille, lajittelusuuaukko, muut RAL-värit

  Design

  Hannu Kähönen

  Valmistaja

  Lehtovuori Oy, Finland

  Tuotteeseen sopivat kiinnitystarvikkeet:

  Lisää tietomalli suunnitelmaasi

  Hei suunnittelija! Lataa tämän tuotteen BIM-malli tai DWG -kuva ilmaiseksi suunnitelmaasi ProdLib tai BIMobject.com -kirjastoista. 

  City® näkyy maailman lentokentillä, puistoissa ja kaduilla

  Cityn® tuotesuunnittelu 1990-luvulla perustui tarkkaan selvitykseen ja testauksiin. Hannu Kähkösen johtaman muotoilutiimin tehtävänä oli luoda roska-astia, joka voidaan tyhjentää mahdollisimman helposti, turvallisesti ja tehokkaasti. 


  City®-roska-astiat ovat valloittaneet maailmaa 1990-luvulta lähtien, ja niitä on tilattu jo yli 40 maahan. Samanaikaisesti syntyi vankka tuote, joka kestää ilkivaltaa ja pitkäaikaista mekaanista rasitusta.
  Cityn® kansainvälinen  suosio kasvoi nopeasti sen jälkeen, kun se oli voittanut Helsingin kaupungin 1990-luvulla järjestämän suuren suunnittelukilpailun.

  City®-mallisto on monipuolinen, ja malleihin on saatavilla paljon lisävarusteita. City® onkin löytänyt lukuisten kaupunkien kaduille, puistoihin, taloyhtiöiden pihoille, kauppakeskuksiin, lentokentille ja sisätiloihin ympäri maailmaa. Kaikki City® -roska-astiat valmistetaan Suomessa.

  Tutustu City -tuoteperheen esitteeseen

  REFERENSSIT

  Suunniteltu ja valmistettu Suomessa